asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Anneme gelen bir mail :) İnsanı düşündürüyor :P said: merhaba ben türkiye'nin HACKER'lerindenim elimde çok güçlü bir virüs var.Bunu en güçlü programlar(anti-virüs)kaldıramaz.Yönetimi ise sadece benim elimde ve onu kullanmaktan kaçınmam.Benim e-mail adresinizin kapanmasını ve sonsuza kadar yeni adres açamayacağınızı sağlıyabilirim.Bilmelisiniz ki her kişinin gönderdiği adres bu program sayesinde elime geçiyor.Bu yüzden benle oyun oynamayın... BU İLETİYİ ŞUBAT 16 2006 TARİHİNE KADAR LİSTENİZDEKİ HERKESE GÖNDERİN!!!!!!!! Bakın şaka yapmıyorum dikkatli olun ve ciddiye alın.Sistemi istediğim zaman kullanabilirim...Kaçma şansınız yok.Ve bu arada programı ben kurdum.O yüzden başka programlarla kapatmanıza imkan YOKTUR!! İletiyi göndermeyen kişilerin ve bu mesajı silen kişiler 16.02.2006 tarihinde e-mailleri kapatılacak ve bidaha yeni e-mail adresi alamayacaklar... BU ŞAKA DEĞİL İNANMAYANLAR 16.02.2006 TARİHİNE KADAR BEKLESİN VE OLANLAR HAYRETLE İZLESİNLER... yani maili okudum va ödüm patladı biliyor musun hekır kardeş :D
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oy oy oy hatta oy gülsem mi ağlasam mı?
kfg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bırak yazanlar eğlensin yaw... ben bunu listemdekilere ancak onların da biraz gülmesini istediğim için yollarım :P...
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ya bir insan bu kadarmı embesil bu kadarmı boş olur ya.
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 HACKER'lerindenim kısmı dikkatimi çekti. Adam hacker ı okumaktan aciz ama program yazıyor yani... İnanan varmı buna acaba
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 "Bakın şaka yapmıyorum dikkatli olun ve ciddiye alın" ahuahuaah kimse ciddiye almamıs belli:D
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bazı kefaller biz listesindeyiz diye mail atıyormuş puhahahahahaha.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bap's pls affet k3nk kurban olam salma virusu ustumuze
Mach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu mesajı 7 kişiye göndermezsen lanetlenirsinin tehdite bürünmüş hali biz de enayiyiz...
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 banada gelmişti bu mail:D baya gülmüştm ilk okuduumda euehueuh
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 banada kesin fwlemi$lrdir.hacklesinde bari okunmamı$ mailleri temizlesin,ben ü$eniyorum lol.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @Brigand dolaşa dolaşa gelmiş. Orijinini bulsam iyi dalga geçeceğim adamla da :P
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 B @ B - Y@ - @ |} @ |/| - B 1 2 1 - H4xx0rl@r5@ "|_337" yazıyım dedim nası olmuş :P [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 23:03 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir]
Öne çıkan mesajlar