asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Anneme gelen bir mail :) İnsanı düşündürüyor :P said: merhaba ben türkiye'nin HACKER'lerindenim elimde çok güçlü bir virüs var.Bunu en güçlü programlar(anti-virüs)kaldıramaz.Yönetimi ise sadece benim elimde ve onu kullanmaktan kaçınmam.Benim e-mail adresinizin kapanmasını ve sonsuza kadar yeni adres açamayacağınızı sağlıyabilirim.Bilmelisiniz ki her kişinin gönderdiği adres bu program sayesinde elime geçiyor.Bu yüzden benle oyun oynamayın... BU İLETİYİ ŞUBAT 16 2006 TARİHİNE KADAR LİSTENİZDEKİ HERKESE GÖNDERİN!!!!!!!! Bakın şaka yapmıyorum dikkatli olun ve ciddiye alın.Sistemi istediğim zaman kullanabilirim...Kaçma şansınız yok.Ve bu arada programı ben kurdum.O yüzden başka programlarla kapatmanıza imkan YOKTUR!! İletiyi göndermeyen kişilerin ve bu mesajı silen kişiler 16.02.2006 tarihinde e-mailleri kapatılacak ve bidaha yeni e-mail adresi alamayacaklar... BU ŞAKA DEĞİL İNANMAYANLAR 16.02.2006 TARİHİNE KADAR BEKLESİN VE OLANLAR HAYRETLE İZLESİNLER... yani maili okudum va ödüm patladı biliyor musun hekır kardeş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bana da geldi bu mail.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 haha iyi güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oy oy oy hatta oy gülsem mi ağlasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yazanı bulup dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bırak yazanlar eğlensin yaw... ben bunu listemdekilere ancak onların da biraz gülmesini istediğim için yollarım :P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 N'olur yapma. İmdakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ya bir insan bu kadarmı embesil bu kadarmı boş olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 HACKER'lerindenim kısmı dikkatimi çekti. Adam hacker ı okumaktan aciz ama program yazıyor yani... İnanan varmı buna acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 "Bakın şaka yapmıyorum dikkatli olun ve ciddiye alın" ahuahuaah kimse ciddiye almamıs belli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bazı kefaller biz listesindeyiz diye mail atıyormuş puhahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 amanınn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya dogru diyorsa adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 40gün 40 gece düğün yaparıs o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hangi mailden gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bap's pls affet k3nk kurban olam salma virusu ustumuze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu durumda ben kevin mitnick im :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu mesajı 7 kişiye göndermezsen lanetlenirsinin tehdite bürünmüş hali biz de enayiyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 banada gelmişti bu mail:D baya gülmüştm ilk okuduumda euehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 klasıklere attıralım bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 banada kesin fwlemi$lrdir.hacklesinde bari okunmamı$ mailleri temizlesin,ben ü$eniyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @Brigand dolaşa dolaşa gelmiş. Orijinini bulsam iyi dalga geçeceğim adamla da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 B @ B - Y@ - @ |} @ |/| - B 1 2 1 - H4xx0rl@r5@ "|_337" yazıyım dedim nası olmuş :P [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 23:03 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 feyk bunlar feyk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 H@XX0® ß@ß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar