bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Aaaa ne güsel kavga çıkmış =) bu arada penth in lafa hasta oldum ve noktayıda koyduğunu düşünüyorum =) "Tek hakikat redbull absolut" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 arkadaşlar hepimiz maymunuz, bu kavga ne diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yok kardeşim inanamıyosan inanmıyom de,ne o yok bu yok gereksiz şeyler dallanıp budaklandırıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 said: Ne mutlu sana Pent...Sizin cinsiniz ne ? Şempanzemi yoksa gorilmi ? homo sapiens sapiens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Thealoncum, canak cömlekle ayni atayi paylasmaktansa, maymunlarla ayni atayi paylasmak bana daha mantikli geliyor Ama gelip senin fikrini komik buldugumu söylemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yaow bu tartışmanın sonu yok yaow..hem herkesn inancı kendine..millete batıyo heralde bazı kişilerin kendilerinden farklı düşünmesii..herkes bi şeyleri kanıtlamak peşinde..ama sonuçta kimse haklı çıkmıcak çünkü bu konu kanıtlanabilinir statüsüne girmio..bırak bu konuları iç bi nargile üfle dumanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bir şeyi dilediği zaman, O'nun emri yalnızca: "Ol" demesidir; o da hemen oluverir. (Yasin Suresi, 82) Gökleri ve yeri (bir örnek edinmeksizin) yaratandır. O, bir işin olmasına karar verirse, ona yalnızca "OL" der, o da hemen oluverir. (Bakara Suresi, 117) -- Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara Kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (Araf Suresi, 54) ol diyince oluyosa 6 gün niye sürüyo, anlamadım.. Kurani Kerim de yazan 3 sure nin de birbirleriyle alakasız oldugunu çok güzel bir biçimde açıklamışsın Kuranı 10 kez okuyan biri bile bu yazılanları karşılaştırmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 1. ve 2. nasıl çelişio anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 neden O dediginde saniyede yaratabilme olanagına sahipken neden 6 günde herşeyi yarattı ? 6 nın anlamı nedir ? neden 6 gün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Usenmiste biraz ondan 6 gun surmus :P Simdi kim uurasicak yaa demis oyle yavas yavas yapmis ama karizma cizilmesin diye istesem hemende yapardim diye yazdirmis kitaba ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 haftada 6 gün olsun diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 üşengeç çünkü.olymposta okeye 4 lazım tabi oraya da gidicek. e biraz kestirmece. biraz arkadaşlarla çilingir derken 6 gün normal abartmayın. koca dünya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya bunun bişeyi vardı 1 gün suyu falan filan bi kılıf yapmışlardı buna neydi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dini belgesel ariyorumdan nasil tartisma cikardiniz hulayn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hakaret etmedikçe herşeyi tartışmaya herkesin hakkı var. Fakat insanların dini ile alay etmek gerçekten "maymunluk". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 allahin dini degil mi arkadasim bu? hesabini allah sorar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben inanıyorum sen inanmıyorsun bu mevzuyu niye uzatıyorsunuz her topikte bu konu,Allah'ın varlıgı yada yoklugu size mi kalmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Alay edeninde Hakaret edeninde sorunu aynı icleri herzaman huzursuz. Ne olacaklarını bilememek neden var olduklarını bilememek. İnsanda cok buyuk bir korku yaratıyo olsa gerek. Bunuda inanan insanları kucuk gorerek onlara hakaret ederek atmaya calısıyolar.. Alay edmeyen yada Hakaret etmeyenler uzerlerine alınmazlar heralde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bakın şimdi..ölümden sonra hayat olduğuna inanmayan biriyim...böyle bir durumda eğer bir tanrı varsa cehenneme gidicem..yani sonuçta hala ben olucam..cezalandırılıcam..ama aslında hala 'ben' olabilmek bile başlı başına bir ödüldür...ister cennet ister cehennem olsun ölümden sonra hala yaşıyorsam o başlı başına bir ödüldür...böyle düşünen biri karşısında hangi tanrı durabilir...(evet millet saldırın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 mantıksızlık diz boyu olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 konuda tartışmalara katılmadım ama karşınızdakinin görüşünü sorgularken mizahı kullanmak agresif olmaktan tabi ki daha hoştur, ama abartılırsa da fazlasıyla çirkin bir davranış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sız zekı ınsanlar yok okeydı yok usengectı gıbı hakaretlere devam edersenız edecegım kufurlerden sorumlu olmayacagım sonsuz bılgınıze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Iste dunyada da su siralar muslumanlarin en buyuk sorunu bu , tolerans yok.Kendileriyle ayni fikirde olmayan herkesin fikri onlara hakaret gibi geliyor ve karsiliginda yaptiklari cok daha agir seyleri hakli cikardigini dusunuyorlar.Nispeten daha acik bir toplum olmasi gereken turk toplumunda bile hemen saldirma zarar verme istegi olusuyorsa araplarin surekli birilerini oldurmesi normal sanirim. Burdaki konuya donersek ascraeus kufur etme sebebin nedir tam anlayamadim.Ha edersen agzinin payini alirsin o ayri.Ama bu forumlari bazilari din veya tanri inanci konusunda senden cok farkli dusunuyor diye kufurlerin ucustugu biryere cevirmeyecek kadar aklibasindasindir sanirim. Hersey size hakaret gibi geliyor bilmiyorum farkindamisiniz?? Tanrinin bekciyemi ihtiyaci varmis ? Gercekten varsa ve bu fikirlerden alinirsa kendisi bu konuda birsey yapamazmi yani sizin mudahale etmeniz gerekiyor? Bence bazilarinin kendi inanclarina olan guveni okadar azki ufacik seylerle bile azalacagindan korkuyorlar ve bu durumdakilere karsi agresiflesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Nae , elbette herkes huzursuz.Bazisi bilimsel yollarla dogruyu bulmaya calisip huzursuzlugundan kurtulmak istiyor bazisida kendini kandirip.Sonucta ise yaradigi muddetce sorun yok , hepsi Ok. Ama bilimsel dogrunun pesinde gitmeyi secenler isteyerek veya istemeyerek kendini kandiranlarin inandigi seylerin kusurlu yanlarini gosterince sorun cikiyor.Tabi okadar ugrasip kendimi inandirdiktan sonra kimsenin bozmasini istemem sonucta amac huzursuzlugumdan kurtulmak ama icinde yasadiginiz birde dunya var ve o dunyada digerkilerede yasam alani birakmak zorundasiniz. Belkide sizin kendinizi inandirdiginiz sey cok eski model ve birsuru yerden yamamak gerekiyor genede surekli yeni delikler acildigi icin inanc kaciriyor disari. Bu durumda geri kalan herkesin cenesini kapatmaya calismak yerine yapilmasi gereken daha yeni , hatalarindan kurtulmus bir versiyona update etmek olmali belkide ? Bakin katolik kilisesi butun yobazligina ragmen surekli yeni duzene uyum saglamaya calisiyor ama muslumanlar hala bin kusur yil once colde yasarmis gibi devam etmekte israr ediyor.Oyuzden burdan size soyluyorum.Hristiyanlik dini daha uzun yasayacak muslumanliktan.Cunku yeniliyor kendini.Ayni seyi muslumanlarda yapmayi ogrense dunyaylada cevrelerindekilerlede cok daha uyumlu yasayacaklar ve herkes onlara karsi birlesmis gibi bir kurban psikolojisine gerek kalmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 islam da bir gün hristiyanligin asirlar önce gecirdigi reformu gecirecek ve modern insanlarca uygulanabilir bir din olacak, ondan umutlu olmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar