Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ehü pala remziyi biliyorum bir mage remzi vardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Evliyacelebi Salako Ezerbahce Bunlar aklıma ilk gelenler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 biz bi ara wendigoyla alterac valleyde wlla h wlla diye bagırıyorduk :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 seksmakinesi=warrior . fw de eglencesine acmıstım:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hepsinin isminin başında pala olan bi guild vardı untouchables gibi bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 magtheridon da da behçet-human pala askimfirdevs-human pala küçükkız-gnome rogue özellikle behçet'e hastayım dalga malga deil dwarf pala bi de gördükçe deliriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bende meho the dorf priestım vardı bi ara bide bütün arklar olarak meyve sebze tarzı isimler açmıştık muz dur armut ayva karpuz ceviz mandalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kralice babmeldwyn isletmefor the turks!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 burning legion'da osmanlilar diye bir guild var. guild içi rankler çok komik. geçen inspect yapıyım dedim yarıldım direk. nickleri sallıyorum. ahmet level 10 shaman sol tassagi of osmanlilar mehmet level 12 warrior defterdar of osmanlilar ss var da şu an başka bir bilgisayardayım koyarım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hahaha ilk ssteki kralice supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 @asgard: mage olan remzi benim. demek ben migration yapınca birisi nickimi çaldı ha. zaten kıl oluyorum o pala remzi olayına. ne zaman birisi görse neden paladin açmadın gibi salak sorular soruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bl den nickler çok seviyorum acimasızkemo ! gnome mage sylvanas: selamişahin atahancc tarkan vs. vs. çoook var böle eheheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 @demirmaske valla bilmiyorum ben seni biliyorum demirmaske ben 6 ay once bıraktım en son zorbey ile server server dolasıyodunuz:) [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 21:01 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 acikcasi bu topicde bu insanlara gulenler bilmiorlarki gercekte aglamalari gerektigini acikcasi us de oynadigim icin boyle kisilerle cok fazla hatta hic karsilasmadim ama ruslar ve brazilyalilar cok yapiorlar ama eu dada warlock oynuorum bi kac kere rastladim yapilan yanlis eger siz cinlilere ruslara(acikcasi ben) laf atiorsak onlarin yaninda avrupalilarin gozunde uzucu ama bizimde yerimiz yakindir arkadaslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar