Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silkroad hakkındaki sorularınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam:xd

ben şimdi fire'dan bir büyü açtım böyle kalkanı havaya kaldırıyor sonra buf gibi ekranın solunda gözüküyor.11 lvla kadar açık.(fire da yapmam gereken bumuydu bu değilse durmasında sakınca varmı ve fire bufu hangisidir?

aynı şekilde lighting bufunu açtım o da 11 lvl da.benim başka açacağım buflar varmısıdır?varsa hangileri ve lvl kaça kadar açmam gerekiyor=?

şimdiden tşkler
Mesaj tarihi:
ya biseyde takıldım simdi trade yapmak icin yerde olan baskasinin nicki yazan itemleri ata yani kervan'a yukledim bunu nereye gotureceqimi ve ne yapacaqimi bilmediqim icin biraktim .. ve bu konuda 1 az aciklamasi olabilecek arkadas warsa yardimci olabilirmi bana? ..
Mesaj tarihi:
onları atına yüklemen için hırsız olman lazım öncelikle, daha sonra 1 adet bandit den returning scroll alıyorsun thief town dan, malları atına yükledikten sonra bandit den returning e sağ tıklıyorsun ve onun dolması için gereken süre kadar atını npc thieflerden ve player hunterlardan koruyorsun, o tamamlanınca thief towna gidiyorsun, orada stolen goods dealer adlı npc e satıyorsun.
Mesaj tarihi:
aramil benim char lvl 34 full str glavie skillerini kullanıyorum force kısmı ise fire açık (lightingden hızlı koşma vs. açık). hp 3k oldu mana 1.1k civarı. sence ne giymeliyim? ve ilerde dmglarım yükselirmi ?
Mesaj tarihi:
verdiğin hasar illaki yükselecek, her str verişinde ve weapon mastery menüsündeki herhangi birşeyi arttırdığında 1 eklenir fiziksel hasara, silah seviyen arttıkça hasarda artacak. zırh bence en iyi protector. %10 hızlı koşar, %10 daha az mana kullanırsın.

herkese hitaben birşey ekleyeyim, oyunu stres içinde oynamayın arkadaşlar :) herşey %100 doğru olacak, uber karakter yapacam diye kasmayın, oyun adı üstünde vakit geçirip eğlenelim hep beraber.
Mesaj tarihi:
herkes adina tesekkur ediyorum aramil. hos bir olay su topic. tabi sende tesekkur edebilirsin ingame coins olarak eheh

http://forum.paticik.com/konu.php?id=173059 bu sanirim arada olusan bazi soru isaretlerini ortadan kaldirabilir.
Mesaj tarihi:
uzun zaman sonra merhaba,

lvl 30 oldum.flash:d.bu arada çarından memnunmusun diyen olursa şöyle diyeyim.full str gittiğime hiç pişman değilim millet 30 kere ölürken benimki yok sayılacak kadar az.yeni açılan skiller de çok zorlanmadan kesmeme yardımcı oluyor yaratıkları.tavsiye edilebilir.zevk ve renk meselesi.şimdiye kadar emeği geçen @jestergod,@aramil ve diğer arkadaşlarıma özellikle tşk etmek istedim.

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 10:38 tarihinde, gozupek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bence spear lightning gereksiz flame gidip yuksek demage vermelisin defance zaten yok ben ole yaptım iyi gidiyorum yeni başladım çok çok rahat lvl kasabiliyorum..
Mesaj tarihi:
spear - light giderek, spear- fire olarak vereceğin hasardan fazlasını verirsin. fire fiziksel saldırılar için buff veriyor, light ise magical, deneyerek görebilirsin istersen.
Mesaj tarihi:
quest esnasında giant çıkıyor kesiyoruz. ben 200 dmg verirken full str'lik arkım 40-50 dmg veriyordu ayrietten dmg istiyorsan lightning gitceksin. en yüksek dmg lightningde
Mesaj tarihi:
merhaba.bende oyuna yeni başladım.athens'de 14 lvl olan bowmanship'im war.ok skillerinin çoğunu açtım,skill pointlerim 30-40 küsür olmuştu.bu skill pointlerin bir bölümünü force bölümündeki light,cold bölümlerine verdim.bowmanship için light ve cold uygun mu ? yoksa hatamı yapmışım ?
Mesaj tarihi:
çok dağıtmışsın kötü olmuş. archer gideceksen sana şöyle açıklayayım

bir archersın ve rakibini sana yaklaştırmadan öldürmen lazım yada vur kaç yapcaksın.

yeniden karakter aç, garment giydir ve sadece int ver her lvl'de.

skill olarak sadece cold ve archer skillerini lvl'inle eşit tut(skill dağıtma). çünkü lvl 30~40'a kadar pvp yapmayacaksın. pvm için en uygun görülen skillerde cold'un ilk büyüsü.
  • Yeni Oluştur...