Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara bulusma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikle çok özürdileyerek bunun bi buluşma topiği olduğunu belirtiyim. Bone un ankarada olması ve isteği üzerine,bone şerefine ankarada acil bir pati buluşması düzenlemeği düşünüyoruz. yaptığımın yanlış bişey olduğunu biliyorum ve herkesten tekrar özürdiliyorum ama durum biraz acil ve çok katılım bekliyoruz.

tarih:12 şubat
yer:karanfil dost kitapevi önü
saat:12.00
Mesaj tarihi:
bende çok özürdilerim ama konu biraz acildi. bone şerefine olucak bu buluşma ve biraz çok kişi gelmesini istiyoruz. katılırsanız çok sevinicez!
Mesaj tarihi:
düzgün bir yerlere gitseniz onur konuğu olarak şöyle bir uğrardım sırf bonenin gönlü hoş olsun diye ama görüldüğü üzere kızılay ve civarından kopamıyorsunuz : )
Mesaj tarihi:
Hani akşam buluşsak şöyle 9-10 gibi ve alkollü bir yerlere gitsek:))) Gerçi buluşma günü de pazarmış:S...

Şimdi Dost önünde buluşan bir güruhun Kızılay'da gidebileceği yer %99 Leman olur ve saatte 12:)...

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 00:02 tarihinde, Keyzar tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Daha leş yerler bulamadın mı:)...

DipNot: Gitmediğim yerler değil ama her kafadan insanın çekeceği türden yerlerde değil. Katılımcıların yaş grubu ne bu arada???
  • Yeni Oluştur...