elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 e blackchaos şimdi şöle soriym sana. amacım provokatif olmak diil hakkaten ne düşündüğünü merak ediyorum. allah aynı allah. peygamber ikisi de insan orjinli. hatta bi tanesi durup dururken döllenen bi anadan doğma. allah şimdi bi tanesini anlatmış şöleydi böleydi diye tapsınlar mı demiş. diğerini de anlatmiym şimdi tapar mapar bunlar sağları solları belli olmaz mı demiş. Nedir yani bu konudaki fikrini tezini açıklarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tanri ogul ve kutsal ruh . tanriyla ogulu anliyorumda kutsal ruh dedikleri onu cikartamadim hic . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hımm benim bildiğim şey aynı zamanda bir kural. neyse küçük harfle yazınca kendini tabuları yıkmış olarak görüyosundur belki de fazla üstüne gitmemek gerek, halbuki azıcık saygı yeterli ama özgürlük savaşçılığı açısından zor gelir, free speech ne de olsa dini açıdan bilgin olsaydı o soruları sorma gereği duymazdın, sorunca da aldığın cevaplar, hoşuna gitmeyince bu böyle olmaz değiştireyim bunu demeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hayır sen bana mantığını anlat madem çok biliyosun. tabu kırıcam diye bi derdim yok sadece nasıl geliyosa öle yazıorum. sen okuyunca anlıyo musun anlamıyo musun. akademik ortam diil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @elaidizm Kur'an da TÜM peygamberler nur olarak tasvir edilmiş çizilmeleri yasaklanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oh be teşekkürler. bok atmayı kesip de cevap veren biri çıktı sonunda. Peki, neden hristiyanlara öyle dememiş de bizimkilere demiş? bunun bi açıklaması varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tanri ogul ve kutsal ruh degilmis o baba ogul kutsal ruhmus . bilmemek degil ogrenmemek ayiptan yola ciktim bakindim hemen . babadan kasit allahin herseyin kaynagi oldugu oguldan kasit yaratilanlarmis . kutsal ruhta allahin yaratici gucunu temsil edermis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 İncil'in şu andaki hali, İslam'a göre değiştirilmiş kitaptır. Zaten Hristiyanlar'da kabul eder. İncil'in havariler tarafından yazıldığını. Yani Hz.İsa'ya gelen emirler geçirilmemiştir tamamen İncil'e. Havarilerin süzgeciyle yansıtılmıştır herşey. Dinler bozulduğu/unutulduğu için Allah yeni peygamberler göndererek hatırlatır insanlara. @huun hepsinin tek ruhun parçası olduğuna inanılır. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 23:01 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hıristiyanlar, ihtiyaç duyduklarında, üzerinde İsa'nın tasviri olan haçları sıkıca tutup dua ediyolar; ya da koca bi hacın önüne geçip dua ediyolar. İslam da bunun yanlış olduunu, yapılan ibadetin hiçbi araç üzerinden gerçekleştirilmemesi gerektiini; aksine, direkt Allah'a dua ederek gerçekleştirilmesi gerektiini anlatıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Çok şey bildiğini sanan yobaz ukalalar gibi davranmayıp cevap verdiğin için saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @elaidi sen anlamıyorsun ki dediğimi. Senin dediklerine katılıyorum.Sonuçta bende senın gibi düşünüyorum ama ortada bir değer var.Bu değer çiğnenmiş.Kuran-ı Kerim de Nur olarak tasvir ediliyor.Buna karşı gelinmiş sadeceE doğal olarakta müslümanlar ayaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hımm şimdi hakaret edince üstün varlık olunuyor sanırım. nerede o şikayet tuşu neyse çalışınca kullanırım. açıkçası saygı duymayan birine bişey anlatmayı uygun bulmadı bugun ki ruh halim, çok bilmişlik ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 İncil islama göre değişmemiştir.Kiliseler kendi çıkarları doğrultusunda değiştirmiştir. Öyleki bazı incillerde A kilisesinin sahte kendi kiliselerinin gerçek olduğu bile yazılmıştır.İncil bu kadar bozulmuştur yani.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konu nerden nereye gelmiş yahu... Bahsedilen sitenin dini ayrımcılık yapmasından Kinder protestosuna, büyük harf kuralını millete öğretmeye çalışıp cümlelerini noktadan sonra büyük harfle başlatmayan bir adamdan sonra da İncil'e gelmiş... Enteresan... İncil konusunda konuşmak gerekirse, İncil "in"memiştir. İncil, İsa'nın 4 Havarisi tarafından (Hepinizin bildiği üzere Matta, Marcus, Luca , Yuhanna) yazılmış, İsa'nın öğretilerinin bir nevi kitaplaştırılmış halidir. Zamanla kilisenin ezici gücü sayesinde kitabı çıkarları yönünde değiştirdiği gibi bir spekülasyon da vardır ki, çok da mantıklı geliyor açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar