Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abso yok ööle bi niyetimiz palaları nerflemesinler sadece ağlama spellerini ellerinden alsın yeter bıktım yaw biri xx classı imba derse önce soruom pala mısın die yok deilse duruma göre dvm edioz eet ööle yada deil ne alakası war gibi ama palaysa olabilir arkidiş sıkma canını diip dvm ediom yoluma ne uuraşacam elin palasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 cs nin talentla gelen silence ını büyü atmayan adama attığınız da iceblock-divineeshield açması engellemez popeye da ondan bahsetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 eğer ally olsam loladinleri severdim hatta muhtemelen pally açardım. ama horde'um ve sevmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya yazmayı unuttum mage zaten countespell attı eheheh millet birbirine düşmüş attı ama immune u açmayı hiç bir şey engelliyemez o ama adamların sana bakması çok komik oluyo bende esprisine yazdım bende paladinlerin ezik oldunu düşünsemde neyse tartışılır... Kıskanmayın immune umu ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla ice block hakkında bir fikrim yok ama divine shield'i engelliyor improved cs. bizzat mage'im ve loladin, priest gibi classlara karşı taktiğim bu... hp'yi düşür ve onun instant shieldinden önce cs atmaya bak. sonra da kalan 4 sn içinde ölmesi için dua et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 said: cs nin talentla gelen silence ını büyü atmayan adama attığınız da iceblock-divineeshield açması engellemez popeye da ondan bahsetmiş bahsetmiste anlayana :) neyse birde paladin veya bilinen bir mage yorum yapar belki rahatlarlar :) engellemez divine shieldi ya adam noobdur acmamistir veya shield cooldowndadir yada heal yaparken counter spell cekmissindir silence asla engellemez ne magelerin ne priestlerin ne roguelarin imp kick nede warriorlarin oy wsg baslasada kacsam kitlendim kaldim [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 17:55 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya yok öyle bişey :) var mı yoksa? öhe derim ama şu ana kadar kaç kere cs attım ve arkasından ds atamadan paladin öldürdüm. (kaç kerede cs attım ve öldüm ama konumuz değil :P). valla bizzat tecrübe ettiğim cs, divine shield'i engelliyor. engellemiyorsa tüh öyle tecrübeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 loladin in instant cast olmayan hangi holy spelleri var? Heal'dan başka? Bilmediğimden soruyorum olabilir. Eğer yoksa zaten counterspell atılamaz. Onlarda genelde sheild açtıktan sonra heal veya hs yapıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 holy büyüsü atarken yedirirsen cs yi engeller açması aynen frost büyüsü atarken iceblockun engellenebildiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 quadrophenia abi sen bir sayfa geride kalmışsın :P improved cs talent'ı var 4 sn silence etkisi yapıyor. yani bir büyüye atmak zorunda değilsin. 4 sn büyü yapmasını her türlü engelliyor improved cs. şimdiki sorun popeye ve hain tayfasının iddiasına göre, improved cs'nin silence etkisi, divine shield'i bağlamıyormuş. bir mage olarak yok öyle bir şey diyorum ama nafile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 http://vita-nova.galskap.org/upload/Nitandhiscooldowns.JPG hatta size guilddan bir arkadasin SSini gostereyim mcde heal yaparken yedigi ayar :P 49 numara divine shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aha nicki yanlıs görmüsüm :D [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 18:15 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hehe benim de mage ım var. Ama ben 10sn holy spell yapamaması için söylüyorum. Yani heal den başka instant cast olmayan holy spell varsa bu gerçekleşebilir. Bunu merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 heal disinda instant olmayan holy spellleri ne var emin olamadigimdan sadece heal demedim sirf healdir belki bilmiyorum paladinler yorum yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ya pop o koydugun SSte Kazi ve junbkynin oldugu bi addon var sag ortada o addonun adı ne ? yani oyle bi addon super olur bana yav sizlere ozel pencere acarım orda durursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi bi pala bi mage çıkıp denesinler şunu IF nin dışında da bizde raatlayalım engelliomu engellemio mu Not kesemeyen adamların noobluundan tutunda x kullandı y kullanmadısına kadar konuşmuşuz da belki dam kesmek istememiştir şahsen ben STV de adama dalıp % 10 hp bırakıp gitmeye bayılıom belli olmaz belki onlarda bnm cinstir [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 18:19 tarihinde, Bloodthirst tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Sam ve pop denemişlerdi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o zaman nerf paladin :P (ohh be raatladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet denedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 benim anlamadığım bir nokta var 2 lvl 60 darafından saldırıya uğrayan bir lvl 36 ının kaçması niye eziklik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ezillik o deil aynı işi lvl 60 olunca 1v1 de de sürdürmesi eziklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Shield açması değilde HSlemesi eziklik olarak adlandırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 allah aşkına paşa paşa ölecek mi adam yapmayın 60 da 1 vs 1 da karşısında kim olduğuna göre değişir paladin i son bıraktığımda 10 yard lık 60 sec cool down lu stundan başka durduracak birşeyi yoktu hala öyleyse druid di hunterdı mage di gördün mü hiç terreddüt etmem anında hs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 merak edıom uther nıe arthasdan dayak yerken hs atmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 popeye o adam kendi barlarını görmüyomu ya.... o nedir öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar