aramil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 İstediğin zaman, istediğin mesleği seçebilirsin. Birinin flamasını çıkardıktan sonra 10dk. beklemek koşulu ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 şimdi benim bi archerım var , şu ana kadar 1 str 2 int gittim cold aldım force olarak , okuduklarıma dayanarak ligtningdende magic dmg veren buffı ve wind walkı aldım , bunlar dorumu birinci olarak ; ikinci olarakta sanırım benim önceliğim forcedan cold olmadı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bide şey sorcam , oyunda görebilceğim en yüksek dmgleri hangi kombinasyonla görebilirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Spear full int lightning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 garment mi giyicez peki , bide mesela colddan armor buffını ve slow efectini alcaz mı ... bu sölediğin builde force daha öncelikli olcak dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Cold Archer 'ım Level 'ım 34 cold hakkındaki ve pacheon ( okçuluk ) yeteneklerını bılıyorum merak ettıgınız olursa cevaplamaya çalısırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Monte Demişki ; şimdi benim bi archerım var , şu ana kadar 1 str 2 int gittim cold aldım force olarak , okuduklarıma dayanarak ligtningdende magic dmg veren buffı ve wind walkı aldım , bunlar dorumu birinci olarak ; ikinci olarakta sanırım benim önceliğim forcedan cold olmadı dimi? archer olucaksan cold u secmenı onerırdım.. ha ben istiyorum ki ekstra damage vermek istiyorum o zaman fire i secmelisin.. cold un düşmanı çok yavaşlatma veya tamamen dondurma gibi ozellıklerı var.. ama ekstra damagesi yok.. buna karsılık level 30 da cold ta ' Snow Storm İce Shot ' diye bir yetenek acılacaktır.. bu sayede dusmana uzaktanda cok yuksek derecelerde hasar verebılırsın.. ama stat point lerini daha çok iyi vermelısın aksi taktirde level 30 açılan yetenegını kullansan bile fazla bir hasar vermezsin.. archer için en iyi stat dagılımı 1 str 2 int şeklindedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben şu an lvl 22 archerım ve statlarımı sadece int verdim arada belki 1-2 str vermişimdir HP yi çok az gördüğümden. Cold ve force vermiştim SP leri sonradan lightninde %20 hız veren skili açtım. elimde de lvl 21 bow var. 22 lvl olmama rağmen earth ghost bile kesiyorum zor olsada. Cold un çok faydası var. BU arada daha öncede bahsi geçmişti, reskill olayı. Ben bir kaç skilimi geri alabildim, diğerlerine param yetmedi :) Potion satan elemandan bu görevi alıp yapabiliyorsunuz. 10 tanesi 1 skill geri almanızı sağlıyor. ve bir para karşılığında oluyor. lvl 22 de bir skil için ben yaklaşık 30K gold verdim. bakalım daha ne görecez BU arada ben oasis te lvl 22 Sofi charı ile oynuyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 spear full int gittiğim chara protector armor aldım , ligtning den ilerliyom ama bu ligtingden neleri ne kadar almalıyım ? yada heuksal dan neleri ne kadar almalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yok bu böle forumdan olmıyacak , siz bana hangi serverda oynadığınızı ve charınızın ismini verin bana ben oyunu örenene kadar sizin serverda takılcam NOT; başınızı ağrıtabilirim sorularla şimdiden kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 lvl 26 Bende ; Cold dan lvl 8 pshical def arttıran buyu Fire dan lvl XX pshical atack arttıran buyu Force dan Res cure ve Hp Lightning den Thunder sky (2. olan) wind walk ve magic atack arttıran buyu Statlar Pure int Spear armor garnment Çok memnunum lvl kasmak biraz zor kesmek değil kesilmek bakımından 2 vuruşta demon horse / hyugno kesebiliyorum ama millete 50 vururken bana 100 vuruyor birz moral bozuyor o kadar :)) lvl:2x Nick:Majere Server:Athens Job:Trader lvl2 Heuksal/lighning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 benim düşüncemde şey vardı ztn full int gidioz ve bodoz dalıyoz moblara bari armorumuz sağlam olsundu ama , yanlış mı düşünüyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 lvl 57 pure str blademasterim $u an, askere gidene kadar 60 yaparım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 monte dostum aege serverında oynuyorum.. guildim bile var :P istersen beklerım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Selam, Şimdi şu skilleri geri çekme olayı nasıl oluyor?Herbalistte gidiyorum.Editing skill diyorum.Kaç tane cursed hearts isterse çıkarıyorum.Sonra ne kadar para isterse onu ayarlıyorum.Sonuçta istediğim herhangi bir skilli kaç sp harcamıŞ olursam olayım aynen gerimi alıyorum (spleri) Eğer öyle ise bazı gereksiz skilleri kaldırmak istiyorum. Teşekkürler Casandra B A B E L / 37 LVL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ewet aynen öyle geri alıosun, ufak bi yüzdeyi eksik verio sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 buda vesikalık [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 10:06 tarihinde, jestergod tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Muhteşemsinnnnnn Jesterrrr.^^ Cevabın için çok tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 peki bişi daha sorucam , elemental bölümlerindeki buffların hepsini almak şartmı? aldık dielim ilerde sp sıkıntısı yaşar mıyız ? bide biri mümkünse bu elementallerdeki olmazsa olmazları yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bende buff skill i hiç yok. fire dan sadece master ve fire force skillerine veriyorum, daha sorun ya$amadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ama ligtningden yüzde 20 hızlı koşma buffını almışsın sanırım , ss te gözüken oysa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bide şimdi aklıma geldi bu SOS itemler nedir ne özellikleri vardır ve en önemlisi sp farming denen olay nasıl yapılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 buff tan kastım aktif defansif skiller idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 alın size birkaç sorucuk ; SOS itemler nedir ne avantajları vardır , neden bu kadar pahalılar , itemlerin + sını yükseltmek hangi lvl den sonra maktıklı , en iyi para kasma yöntemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 SoS itemler pahalıdır çünkü levelindeki normal bir silahtan yada zırhtan çok çok fazla hasar ve defans verirler ki +3 +x olursa bir hayli artar. Hasar veya defans sırasına göre küçükten büyüğe doğru: Seal of Star Seal of Moon Seal of Sun. Item + sını yükseltmek masraflı ve riskli bir iş olduğundan itemi almak daha kârlı olabilir. Ama yükseltmek istersen 38 den sonra başla derim. Harcadığın paraya değsin hiç değilse. En iyi para yöntemi alıp, satmaktır. Stallları gez dolaş, ucuza gördüklerini al, üstüne ekle sat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar