_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Son bölüm süperdi özellikle sonu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 [spo]ee simdi noolucak, dayadilar mi yepisyeni gicir gicir boruyu. bi tarafa kacan semsiye pozisyonuna girdi simdi o boru =([/spo] yarabbim bekleyemiyorum cabuk gelsin sonraki bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 kesinlikle şemsiye ve açma ile ilgili olan o güzel deyimimizin uyduğu bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bi de olay sürekli böyle boru dayamakla geçecekse bayar ya, farklı aktivitelere geçerler umarım bir noktadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dizideki avukatlarin sigara icmemesi de ayri bi olay. o kadar stress heyecan. mesela o ev patlamasindan sonra dere kenarindaki sahne tam sigara yakilmalikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dizi sinirimi bozmaya basladı benim :) bi ilk bolumde hersey yolunda gitti gibi..biraz biseyler yolunda gitmeye baslasada gaza falan gelsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 [spo]O boru degil semsiye, adi ustunde boru oldu biraz :) Bende heycanla beklemekteyim. dizi 22 bolumde bitecekmis, 13. bolum amerikada bu gece yayinlanacakmis. hayirlisi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sabah izledik nasil desek, turk kizi gibi oldu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 dustu linki ;) lost unkide dusse 2 -3 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 "oz"dan sonra pek tatmin etmedi beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 115i de izledim, verilen 3 aylik aradan sonra 114 cok yavan gelmisti. bu bolumle birlikte heyecan yine doruklarda. isler arap sacina doncek ama bakalim. doktor hanim kizimiz karistiracak ortaligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 duvarı kırıp çıktığında sanki kendim kaçıyomuşum gibi heyacanlandım valla:) yakalancak diye ödüm koptu.başka cezaevine transfer işi olmaz sanırım çünkü dizinin anlamı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ya işler yolunda gidince çok zevkli izleniyor dizi ama herhalde haftaya kötü gider bir iyi bir kötü heycan yaptırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 tahmin ediyorum ki artık dizi hapishanenin ücra köşelerinde saklanarak geçecek. yoksa sevk edecekler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Oz vardi bizim zamanimizda, ne diziydi be, hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Oz efsanedir :D Sonu kötüydü bence. Şarbon gönderiyorlar sevk oluyor vs. vs. gerçekten bana göre kötü sondu ama bir anda hadi bitiriyoruz da diyemezlerdi.Aslında güzeldi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dark rider , spoiler denen bisi var. indirmeyi dusunuyorum ben oz u. surda spoiler koymayi ogrenin artik, insanlarin dizi keyfinin icine sicmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 oz son sezonu gosterilmedi mi cine-5te? gosterildi diye biliyorum ki o haliyle spoiler niye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 izlememis olanlar olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Darkrider ölüm meleğin yolda , dur az geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 televizyonda yayinlanmis bir dizi icin niye sucluyosunuz ki adami anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 abiiiiii izlememis adamlar diyoruz, nerde yayinlanirsa yayinlansin alla alla. ben mesela v for vendettayi izledim, simdi gidip filmde noldugunu yazsam olur mu? nasilsa yayinlandi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bahsettigim sey turkiyede yayinlanmasiydi. soyle diyeyim: eger oz konu basligi altinda yazsaydi bunu, o zaman spoiler isteyecek miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 izlemeyen girmez zaten oz konu basligina. konu basliginda yazmasi lazim agir spoiler icerir diye. ona gore girmez izlememis adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar