Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[spo]ee simdi noolucak, dayadilar mi yepisyeni gicir gicir boruyu.

bi tarafa kacan semsiye pozisyonuna girdi simdi o boru =([/spo]

yarabbim bekleyemiyorum cabuk gelsin sonraki bolum.
Mesaj tarihi:
dizideki avukatlarin sigara icmemesi de ayri bi olay. o kadar stress heyecan. mesela o ev patlamasindan sonra dere kenarindaki sahne tam sigara yakilmalikti.
Mesaj tarihi:
dizi sinirimi bozmaya basladı benim :) bi ilk bolumde hersey yolunda gitti gibi..biraz biseyler yolunda gitmeye baslasada gaza falan gelsek :)
Mesaj tarihi:
[spo]O boru degil semsiye, adi ustunde boru oldu biraz :) Bende heycanla beklemekteyim. dizi 22 bolumde bitecekmis, 13. bolum amerikada bu gece yayinlanacakmis. hayirlisi[/spo]
Mesaj tarihi:
115i de izledim, verilen 3 aylik aradan sonra 114 cok yavan gelmisti. bu bolumle birlikte heyecan yine doruklarda. isler arap sacina doncek ama bakalim.
doktor hanim kizimiz karistiracak ortaligi
Mesaj tarihi:
duvarı kırıp çıktığında sanki kendim kaçıyomuşum gibi heyacanlandım valla:) yakalancak diye ödüm koptu.başka cezaevine transfer işi olmaz sanırım çünkü dizinin anlamı kalmaz.
Mesaj tarihi:
Oz efsanedir :D Sonu kötüydü bence.

Şarbon gönderiyorlar sevk oluyor vs. vs. gerçekten bana göre kötü sondu ama bir anda hadi bitiriyoruz da diyemezlerdi.Aslında güzeldi ya :D
Mesaj tarihi:
dark rider , spoiler denen bisi var. indirmeyi dusunuyorum ben oz u.

surda spoiler koymayi ogrenin artik, insanlarin dizi keyfinin icine sicmayin.
Mesaj tarihi:
abiiiiii izlememis adamlar diyoruz, nerde yayinlanirsa yayinlansin alla alla. ben mesela v for vendettayi izledim, simdi gidip filmde noldugunu yazsam olur mu? nasilsa yayinlandi...
  • Yeni Oluştur...