Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çabukk cvp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya cebit 15 milyonmu ya ohaaa..?? şu an yola çıkacam biri beni aydınlatsın....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
cevap verdim
hem de çok cauk
ulan uaazı yazcam diye tusdlara yanlıs bazıyorum
bak sırf sernın ıcın cabuk vcevap verıyorum.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Mesaj tarihi:
bu yıl vermemeiş,bende büyük beklentiyle aldım ama çıkmadı level'dan davetiye[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
Babamda onur kartı var tüyap ın lol bedava bnm için ;) hemde vip.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Mesaj tarihi:
yol parasıda kazık,(ben bahçeşehirde oturuyom bana 1250,minibüscüyerica etsem 1'e götürür euhehuehuehu)
deep vip nası oluyo monitörleri istediğin kadar barmaklıyabiliyomusun? :-p

[hline]
less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 September 2003 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 06 September 2003 22:04 tarihinde demiş ki:
Babamda onur kartı var tüyap ın lol bedava bnm için ;) hemde vip.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
bende de rock'n coke un vipi var banane :D[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
  • Yeni Oluştur...