Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silkroad hakkındaki sorularınız

aramil

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim bi archerım var , şu ana kadar 1 str 2 int gittim cold aldım force olarak , okuduklarıma dayanarak ligtningdende magic dmg veren buffı ve wind walkı aldım , bunlar dorumu birinci olarak ;
ikinci olarakta sanırım benim önceliğim forcedan cold olmadı dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Monte Demişki ;

şimdi benim bi archerım var , şu ana kadar 1 str 2 int gittim cold aldım force olarak , okuduklarıma dayanarak ligtningdende magic dmg veren buffı ve wind walkı aldım , bunlar dorumu birinci olarak ;
ikinci olarakta sanırım benim önceliğim forcedan cold olmadı dimi?

archer olucaksan cold u secmenı onerırdım.. ha ben istiyorum ki ekstra damage vermek istiyorum o zaman fire i secmelisin..

cold un düşmanı çok yavaşlatma veya tamamen dondurma gibi ozellıklerı var.. ama ekstra damagesi yok..
buna karsılık level 30 da cold ta ' Snow Storm İce Shot ' diye bir yetenek acılacaktır.. bu sayede dusmana uzaktanda cok yuksek derecelerde hasar verebılırsın..
ama stat point lerini daha çok iyi vermelısın aksi taktirde level 30 açılan yetenegını kullansan bile fazla bir hasar vermezsin.. archer için en iyi stat dagılımı 1 str 2 int şeklindedir..
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu an lvl 22 archerım ve statlarımı sadece int verdim arada belki 1-2 str vermişimdir HP yi çok az gördüğümden. Cold ve force vermiştim SP leri sonradan lightninde %20 hız veren skili açtım. elimde de lvl 21 bow var. 22 lvl olmama rağmen earth ghost bile kesiyorum zor olsada. Cold un çok faydası var.
BU arada daha öncede bahsi geçmişti, reskill olayı. Ben bir kaç skilimi geri alabildim, diğerlerine param yetmedi :)
Potion satan elemandan bu görevi alıp yapabiliyorsunuz. 10 tanesi 1 skill geri almanızı sağlıyor. ve bir para karşılığında oluyor. lvl 22 de bir skil için ben yaklaşık 30K gold verdim.
bakalım daha ne görecez
BU arada ben oasis te lvl 22 Sofi charı ile oynuyorum.
saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 26 Bende ;

Cold dan lvl 8 pshical def arttıran buyu
Fire dan lvl XX pshical atack arttıran buyu
Force dan Res cure ve Hp
Lightning den Thunder sky (2. olan) wind walk ve magic atack arttıran buyu

Statlar Pure int

Spear

armor garnment

Çok memnunum lvl kasmak biraz zor kesmek değil kesilmek bakımından 2 vuruşta demon horse / hyugno kesebiliyorum ama millete 50 vururken bana 100 vuruyor birz moral bozuyor o kadar :))

lvl:2x
Nick:Majere
Server:Athens
Job:Trader lvl2
Heuksal/lighning
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Şimdi şu skilleri geri çekme olayı nasıl oluyor?Herbalistte gidiyorum.Editing skill diyorum.Kaç tane cursed hearts isterse çıkarıyorum.Sonra ne kadar para isterse onu ayarlıyorum.Sonuçta istediğim herhangi bir skilli kaç sp harcamıŞ olursam olayım aynen gerimi alıyorum (spleri) Eğer öyle ise bazı gereksiz skilleri kaldırmak istiyorum.

Teşekkürler

Casandra B A B E L / 37 LVL
Sosyal ağlarda paylaş

SoS itemler pahalıdır çünkü levelindeki normal bir silahtan yada zırhtan çok çok fazla hasar ve defans verirler ki +3 +x olursa bir hayli artar. Hasar veya defans sırasına göre küçükten büyüğe doğru:
Seal of Star
Seal of Moon
Seal of Sun.

Item + sını yükseltmek masraflı ve riskli bir iş olduğundan itemi almak daha kârlı olabilir. Ama yükseltmek istersen 38 den sonra başla derim. Harcadığın paraya değsin hiç değilse.

En iyi para yöntemi alıp, satmaktır. Stallları gez dolaş, ucuza gördüklerini al, üstüne ekle sat :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...