Horrible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 öncelikle çok özürdileyerek bunun bi buluşma topiği olduğunu belirtiyim. Bone un ankarada olması ve isteği üzerine,bone şerefine ankarada acil bir pati buluşması düzenlemeği düşünüyoruz. yaptığımın yanlış bişey olduğunu biliyorum ve herkesten tekrar özürdiliyorum ama durum biraz acil ve çok katılım bekliyoruz. tarih:12 şubat yer:karanfil dost kitapevi önü saat:12.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende çok özürdilerim ama konu biraz acildi. bone şerefine olucak bu buluşma ve biraz çok kişi gelmesini istiyoruz. katılırsanız çok sevinicez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Anarşi yaratmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben gelirim belki hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 orda olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben de geliyoruumm.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 gizemin spamleri sonucu gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben de gelirim büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bone şerefine ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 düzgün bir yerlere gitseniz onur konuğu olarak şöyle bir uğrardım sırf bonenin gönlü hoş olsun diye ama görüldüğü üzere kızılay ve civarından kopamıyorsunuz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 başka biyer de olabilir tabi. merkez diye kızılay düşünüldü.kızılayda işi olup uğramak isteyenler falan olabilir dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bahcelı olsun bızım olsun yagmur camur kızılay yurumez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Katılım Dorukta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bomba ve çatışmaya karşı önlem aldınızmı bari euhe nerde çokluk orda.....bombaimha ekibini gönderebilirim uhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tahminen 10 kişilik bir buluşma olucak.çok gelen yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hadi bende geliyim 11 olsun diycemde, hiçbirinizi tanımama gibi bir sorunsalım var:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 valla ben de kimseyi tanımıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya arkadaşlar tanısmak için düzenlenio bu bulusmalar =) ilk gittiğimizde bizde kimseyi tanımıoduk alala :) gelin işte bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hani akşam buluşsak şöyle 9-10 gibi ve alkollü bir yerlere gitsek:))) Gerçi buluşma günü de pazarmış:S... Şimdi Dost önünde buluşan bir güruhun Kızılay'da gidebileceği yer %99 Leman olur ve saatte 12:)... [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 00:02 tarihinde, Keyzar tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Adam gibi bi zamanda yapın da biz de gelelim. Tatil şu anda memleketteyim o bakımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 orta dünya da yapılabilinir.hatta yeterli kafa güruh sağlanırsa keyife bile gidilebilinir ilerleyen saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Daha leş yerler bulamadın mı:)... DipNot: Gitmediğim yerler değil ama her kafadan insanın çekeceği türden yerlerde değil. Katılımcıların yaş grubu ne bu arada??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 işte akşama doğru ortam durumuna göre gidilebilir dedim sadece : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ya arkadaşlar siz gelinmekan önemli değil,bulusunca buluruz bişeler =)) Hatta tabu oynamaya gidelim yaa.Biz bi sefer gitmiştik zevkli oluo bayaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hayrola pati eventin yolunumu şaşırdın ? bu tarz bi cümle dediğinde kedi bana çok gücüme gitmişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar