Zegna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hey gidi gunler ya 8 tane 1 im varmis ilk donem toplamda 19.5 devamsizlik ehuhe ah simdi lisede olsam baska bisi istemezdim. universite suxor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bu sinif ogretmenimde kulaklari cinlasin , veli toplantisinda anneme oglunuz canavar , ele başi demisti annem acaip uzulmustu gicik kari haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Devamsızlık hakkını sonuna kadar kullanmışız yalnız :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben yanlis hesaplamisim kalmistim normalde 2. donem soradan eski gune rapor aldikda oyle kurtarmistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Durun bende lise 2 karnemi bulursam yayınlarım ilk dönem 8 tane 1 ikinci dönem 4 tane 1, 2 tane 0 :D devamsızlıkta 19.5 falandı galiba çok çalışkanımdır söylemesi ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hala duruyoruz bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende buldum 10. sınıf karnemi :) bi tek 9. sınıfta vardı vardı 5 tane 1, sonradan azaldı her sene .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yalnız notların altındaki o "öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" diyo ya hani, öğretmen için üzüldüm bir an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Zegna Din'e kasmışsın 2. dönem? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 zegna sorumlu geçmek nası oluo abi? bizde yok ondan soruorum yanlış anlama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 zegna bakmiş heralde, böle olmicak.. imana gelmiş bitirmiş bi şekil liseyi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 beden egitimi notun da ayri bi karizma katiyo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 lise yillari guzeldi yaw din dersi agzima sicardi. peygamberin hayatini ezbere bilmessen dersten gecme sansin yoktu, hoca anlattiginin aynisini istiyodu. sinavda kopya da cektirmeyecegi tuttuydu, sinirlenip bos kagit vermistim :) sonra mudur cagirdiydi evladim bisiler salla niye bos kagit verion falan diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 solonor abi bizim zamanimizda sorumlu gecmek vardi , zayif derslerinden sinava giriyordun sonraki sene veya o senenin yazinda , aksi halde mezun olamiyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 emel yagcıoğlu hala ölmemiş bu arada,gecen bi okula gitmem gerekti de gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 @Kojiroh: dur tabi bende scanner yok sana gelicem :p bu arada ben hala karnemi bulamadım o ayrı mesele ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 beni bu karnelerin en çok öğretmenlerin öğrencileri hakkında yorum yaptıkları bölüm koparırdı. keşke üni.de de olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 93/94 1-a 186 dayt tembeller sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 iyi de kardeşim ilkokul 4. sınıfa kadar kimsenin karnesinde zayıf not olmazki. hatta bırak zayıfı "4" bile olmaz, notların hepsi 5'tir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benim karnede ders saatleri notlardan yüksekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 o ne karne be ban sebebi beden bile 4 yani :) süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hic unutmam orta okulda (orta 2 ya da 1), turkcem 2 geldi diye takdir alamamistim, 3 olsa takdir aliyodum. sonra lise boyunca ortalamam 4un uzerine cikamadi, demek ki o takdiri alamamak beni soguttu okuldan. simdi unide debeleniyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ayıp zegna bilgisayar bile 1 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 lise 1 de matematik ingilizce biyoloji 1 gelmişti. sonra kafa dank etti. şimdi matematik okuyoz :]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hakikaten ı karne alma günün zevki hiçbiyerde yok. lan üni. bana karne ver allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar