bL4ck_aNoNyMity Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 saol masteis ;) . zaten arkadaşlarda gel babel'e kasarız birlikte diolardı.benim içinde iyi olur zaten :) bu arada bowmanship mi,spearmanship mi ve swordmanship mi daha iyi ? bu üçünden hangisi daha iyiyse o olucam.bu arada skilleride nasıl daıtıcağımı da bi tarif ederseniz iyi olur :)
druenler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hmm soru sormadigimi farkettim. soyle bi soru sorayim sevgili aramil, item mall gelince reskill yapabilecegimiz bir item gelecek bunu biliyoruz. peki restat?
aramil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 reskill varmışta restat yok diyorlar kulislerde :)
gozupek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 nasıl bir item bu,oyun parasıyla mı alacağız yoksa npc lerde gerçek parayamı satılacak?ahaha heyecan yaptım çok güzel:) pls anlatın me :) sevgiler
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 item mall da olduğu için parayla alınır herhalde, net bir bilgim yok o konuda.
druenler Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 item mall'da reel para ile alinabilecek bazi itemler olacak. gelecek itemler arasinda %100 sp puani ile reskill yapmaya yarayan scrollar, 2 saatlik %20 daha fazla exp veren scrollar felan var. tam emin degilim ama birkac armor & silah cesitleride olabilir. bu urunler oyun icinde satilacaktir zaten. fazla bi bilgi yok su an icin.
bL4ck_aNoNyMity Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sayın sro 'nun ustaları :) ben babelde yeniden başladım.glaive/fire gidiyorum.sizlerin cevabını bekleyerek stat pointlerimi vermedim.18 tane stat wardı.bunların 12 tanesini str'ye,6'sını int'e verdim.daha lvl 8'im.doğru gidiyormuyum ?
Masteis Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bundan sonra geri kalanlarını sadece str'ye ver. full int git
Masteis Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ve gene bl4ck, 3 classta(sword/blade, glaive/spear, bow) eşit. hepsinin kendine özel skilleri var. mesela en yüksek magical dmg speardır ve kendi classından bir çok büyü uzaktan vurma ve adamı stunlamadır. sword'un magical dmg'i speardan düşüktür ama daha hızlıdır ve kendi classından skiller genelde ardarda hızlı şekilde başarılı vuruşlar gerçekleştiren ve blow dmg veren skillerdir. blade ve glaive'de bunlar gibidir sadece magical deil pyhsical dmg olarak hesapla. bow ise magical dmg yani bir nevi mage olarak düşün bow'u.i [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 10:18 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
jestergod Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 str ye verip full int nasıl gidiliyo? statlar bölerek vermek ilerki level larda sinir bozukluguna ve psikolojik sorunlara yol açar, çözümü 0 dan karakter açıp tek bi stat a verip dierine hiç vermemektir.
Masteis Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 öyle düşünme bak şimdi normalde protector giyip full int gidecektim bir nevi pyhsical dmglerden korunmuş olacaktım çünkü hp az olcaktı. onun yerine 2 int 1 str veriyorum ve garment giyip magical dmg'imi yüksek tutmuş oluyorum. herşeyi ilerde görecez
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 glavie chara int git demişsiniz, hangi mantığa sığınarak söylediniz bunu? giydiğiniz armor,protector ve garment verdiğiniz hasara etki etmez. 2int 1str yada 1 int 2 str giden hangi char olursa olsun ilerde oynaması zorlaşır. tek stata yönelen karakterlerden de az vurur.
jestergod Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dedigim o. $imdi bi$i anlamıosun ama 50+ oldugunda hem kar$ındaki adama az dmg verip hem 2 vuru$ta öldügünü görünce kafanı duvarlara vurucaksın. statları dagıtmak hiç bi$eye yaramaaazzz. giydigin armorun bi faydası yok yiyecegin dmg e, bunu anlamıyor kimse. oyundaki defans giydigin armor türü üzerine kurulu degil, stat dagılımı üzerine kurulu. str si fazla olan adamın fiziksel, int i fazla olanın magical defansı yüksek olur, sen ikisine dagıtıp statları harcarsan her iki atak türünden fazla dmg yer, üstelik her ikisiylede dmg vuramazsın. geberene kadar pvm yapcaksan mesele yok, ama kar$ındaki adamla aynı silahı kullanıpta onun verdigi dmg in yarısını verdigin zaman dü$ünmeye ba$larsın "ben nerde hata yaptım"diye.
Masteis Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ulan aklımı yediniz full int sword açıyorum. fire cold light ne gideyim hacılar? [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:31 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
druenler Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya bi herkes sunu ogrensin blade ve glavie'de verdiginiz int sadece stat puani israfidir. blade ve glavie iseniz 1 tane bile int vermeyin full str gidin. bir tek bow da full str yada full int (2:1 de) verme sansiniz var. silahlarin hangisinin phy yada magic att'i yuksek defalarca yazildi cizildi. http://forum.paticik.com/konu.php?id=173059
Masteis Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 öf artık karakter açmaktan bıktım. şimdi fire kullanmak istiyorum fire + blade + armor ve full str mi önerirsiniz yada fire + sworld + garment ve full int mi fire kullanmak istiyorum vede blade yada sword :p ilerde pvp'de en çok işe yarayacak ve kasarkende pek zorlamayacak bir class türü? ya şimdi düşünüyorum full str verip garment mi giysem? üstüne sword fire mi gitsem? şöyle diyim armor gitsem ilerde bi magic attacklı biri tek koyuşta alcak beni çünkü mag. def düşük olcak. garment giyip bu açığı kapatırım hemde full str vererek bi yandanda hp azar ve rahatlarım. mana sorunuda pek olmaz çünkü garment olduğundan büyüler %20 az gidiyor. fire + sword + garment ve full str mi gitsem yada fire yerine cold mu? pöf pöf [ mesaj 01 mart 2006, çarşamba - 20:24 tarihinde, masteis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 20:36 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
druenler Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @masteis sword ve full int git. nadiren str verirsin hp armasi icin. fire+light gitmen lazim. eger fire agirlikli gideceksen 56'da en iyi nuke acilcak. tahminin uzere uzun surecektir. gerci ilk nuke lvl 30 da acilacaktir. ondan sonrasi kolay. full int charlar str'lerden cok cok daha rahat lvl kasiyorlar.
jestergod Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kasması zor ama en saglam char full str + blade + fire uzun sürdügü için pek fazla ragbet görmesede lvl 51 de açılan heaven chain den sonra 1v1 de kendi lvl inde hiç bi adam indiremez
bL4ck_aNoNyMity Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aramil ve jestergod'un dediği gibi str gidiyorum.lvl 10 oldum.çokda güzel kasıyorum.hepinize teşekkürler
Arthas Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 full str fire-glave karakter acmayı dusunuyorum hangi skillerde yagunlasmam gerekiyor skillerin isimleri verirseniz sevinirim
ehoca84 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 aramilin yönlendirmesi sayesinde buraya döndüm:) şimdi tekrar anlatayim,ben daha dün başlamış level 6 olmuş miniminnacık bir charim,glavie kullanıyorum.1 adet cold skillim var (ice river) ve bir adet hueskal(wolf bite) var.Genelde 2str 1 int bazen de 3 str gidiyorum,anladığım kadarıyla yapmam gereken cold'dan fire a geçmek ve 3 str gitmek yanılıyormuyum?Bir de armor,garment konulurda bir fikir verebilirmisiniz:)cok teşekkürler
aramil Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Arkadaşım mesajları okursan cevabını alabilirsin, aynı şeyleri soruyorsunuz hep.
Monte Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 aslında kafamda bir çok soru varda , ilkiyle başlıyım sp kasmak için moblara ölüp aynı lvli sürekli kasmamız mı lazım yoksa başka bi yolu var mı
aramil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ölmedende kasarsın, level atladıkça 9 fark olan mastery i 1 artırırsan aynı şekilde devam edersin ama aynı yaratıktan aldığın exp ve sp düşer.
Monte Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bide ben şimdi trader oldum dielim daha sonra bu mesleğimi deiştirme şansım var mı , yoksa sadece bi daldamı ilerliyebiliyoz
Öne çıkan mesajlar