Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars D20

Bendekar

Öne çıkan mesajlar

Ben kendi frp grubuma star wars oynatmaya başladım fakat ilk iki oyun pek iyi olmadı bunun için daha deneyimli star wars oyuncularına bir kaç şey sorcam:

1-Sizin oynamayı tercih ettiğiniz zaman dilimi nedir?(ben ilk oyunda rise of the empire, ikinci oyunda rebellion era nın başlangıcını kullandım.)

2-Tercih ettiğiniz zaman dilimindeki en zevkli encounter ne oldu?

3-Uzay savaşları çok sıkıcı oluyo bunu nasıl daha eğlenceli hale getirebilirim?

Yanıtlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm..sonunda starwars d20 oynayan biri çıktı güzel. ben oyunları hep return of the jedi dan sonra jedi eğitimleri falam başlandığında oynatırım. güzel olur ama o sırada (sw tarihinde gereçkten böle bişey olmamasına rağmen) jediların eğitimiyle beraber sithlere eğilim başlanır ve kaos ortamı oluşur vs vs. Yani senin düşüncen nasıl bilmiyorum ama böyle bi senaryo her zaman eğlenceli olmuştur bizim oyunlarımızda. En zevkli enounter biraz basit de olsa -ıh mıh öldür çıh- şeklinde bi görev olmuştu. büyük bi şehirde güçlü bir zekaya sahip bir (şu an tam hatırlayamıyorum ama ki adi mundinin ırkından) adam genç jediların beynini yıkıyor,onları sith'e yöneltiyor. Görev de şu: artık yeni bir jedi şövalyesi olan karakterimiz ve bir bounty hunter,bu adamı öldürmeli ve bazı genç jedilarıda ordan kurtarmalıdır. klasik değil mi? ama çok eğlenceli oldu neden mi: bounty hunter karşı binaya girerek içerdekileri vururken jedi asansörden yukarı çıkıyor koridorda çatışmalar yaşanıyordu. sonra elektrikler kesildi! peki bu nasıl oldu? bir kum saati aldık ve ters çevirdik,kumlar tamamen dökülünce jeneratör devreye girecekti. orda kalabalığın arasından çıkmaya çalışırken bounty hunter h içbirşey göremediği için kimseyi vuramıyordu,bunun üzerine tüfeğinin üstüne ışık çıkaran bi alet taktı fener gibi ve içeriye ışık tutarak düşmanları vurdu . asansör bozulmuştu ve jedi ışıklar geldiğinde bir düşmanın ayağının ucunda sürünüyordu! ışıktan gözleri kamaştı hepsinin fakat jedi hamlesini yaptı: ışın kılıcını çekti ve öndeki askerin göğsüne soktu. etraftakilerle kapışmakta zorlanıyordu ve bounty hunter artık hedef değiştirmişti: güçlenmiş bir jediı öldürmek ona iyi bir ün kazandırabilirdi! çaresiz kalan jedi yine savaşmaya çalışıyordu ki omuzundan vuruldu;bounty hunter gülerek diğer atış için hedef almaktaydı. jedi dayanabildi ve tam o sırada blasterını çıkarıp elektrik kablosuna ateş etti. Elektrikler yine gitmişti ve jdi kendine gelene kadar kendini ilk gördüğü odaya attı.bu oda jediların beyninin yıkandığı ve sithliğin gücünün anlatıldığı odaydı!içerdeki iki adam repeater blaster rifle'la ateş açtı,jedi kendine iyi bir korunma sağlamak için bir kolonun arkasına geçti. sonra (benim yarattığım bir feat olan ve pahalı olan) featini kullandı ve peşinde izini bırakarak yukarıya zıpladı etrafta döndü ve adamların kafası karıştı. ikisini de öldürdükten sonra jediları kurtardı.nasıl çıkacağını bilmiyordu,asansör de bozulmuştu. 3 tane kurtarılan jedi vardı,onlara silahlar verdi ve koşarak merdivenden aşağı indi. orda asansörün önündeki guardlar ateş açtı ve bir genç jedi öldürüldü. duvara ve merdivene eğilip ateş ettiler ve guardlar öldürüldü. sonra dışarı çıktılar ve landspeeder ile kaçtılar. Of amma yazmışım be. İlgilendiysen ICQ#: 137100623 konuşalım oyun falan ayarlarız[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Make the pcs stars diye bişiy vardı bi yerde yanlış hatırlamıyorsam...git darth vader ı kafa tuttur adamlara veya elmanın gemisine toslasınlar girsinler içeri savaşıp "anam bunlar ne!" kaçın la kaçın diyerek tırssınlar hangara geri dönüp gemilerini almaya çalışsınlar arada vader gelip iki şamarlasın :D süper senaryo olur...[hline]Serve no one but Bane
Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki:
olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler bendekar ve senle aynı fikirdeyim. icq dan bana ulaş,belki beraber bişeyler yaparız[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bendekar, 28 August 2003 22:09 tarihinde demiş ki:
shapshal senin senaryo ciddi güzel ve sinematik olmuş bu beyin yıkayan sithler olayı da çok güzel bunları aklımda tutcam ama rewendor sen niye d20 yetersiz kalıyo dedin onu anlamadım şimdiye kadar 2 oyun star wars yaptık ve sistem bozulmadı

Bilemiyorum belki de sorun bende ama D20 sistemini sadece sword&sorcery dünyasına özgü tutuyorum, işin içine tabanca tüfek falan girdi mi bozuluyor bence sistem, yetersiz kalıyor... Taibi zevk meselesi, bilemiyorum savaşlarda ve gemi kontrollerinde yeterli değil bence...

Bu arada SW sevdiysen StarCraft RPG öneririm, özellikle üzerinde oynanmış Fallout sistemiyle çok güzel gidiyor..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle d20 süper bi sistem bence. ama bazen yiğitliği bozar demeyip bi grid kullanmak farz oluyo. baya bişeyi çözüyo. gerçi uzay savaşlarında 3 boyutlu bi ortam var o nası çözülcek bilemiyorum ama düzlemsel kapışmalarda her türlü oynanır. ben denemedim sw rpg fakat kitabına şöyle bi göz attım bana gayet hoş geldi. vitality sistemi falan da iyi.

bi de bi şey aklıma geldi yukardaki senaryoyla ilgili. yoda, zannedersem episode 1'de bişey söylüyo sithlerle ilgili. "herzaman iki tanedirler, bi master ve bi apprentice..." ha dikkate alırsınız almazsınız o sizin bileceğiniz iş. ben ööle bi belirtiim dedim.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 29 August 2003 09:50 tarihinde demiş ki:
öncelikle d20 süper bi sistem bence. ama bazen yiğitliği bozar demeyip bi grid kullanmak farz oluyo. baya bişeyi çözüyo. gerçi uzay savaşlarında 3 boyutlu bi ortam var o nası çözülcek bilemiyorum ama düzlemsel kapışmalarda her türlü oynanır. ben denemedim sw rpg fakat kitabına şöyle bi göz attım bana gayet hoş geldi. vitality sistemi falan da iyi.

bi de bi şey aklıma geldi yukardaki senaryoyla ilgili. yoda, zannedersem episode 1'de bişey söylüyo sithlerle ilgili. "herzaman iki tanedirler, bi master ve bi apprentice..." ha dikkate alırsınız almazsınız o sizin bileceğiniz iş. ben ööle bi belirtiim dedim.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

Bu sithler hakkinda bir yazidaha vardi simdi nuttum ama sanirim Starwars turkte okumustum,
Aslinda evrende binlerce sith olabilir ama bunlar ordu seklinde degildir, diye.,
Sithler sanirim bir savastan sonra en byuk dusmanlarinin kendileri oldugunu anliyolar ve bir kanun cikariyolar ,Bundan sonra bir master ve bir apprientce diye.
Eyer Ogrenci veya Master olurse yenisi geliyo ve ya Ogrenci Master oluyodu,Sithler arasindan en fazla sivrilen ve guclenen Darth Sidius olmustur.Onunda zaten 2 tane ogrencsi olmus ve bu ogrencileride bildiginiz gibi unlu katiller olmuslardir(vader tabiki katil degil ama Maulun unvani katildi)

sanirim bilgide bir yerde yaziyodu simdi bulur yazarim gercegini[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Sosyal ağlarda paylaş

valla darth sidiusun bi sürü apprenticei vardı. sadece maul ve vader değil. Birde sithler Korriban diye bir gezegende yaşayan force kullanabilen bir ırktı. Jedilıktan dark side a geçen kişiler bi şekilde bu gezegene gelirler buradaki sithleri yönetirler... savaş olr jedilar burayı basar işte yok ederler falan. Ta ki darth bane isimli sith lordu sith liği bir efendi, bir öğrenci olarak kısıtlar ve sithliği tamamen gizlenme, hile ve kurnazlık temellerine oturtur. Bence oyunda bozulamayacak tek kural aynı anda ikiden fazla sith olmasıdır. Sonuçta sw evreninin en temel kurallarından biri bu. Kötü olup force sensiteve olanlar dark jedi, imparatorun koruması bla. bla. gibi işler yapar.[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

-24,500 SW4Ö
Jedi Sövalyeleri arasindaki ilk karanlik ve aydinlik taraf anlasmazligi bas gösterir. Xendor adindaki bir Jedi Sövalysi karanlik tarafa geçer. Bir çok Jedi'yi kandirarak, kendisine bir karanlik taraf ordusu olusturur. Bir uzay gemisi filosu yaratir ve Jedi düzenine savas ilan eder. Çatisma galaksiye yayilir, çok sayida dünya ve yasam kaybedilir.

Sithler, karanlik tarafin gücünü çekebilmek amaciyla aralarina katilan Jedi'nin gelisine kadar çatismadan uzak bir toplum yapisina sahiptir. Karanlik Jedi, Sith insanlarina hükmetmeye baslar, onlari kölelere çevirir, bilgilerini çalar ve onlara karsi kullanir. Jedi kendine, Dark Lord of the Sith ünvanini verir. Galaksi, binlerce yil boyunca Sith Lordlarindan kurtulmak için ugrasacaktir. Sithler karanlik tarafi ortaya çikarmak için teknikler gelistirmislerdir, bu güç onlara, siradan canlilarin hayal bile edemeyecegi seyler yapma olanagi vermektedir. Karanlik Jedi, Sith kültürünü kendi kötü amaçlari için yoldan çikarmaya devam ederken, yüzlerce Jedi ona katilir ve Sith irki tamamen karanlik Jedilarin köleleri haline gelir.

-24,400 SW4Ö
Bir yüzyil süren savas sonucu, Karanlik Jedilar nihayet sürülmüs ve Sith Medeniyetini ele alarak, bir imparatorluga çevirmislerdir. Böylelikle "Sith Altin Çagi" baslamistir. Karanlik tarafin yenildigine inanan Cumhuriyet kayitsiz bir tutum içindedir. Bu dönemdeki bir çok Jedi eserinde "Güce dengeyi getirecek" ve bu karmasayi sona erdirecek "seçilmis olanla" ilgili kehanetler bulunmaktadir. Ayni dönemde karanlik Jedilar da, Sithleri ölümcül Massassi savasçilarina çeviren deneyler yapmaya baslamistir.

".....Ve büyük ümitsizlik aninda bir kurtarici gelecek, ve o GÜNESLERIN OGLU olarak bilinecek"

-6,000 SW4Ö
Cumhuriyet tarihte "Manderon Dönemi" olarak bilinen bir döneme girer.

Bin yillik isgal ve komsu gezegenlerin gözünü korkutarak ele geçirme çabalarindan sonra (bu sirada Cumhuriyet'e bagli olan gezegenlerden dikkatle kaçinmislardir), Sith Imparatorlugu gücünün doruguna ulasir. Artik çatisacak düsman kalmadigindan, Sith Lordlari kaçinilmaz olarak birbirleriyle savasmaya baslar. Sonraki bin yil boyunca Sithler kendilerini ve imparatorluklarini yokolma sinirina getireceklerdir.

-3,997 SW4Ö
Jedi Hikayeleri : Sith'in Kara Lordlari

Setal ve Aleema Keto tarafindan kurulan Karanlik taraf toplulugu The Krath, Imparatoriçe Teta'nin sisteminde siyasi bir darbe yaparlar. Setal ve Aleema bu sirada kendi ailelerinin üzerinde karbon dondurucuyla deney yaparlar. Onlara karsi çikan herkes, korkunç sekillerde ölmektedir. Jedilar, Teta sistemini kurtarmak için bir kez daha harekete geçer. Ulic Qel Droma, duruma bir çare bulmak amaciyla Sith kalintilarini incelerken, Freedon Nadd'in ruhu belirerek "Sithlerin tekrar yükselecegini, bunu hiçbir seyin durduramayacagini" söyler ve Droma'nin "Çok büyük bir güce sahip olacagini" belirtir.

Tetan sisteminin son özgür gezegeni Koros Major'u korumak için gönderilen Cumhuriyet filosunun basina geçen Ulic ve Nomi, Krath kuvvetleri tarafindan yenilgiye ugratirlar. Onbinlerce Jedi Meru Daginda toplanarak ne yapabileceklerini tartisir. Ulic Qel Droma Krath'in içine sizarak onlarin karanlik sirlarini ögrenmeyi teklif eder fakat diger Jedilar buna karsi çikar. Krath savas droidleri tarafindan gerçeklestirilen ani bir baskin bir çok Jedi'in ölümüne sebep olurken, Master Arca Ulic'in gözleri önünde öldürülür. Ulic, kendini suçlamaktadir. Nomi ve diger Jedi ustalarinin uyarilarini duymazdan gelerek, Teta sisteminin baskenti Cinnegar'a sizmaya çalisir. Setal ve Aleema ise hazirliklidir ve Ulic'e tuzak kurmuslardir. Aleema Ulic'i bastan çikarir ve iki kardes onu karanlik tarafa döndürerek, bir Sith olmasi için egitirler.

Bu sirada Vodo Siosk Baas'in öfkeli ve sabirsiz ögrencisi Exar Kun, Dxun'a gider ve orda Freedon Nadd'a katilarak karanlik tarafa döner. Kun, Naga Sadow'un eski üssü Yavin IV'a yerlesir ve Massasileri emri altina alir. Nadd yeni bir vücutta tekrar hayata dönmek istedigini bildirince, Kun onu ikinci kez öldürecek bir formül gelistirir. Ama Nadd, Keto kardesleri uyarmayi basarmistir. Bu sirada, Nomi, Ulic'i Cinnegar'dan kurtarmaya çalisir. Aleema Ulic'i tam anlamiyla karanlik tarafa çekmeye, Setal ise öldürmeye çalismaktadir. Nihayet Ulic öfkesine yenik düserek Setal'i öldürür ve tamamen karanlik tarafa geçer. Nomi, Cay ve Tott, Ulic'i kaybettiklerini anlayarak yeni bir plan yaparlar. Jedi Ustalari plani kabul eder ama Ulic'in karanlik tarafi seçtigini ve sonuçlarina katlanmasi gerektigini belirtirler. Ulic, eski arkadaslarina saldirarak, artik kendisi için hiç umut kalmadigini ortaya koyar. Bu sirada Exar Kun Ulic ve Aleema'ya saldirir. Nadd'in ruhu ortaya çikarak, birlikte çalismalari gerektigini söyler ve Kun'i yeni Dark Lord of the Sith, Qel Droma'yi da onun tegmeni yapar.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
[s
Sosyal ağlarda paylaş

shapshalın senaryosu için şöyle birşey düşünün"yanlız iki sith aynı zamanda bulunabilir kuralını koyan ve devam ettiren kişiler öldükten sonra bir force adept eski bir sith tapınağında dolaşırken ilk sithlerden kalma bir holocron buluyor ve bunu çözünce eski sithlerin tüm öğretilerini alıyor ve yeni bir sith imparatorluğu kuraya çalışıyor" bence çok mantıklı...

[Bu mesaj Bendekar tarafından 29 August 2003 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sence mantıklıysa ve oyuncuların ve sen eğleniyosanız hiiiç sorun yok zaten. rpglerin olayı budur. sen lucasın starwarsunu diil kendi starwarsunu oynatıyosun. o evrenin öğelerinin nekadarını kullanacağın tamamen senin yargına bakar.

burdaki bilgiler genelkültür, bigün birinin işine yarar, böyle de olabilir tadında verilmiş şeyler.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Exar Kun ve Ulic Qel Droma'nin karanlik tarafa yenik düsmesinin ardindan alti ay geçmistir. Teta sistemi Lord Mandalore'un saldirisina ugrar. Ulic onu yenilgiye ugratmayi basarir ve Mandalorian savasçilari onun adamlari haline gelir. Exar Kun'da Ossus'a bir baskin düzenleyerek 20 Jedi'yi yaninda götürür. Bu Jedilar arasinda Oss Wilum da vardir. Kun kaçarken Sith Holocron'unu çalar ve Odan-Urr'u da öldürür. Krath ve Mandalore güçleri birleserek Cumhuriyete karsi saldiriya geçerler ve 300 Cumhuriyet savas gemisini ele geçirirler. Ulic, Coruscant'a ilerlemeye kararlidir. Yavin IV'da Jedilari egiten Kun, ona yardim etmeyi reddeder.

Isgal baslar. Vodo, Nomi ve Cay savunmayi organize ederler. Aleema, Ulic'in yakalanmasina izin vererek, Lord Mandalore'u onun yerine geçirir. Mandalore ise gizlice Ulic'i kurtarmayi planlamaktadir. Ulic Senatonun karsisina çikarildigi sirada, Exar da, bütün Jedi ustalarini bir anda yoketme planlari yapmaktadir. Kun, Ulic'in yargilanmasina gelir, Senatoyu güçlerini kullanarak etkisi altina alir, hem Senato yargicini hem de Master Vodo'yu öldürerek Ulic'i kaçirir. Mandalore da Ulic'i Aleema'nin ihanetinden haberdar eder. Ulic, Aleema'yi öldürür. Bu sirada Kun'in karanlik tarafa dönmüs Jedi ögrencileri, bir çok Jedi Ustasini vahsice öldürür. Cay, umutsuzca kardesi Ulic'le karsilasir. Ulic ise gözü dönmüs bir sekilde kardesini katleder. Ne yaptigini anladiginda ise artik çok geçtir. Nomi, Ulic'e verilecek en büyük cezayi vererek, onun "Force"la baglantisini sonsuza kadar keser.

Hem fiziksel hem de duygusal olarak yikilan Ulic, Exar Kun'i yoketmeye yemin eder. Onderon'da Mandalorion'lar, Cumhuriyet güçleri tarafindan yenilgiye ugratilirlar. Bu sirada Ulic, Jedilari Yavin IV'a götürmektedir. Exar savasi kazanamayacagini anlayinca, Massasilerin yasam güçlerini kendi bedeninde toplar ve ruhunu tapinaga kilitler.

Ulic Qel Droma artik bos olan Massasi Tapinaklarini ziyarete giderek, sebep oldugu felaketi kendi gözleriyle görür. Artik güçlerini kaybettigi için Exar Kun'in yardim isteyen çigliklarini duyamadan gezegenden uzaklasir.

-1,100 SW4Ö
Cumhuriyet Arastirma Birligi Tatooine'i arastirmaya baslar. Binlerce yil once kolonilestirilmeye çalisan ve unutulan gezegen, tekrar incelenmeye alinir ve gezegen yeniden kolonilestirilmeye uygun bulunur.

Jedi Sith'e Karsi

Sith Lordu Kaan, "Karanlik Kardesligi" adini verdigi 20,000 kisilik bir ordu kurar. Ordu Cumhuriyete saldirir. Uzak gezegen Ruusan'da günlerce süren bir savastan sonra her iki taraf da, sayica azalmis ve moralleri bozulmus olarak beklemeye baslar.

