Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imba paladin nhaha

Dolis

Öne çıkan mesajlar

abso yok ööle bi niyetimiz palaları nerflemesinler sadece ağlama spellerini ellerinden alsın yeter bıktım yaw biri xx classı imba derse önce soruom pala mısın die yok deilse duruma göre dvm edioz eet ööle yada deil ne alakası war gibi ama palaysa olabilir arkidiş sıkma canını diip dvm ediom yoluma ne uuraşacam elin palasıyla
Sosyal ağlarda paylaş

ya yazmayı unuttum mage zaten countespell attı eheheh millet birbirine düşmüş attı ama immune u açmayı hiç bir şey engelliyemez o ama adamların sana bakması çok komik oluyo bende esprisine yazdım bende paladinlerin ezik oldunu düşünsemde neyse tartışılır...

Kıskanmayın immune umu ehehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cs nin talentla gelen silence ını büyü atmayan adama attığınız da iceblock-divineeshield açması engellemez
popeye da ondan bahsetmiş

bahsetmiste anlayana :)

neyse birde paladin veya bilinen bir mage yorum yapar belki rahatlarlar :)

engellemez divine shieldi
ya adam noobdur acmamistir veya shield cooldowndadir
yada heal yaparken counter spell cekmissindir
silence asla engellemez ne magelerin ne priestlerin ne roguelarin imp kick nede warriorlarin
oy wsg baslasada kacsam kitlendim kaldim

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 17:55 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

quadrophenia abi sen bir sayfa geride kalmışsın :P improved cs talent'ı var 4 sn silence etkisi yapıyor. yani bir büyüye atmak zorunda değilsin. 4 sn büyü yapmasını her türlü engelliyor improved cs.

şimdiki sorun popeye ve hain tayfasının iddiasına göre, improved cs'nin silence etkisi, divine shield'i bağlamıyormuş. bir mage olarak yok öyle bir şey diyorum ama nafile :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi pala bi mage çıkıp denesinler şunu IF nin dışında da bizde raatlayalım engelliomu engellemio mu
Not kesemeyen adamların noobluundan tutunda x kullandı y kullanmadısına kadar konuşmuşuz da belki dam kesmek istememiştir şahsen ben STV de adama dalıp % 10 hp bırakıp gitmeye bayılıom belli olmaz belki onlarda bnm cinstir

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 18:19 tarihinde, Bloodthirst tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...