Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lise karnemi buldum hehe :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sinif ogretmenimde kulaklari cinlasin , veli toplantisinda anneme oglunuz canavar , ele başi demisti annem acaip uzulmustu

gicik kari haha
Mesaj tarihi:
Durun bende lise 2 karnemi bulursam yayınlarım ilk dönem 8 tane 1 ikinci dönem 4 tane 1, 2 tane 0 :D devamsızlıkta 19.5 falandı galiba çok çalışkanımdır söylemesi ayıp :)
Mesaj tarihi:
lise yillari guzeldi yaw

din dersi agzima sicardi. peygamberin hayatini ezbere bilmessen dersten gecme sansin yoktu, hoca anlattiginin aynisini istiyodu. sinavda kopya da cektirmeyecegi tuttuydu, sinirlenip bos kagit vermistim :) sonra mudur cagirdiydi evladim bisiler salla niye bos kagit verion falan diye hehe
Mesaj tarihi:
solonor abi
bizim zamanimizda sorumlu gecmek vardi , zayif derslerinden sinava giriyordun sonraki sene veya o senenin yazinda , aksi halde mezun olamiyordun
Mesaj tarihi:
iyi de kardeşim ilkokul 4. sınıfa kadar kimsenin karnesinde zayıf not olmazki. hatta bırak zayıfı "4" bile olmaz, notların hepsi 5'tir :)
Mesaj tarihi:
hic unutmam orta okulda (orta 2 ya da 1), turkcem 2 geldi diye takdir alamamistim, 3 olsa takdir aliyodum. sonra lise boyunca ortalamam 4un uzerine cikamadi, demek ki o takdiri alamamak beni soguttu okuldan. simdi unide debeleniyoruz...
  • Yeni Oluştur...