Ruusan'daki savasin kötü gitmesi üzerine Jedilar, force sensitive çocuklari da toplayip savasa götürmeye mecbur kalmislardir. Somov Rit gezegenindeki, Rain, Tomcat ve Bug da bu çocuklar arasinda yer alacaktir. Rain, kardeslerine gore daha az güce sahip oldugu için, arkada birakilmasi düsünülür ama Tomcat'in yardimiyla, basit seviyede bir Force trick'in üstesinden gelince, o da gruba katilir. Grubu, Jedi Sövalyesi Torr Snapit götürecektir. Ruusan'da ise isler gittikçe daha da kötülesmektedir. Jedi Güçlerinin basi Lord Hoth, çocuklarin da savasa katilacak olmasindan dolayi çok endiselidir. "Karanligi yoketmek için, aydinligin da yokolmasi" gerektiginden korkmaktadir. Torr Snapit'in gemisi Ruusan'a üç kardes ve Sladak ve Slatka adinda iki çocukla birlikte varir. Gezegene ayak bile basamadan, Sith gemilerinin saldirisina ugrarlar, geminin gövdesinde bir delik açilir ve Sladak, Slatka ve Rain, uzay bosluguna çekilirler. Jedilar bu sirada olay yerine yetiserek, Sithleri uzaklastirirlar.

Torr'un zarar görmüs gemisi, ormanlik bir araziye çakilir. Tomcat ve Bug'la beraber, Jedi güçlerini bulmak üzere yola çakirlar. Bu sirada Sith güçleriyle çatismak zorunda kalirlar. Tomcat, dehsetle, Sithlerin arasinda da küçük kiz ve erkek çocuklarinin oldugunu farkeder. Bir halat köprüsünden geçerken sikistirilinca, Torr, çocuklarin geçmesinin ardindan, kendisi ve Sithler üzerindeyken köprünün iplerini keser. Tomcat, asagiya yuvarlanan Jedi ustasinin yanina inerek isin kilicini alir ve Bug'la yollarina devam etmeye çalisir. Bu sirada Sith'ler onlara yine saldirir. Jedi güçlerinden Kiel Charny ve adamlari, tam zamaninda yetiserek çocuklari kurtarirlar.

Millerce ötede Sith Lordu Bane, Sith üssüne ulasir. Lord Kaan ve ordusunun, siradan askerler gibi saldiri planlamasi onu öfkelendirmistir. Kaan'in stratejisini reddeder ve çok daha basit ama etkili bir plan önerir: Jedilara ormanda saldirmak yerine, Jedilarin üssünün bulundugu ormani yok etmek.

Bir gün daha geçer, yorgun ve bikkin Jedi ordusu savas için hazirlanmaktadir. Tomcat, çamurlara bulanmis orduya bakinca öfkelenmekte ve onlarin kendilerini Jedi olarak adlandirmaya haklari olmadiklarini söylemektedir. Öfkesi, mutfakta görevlendirilince, iyice artar ve asçiya isin kiliciyla saldirir. Charny ona kendi güçleri arasina katilmasini teklif edince, memnuniyetle kabul eder ve onunla savasa gider. Jedilardan hiçbiri Tomcat'in ne kadar öfk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 28 August 2003 15:12 tarihinde demiş ki:
vader gelip iki şamarlasın :D [hline]Serve no one but Bane
Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki:
olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....

vader? şamar atçak? bi yanlısın var vader adamı var ya.. neyse..[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişeyi merak ediyodum onun için herkes dm mi diye sordum. ben güzel bi senaryo yaptım

(aslında ben yapmadım wizards daki scouting an adventure path diye bir yazı yapmışlar sitede yayınlanan beleş senaryolar ile bir iki kitaptaki senaryo birleştirilmiş çok harika olmuş)

fakat senaryoda pek fazla ışınkılıcı düellosu yok yani en sonda eski bi sith lordunun mezarında var fakat force kullanılabilecek yeterince sahne var. şimdi sorum jedi karakteri olan oyunculara : acaba böyle bir senaryo sizi çok sıkar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

d20 de nasıl force jump yapılıyor?

Revised Core Rule Book ta bunun hakkında yazmıyo sanırım, bir tek force flight diye bi force feat var, eğer force jump o ise çok saçma level 7 de alınıyor fakat obi wan lvl 6 iken force jump yapabiliyodu bi gariplik var biri bana açıklayabilirse sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...