Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir guild ilk utb sini paladine verirmi ?

yevaud

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar durum şu Razargore u 2. öldürüşümüzde UTB düştü şimdi UTB saplantılı bir paladinimiz var ve DKPsi 260 herif başka doğru düzgün birşey almadı MC başlangıcından beri diğer tarafta da 7 DKP li guild in tek MS warrior u (evet ilginç bir guildiz 7 warriorumuzun 5i prot :)1 MS 1 fury) UTBnin kime verilmesi uygundur ?

Untamed Blade
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi aslında şöle bişi var verilmesine verilir ama o adam onu solo takılırken pvpde giycek yani onu bwlde giymesi aptalca.
ben druid olarak Herald of Woe kullanıyom solo giderken ama instanceda heal gear fang of venoxis+fire runed grimorie kullanıyom

tabi adamın dkpsi varsa kullana biliyosa hakkı verin bence

(biz vermiştik)

Edit: Ben onu troll hunterda gördüm Magtheridonda tabi Magtheridon Normal bi server deil Ashkandili hunterda var :D

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 16:28 tarihinde, Jadean tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iide o pala BWL de o bossa gelecek kadar ii itemlere sahipse (kastım inv edilecek kadar) kalan dkpsini de biriktirmişse werilir yani ama ilk olması işi deiştirir ben olsam wermem paladine onu sonuçta o benim guildimin performansını artırabilecek bi item neden paladine werip heba ediim adama biraz beklemesini söyleyin
Sosyal ağlarda paylaş

paladine hand of ragnaros veren guildler varken, bu iyi be abi : ) Paladinlerde ne silahlar harcaniyor yani.
sakasi bir yana, ms warrior varken paladine vermek ayip yani bu silahi.
bu arada bloodthirst, bu silah ilk bosstan dsüyor

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 20:14 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ms' warrior'a verin adam sword spec sweeping ww derken paso +300 str ile dolaşssın, silin dkp sinide sıfırlayın paladinde karcanır cunki güzelim silah extra attaksız yazık olur hunter'a verin wingclip spamlasın daha iyi o derece yanı...

o değil paladin kıllık yaparsa -dkp yazarsınız, ama sonuct anlaşsınlar konuşsunlar guildmasterınız ile de bence war hakkı o kılıc. palalar arkada durun heal atıyo işte grand crusader nelerine yetmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

260 dkp saklayip MC'den set item almayan insan demek ki berbat item'larla run'a katiliyor ve raid'e katkisi cok dusuk olur.
Ben eger guild master olsam,ya da ayni olay bizim guild'de tekrarlansa,"ben bu kadar dkp biriktirdim,set item almadim,UTB'yi bid'leyip pvp'de kral oldugumu dusunucem" diyen paladin'e yol verilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paladine hand of ragnaros veren guildler varken, bu iyi be abi : ) Paladinlerde ne silahlar harcaniyor yani.

lol bizde de paladine gidecek aldi amcam ragnarostan lootu :)

Finkle's Lava Dredger icin ugrasiyordu UTB alan paladin o cikmayinca cok uzun sure atladi UTBye

bugunde dredger cikti onuda aldi lol acikcasi ben ms warrior olsaydim baya bir sure gitmezdim sanirim raide

hep samin yuzunden bunlar giriyor elinde okuz gibi swordla raide
cogu zaman dps takiliyor paladinlerin alayinin kafasini bulandirdi

zamaninda da zanzil seali salak bir prieste vermislerdi mage ve lock varken raidde

boyle garip bir guild iste bizimkisi :P

bir tanede denyo shadow priestimiz var hanzodai isminde
en son ragnarosa mind blast cekiyordu bugunde 1700 critledim diye seviniyordu :P

hatta doggy asmo renew derken asmo mind flay cekiyordu golemagga

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 05:11 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi burada yev olayı eksik anlatmış, ben biraz detay vereyim de:

- bu paladin untamed saplantılı değil. finkle's lava dredger istediğini söylüyor aylardır lakin bir kere bile düşmedi, herhalde 15-20 domo sandığı açmışızdır rahat. iyi bir 2h istediğini söylüyordu, spinal reaper ya da bonereaver's edge filan da düşmedi hiç henüz.

- adamın raid attendance'ı mükemmel, bir numaraydı dkp'de ama silaha dkp biriktirmesinden ötürü değil. lawbringer dropları onun şansına fazla olmadı ve paladin fazlası var guildde maalesef, rotasyon uygulanıyor. birkaç parça lawbringer filan almıştı.

- adam bu silahı healer takılması gereken yerlerde kullanmayacağını ve halen finkle's istediği söylüyordu, bugün ilk defa düştü ve onu da aldı. başka lawbringer parçaları da aldı gene aynı raidde.

- untamed istiyorum diye kıyamet koparan MS warriorumuz 2 dkp'ye filan sahipken bu adamda 200 üzeri vardı. bu MS warriorumuz da neredeyse hiçbirşey tanklamadığı halde gidip tonla might parçası topladı. yakınan MS warrior ve diğer MS warriorun (85dkp) ikisinde de obsidian edged blade vardı ve bu paladinde hammer of grand crusader (mavi 2h mace) var.

- paladin lapacı bir tip değil, razorgore controller, guildde saygın ve çok sevilen birisi. öyle pek pvp yaptığını görmedim, gidip

şimdi buyrun siz yazın düşüncenizi. faydalanabileceğinize inandığınız bir eşyayı "yok kardeşim falanca senden daha iyi kullanır, sana vermiyoruz bunu" derlerse siz ne yaparsınız? eşyayı verdikleri adamın 100 katı dkp'ye sahipseniz?

hand of ragnaros'a gelince, eye of sulfuras düştü ve raidde 7 tane filan warrior vardı, hiçbirisi istemedi. untamed için yaygara koparan warrior "i wont spend any dkp on that crap" dedi. paladin aldı.

işin içyüzünü bilmeden, ubrs raidinde valor cheste rollamış paladin gibi anlatılmış olay..
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum Sam,simdi gayet guzel anlatmissin ama benim aklimin almadigi cok konu var.
Finkle's Dredger istiyor,gayet guzel de,neden bu 2hander saplantisi,anlayamiyorum.Obsidian Edged Blade demissin,bir boka yaramayan bir 2hander,ancak warrior'larinizda Draconic Avenger'lar,Untamed Blade'ler,Ashkandi'ler girla gider,o zaman Bonereaver's Edge,Spinal Reaver paladin'e verilir.
Cunku bu bir pve guild'inde oldugu zaman,insanlarin pvp'de yasayacagi zevke gore item dagitilmaz.Grand Marshall Claymore'un var,muhtemelen raid'lerde onu kullaniyorsundur,eger dmgmeter'da senden dusuk damage deal eden hunter/rogue/mage varsa bizzat adreslerini ver,edecek bir cift lafim var:learn to play your class.
Untamed Blade'li Paladin BWL'de nasil bir katki saglar raid'e,heh bir turlu bilemedim.Ama onu bir warrior'a verdigin zaman en focus mage'i bile zorlar dmg meter'da,belki gecer.Vael'de artik Untamed Blade'li,Sulfuras'li paladinleriniz SoC proclamaya calisirlar "nasil olsa healim interrupt oluyor" diye.
Ve warrior'larla kiyaslamissin da,bir warrior'in almasi gereken gear cok sabit.Bir kere illa ki might almak zorundasin,BWL yapiyorsan "ben MS warrior'um,tanklamam" diyip bir kenara gecme sansin yok.Adam gibi bir 1hander alacaksin,shield alacaksin.Bu yuzdendir ki warrior dkp'leri lock/mage dkp'lerinden sonra en dusuktur.Paladin'lerin dkp'leri hep en yuksek oluyor,bunun nedeni cok acik,oyunda "paladin item"larin hic biri baska bir class tarafindan kullanilmiyor.Shamanlar bile loot'larini hunter'la paylasiyorlar.Dolayisiyla essek kadar dkp'si olmasi adamin Ashkandi'ye,Untamed Blade'e bidleyecegi anlamina gelmemeli.DKP dedigimiz sey attendance reward'dur ve bu iste gercekten dedicated bir adam varsa,ve yine zorunluluktan onlarca might parcasi,shield,1hander,2hander'a dkp harcayip fakirlesmisse o adamin da o silahta hakki vardir.
Hammer of the Grand Crusader raid icin Untamed Blade'den kat kat iyidir,kaldi ki bir kez bile olsun Aurastone Hammer da mi dusmedi,lock/mage'ler Azuresong Mageblade/SoD tamamlamasini da mi yapmadi.
Ya tamam anliyorum,healerlik zor is,salt healing item almak insana koyuyor,ama orda Untamed Blade icin yirtinan bir warrior var,bu warrior'un raid'e katacagi essek yukuyle damage var,"ben dkp biriktirdim,bu benim hakkim" diyip simariklik yapan insan bunu alacak.
Ayrica Sulfuras icin Eye of Ragnaros'a rollamayan warrior'lara da,biraz once paladin'in dmg meter'da gerisinde kalan rogue/mage/hunter'lara soyledigim seyi tekrarlayip learn to play your class diyorum.Ashkandi ile birlikte Sulfuras ile vurdugun MS'in haddi hesabi yok ve bu silah oyunun en iyi warrior silahi,sword spec'in Ashkandi'ye kazandirdigi buyuk avantaji saymazsak.
Kusra bakma ama,anlattigin kadariyla sunu cikardim,akli basinda bir guild'de olsa senin bu anlattigin insanlar,cok fecii flame yerler,yolu alirlar.Aynisiyla karsilastik bir gun once Ashkandi alip ertesi gun Thunderfury binding'leri dusunce "Ben Ashkandi kullanmiycam Thunderfury alip MT olcam" diyen arkadasa cok guzelinden siktir cektik,dogru yolu bulmasini sagladik.
Common sense,lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen hafta ZG raidinde dmgmeter'de birinci bitirdim. MC'de belli bosslara gelip healer geara geçene kadar ilk 10'dayım genelde, ilk 5'e de giriyordum casterlarımızın çoğu zhc ve toep, hunterlarımız rhok'delar vs'ye geçene kadar. evet maalesef çok sayıda acemi oyuncu mevcut guildimizde, ilk perdition'ı alan rogue off-hande koydu bunu (main hand krol blade) ama yev başlık açmadı bunun için. ama nedense paladinler birşey yaptı mı hemen dikkat çekiyor. ben de bu rogue'a basıyorum dmgmeterde devamlı. paladinin dmg kapasitesi potansiyel olarak en düşük 1-2 sınıftan biri olabilir ama yok değil eğer ona uygun giyinip talent verilirse. int ağırlıklı pve setiyle gidip 2h sallamam yani ragnaros'a..

valla ben şahsen untamed gibi proca dayalı bir silah almazdım çünkü paladinde kontrollü instant attacklar olmadığından bir warriordaki kadar sık proclaması mümkün değil. onun yerine proc istemeyen bir silah düşünürdüm. şahsen finkle'ı da bedava verseler hiçbir yerde kullanmam, şaman & druid silahı..

aurastone vs vs, dediğim gibi tonla paladin var guildde. devamlı birbirimize eşya bırakıyoruz. olaya sadece warrior açısından bakmışsın da paladinler de benzer durumda, hepimiz düzgün 1h + shield ve 2h istiyoruz. raidde ne yaptığımız bir kenara, oyun sadece raid değil.

insanlara "sen bunu alamazsın, falanca daha iyi kullanır" denilecekse ilk perdition verilen rogue'a (vaelastrasz için ghostly strike'a respec düşünüyordu kendisi, perdition alana kadar finkle's dagger main hand kullanıyordu) da o silah verilmemeliydi çünkü hepimiz biliyorduk kullanmayı beceremeyeceğini. doggy gutgore ile her raidde üçe katlıyor bu rogue'u, aralarında 2 dkp fark vardı ama o rogue aldı. kimse de perdition'ı off-hande koyduğu için tantana koparmadı nasıl oyunun rank14 hariç en iyi daggerını off-hande koydun diye. eğer raid verimini birinci sıraya koyacaksa bir guild, o zaman yalnız sınıflar değil insanlar arasında da ayrım yapmaya başlaması lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
untamed için yaygara koparan warrior "i wont spend any dkp on that crap" dedi

vay salak
bunu bilmiyorum ben dikkat etmemisim chate o gun

ama yinede bazi itemlarin bazi classlara oncelikli olmasini hala savunuyorum

ozellikle ZHCnin prieste verilmesi kil etmisti beni ( simdi sen gelmedin o yuzden alamadin deme o herifin puani benden yuksekti istesemde alamazdim ) ki bu priest holy hani shadow olsa pvp takilan bir tip olsa veya asmo gibi takilsa raidde yine agzimi acmazdimda MTnin 30k damage alip 110k heal aldigi bir raidde ZHC bir holy prieste ne gibi bir avantaj saglar hala cozemedim

ama bir konuda hakli sam warriorlarimizda super mal
zinrokh dustugu gun 3 warrior vardi sanirim ve hic biri almamis o yuzden paladine gitmisti hatta hunterlarimiz bile istememis sanirim :(

az kalsin OEBde disenchant oluyorduda warriorlardan biri aldi sonunda

neyseki tek garip guild biz degiliz bu konuda :P chrommagustan boots dustugunde butun warriorlar prot diye istemedikleri icin
chromatic boots disenchant yapan guild var serverimizda :)

zaten tek uzuldugum nokta roguela baslamadim raide bu guildda :) palydan same gostermek isterdim combat rogueun damage nasil oluyormus :P

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 15:56 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heh vay noob warrior demek might parcasi almish puan harcamish. valla bizim tum warriorlar mecburen toplamak zorundalar. su anda 8 tane warrior var 3 tanesi prot 4 tanesi arms 1 tanesi fury ve fury disindakilerin might seti var. sen tank dillsin sana yok might alma sen dkp biriktir silah al dersen o adama aq40 ta ilk pullda wipe yersin. bwl de trash moblarda wipe yersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...