Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 [spo]kellerman daha itiraf edecegi ve yargilanacagi cok sey oldugu dusunuldugunde canli birakmaz diye dusunuyorum ben. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 [spo]bende oyle dusundumde gayet isterlerse adami 3. sezona sokabilirler =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 [spo]Kellerman öldü bence geri de gelmiyecek iyi de oldu diyemiycem adam emir kuluydu sonuçta kafasına göre öldürmedi insanları Kellerman gider ayak birşey yaptı iyi oldu Eğer polisleri taradılarsa da öh derim, tesadüfen gerçekten arabanın motoru bozuldu trafik sıkıştı otoyoldan çıktılar mı yani ? Sona'nın ortam bir garip ya ne biçim hapishane anlamadım, denildiği gibi ya bir deney ya da oradan ajan kaçıracaklar Mahone'yle Scofield beraber çalışırlarsa ama cehennemden bile kaçar ikisi öyle diyim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 abi dizi parabolik bir yükselişe geçti. Hem eğlenceli hem de komik olmaya başladı iyice. Süper ya. Gene ailecek hastasıyız.. ahhh abruzzi aaah bugünleri görecektiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 [spo]dexer + istihbarat + insider mahone "I know kung fu" super zeka + karizma + kari goturme makinesi + iyi aile cocugu scofield "I have them on me" tek eksikleri ne? KAS YIĞINI ABİ bence cikamazlar bu sefer, o abiler harcarlar por favor por favor derken bunlar.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 abi o en son dışarı gibi bi yerdi.. beyazışık geldi bitti.. orası bahçesi mi hapisanenin.. ne biçim bi yerdir orası yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 se2_22 [spo]Shawshank Redemption diyorum bu bölüm için, sconun yağmurda ıslanma sahnesi filan, kaçacak burdan da :) ayrıca dönüş yok filmindeki yer altı geçidi bile bu sona dan iyidir manicruz ve sucre ye gg demek için erken mi? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 [spo]abi bu hapishanaden kacması bence sacma olur artık. ilkinde aylarca süren kasış bir plan hazırlanması felan vardı. bi de burda iyi aile cocugu görünümüyle geldi, içerdeki her adamdan 3 porsiyon scofield cıkar :) kim vurduya gider yani eleman. bikaç saniyeyi gecmez bunu harcamaları :) neyse bence bu hapishanenin "ağabeyi" bunun ününü duymus olacak. cocugu ilk önce bagrına bascak :)sonra da bizi burdan cıkarıosun yoksa..gibim bişiler diecek. her türlü döküman ve hırdavatı da bu amcam saglayacak. yoksa hayatta ordan cıkamazlar, bırakın süper zekayı istersen abim Deep Blue olsun :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 orda ne ünü duyacak yahu :) ortama bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 [spo]bellick yerde yatıyordu yuh dedim sonada bu adama ne yapıcaklar görücez ama kimse kıllık yapmadı o korudorda dışarda gelen sesler ne idi yanlız yağmur yagıyor ve o kadarda ses çıkıyor dşarda entresan bi daha kaçmasını general neden istiyor o üst ne üstü neden doktor gibiler- klermına gelince bence o ölmedi adamları tutucak ve oda işin içine girip şirketi öpücek[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 aslinda micheal da company icin calisiyormus uww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 şuanda cnbc-e'de kaçıncı bölümde bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 en son 6 gösterildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 [spo]o cikis sesler gelen yer sanki askeri egitim sesi gibiydi? rap rap rap ayak sesleri filan. belkide cok agir bi uygulama filan var o hapishanede ama giristeki herifler ne ayaktı onu cozemedim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 3. sezon basladımı ? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bu dizi beni öldürecek öldürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 cok güzel heycanla izledim hepsini 2. sezonu 2 günde izledim hatta ama birşey anlamadım scolfield ın hedefi hapisten kaçıp abisini kurtarmaktı bunu başardı sonra abisini temize cıkarmaya calıstı bunuda başardı hatta yanında kendiside kurtarcaktı 3. sezona gitmelerinin sebebini anlamadım ama yine de ayrı bir heycan olucak merakla bekliyoruz işte ne zaman başlicanı bilen varmı? [spo]ha birde o hapishane neydi ole yaw :D herkez kendi kafasında t-bag bile busefer bu hapishanede baya bi zorlancak ama kaçması kolay bir hapishaneye benziyor herkez kendi kafasında felan garip biryer zaten generalde nedense sona dan kaçmasını istiyor scolfield ın[/spo] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 23:13 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 eylül de başlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 eh be cado... cnbc-eden takip ediorum daha abisi temize çıkmadı keşke o kısmıda spoiler tagi altında verseydin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 sezon 3 isterik.eylülde çıkıcak deniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Geçen aldım iki sezonu ve başladım sonunda :) 3 bölüm izledimama feci sardı. Lost ve Heroes gibi fantastik dizilerin üstüne bir değişiklik oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 [spo]kimse farketmedi sanırım o son sahnede yerde yatan bir adam var feci halde sopa yemiş vaziyette kendisi bellickten başkası değil :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 [spo]harbi lan hic dikkat etmemişim bir daha izledimde anladım acıdım garibana :( oysa ne umutlarla gelmişti panama ya [/spo] [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 13:06 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Sezon 2 finali muhteşem, Nip/Tuck'dan beri izlediğim en iyi final diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar