octopus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cok super dizi gercekten, fakat sitcom deil yazmıs arkadas ama bu da bi sitcom yani, sitcom = situtation comedy demek, burdada olaylar var ve komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dizi süper ama karma felsefesinden para alıyorlar gibi hissettim , hele şu eski karısının çaldığı yol kenarı bariyerleri olmadığı için çukura düştüğü ikinci bölüm sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya o cataline mi ne varya o neci oluyor temizlikçi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 en koptuğum yer i am your father luke idi... zaten aklıma ilk flash taki kolpa haberlerden bi tanesi gelmişti. "bu adam uzaylı mı?" başlıklı bi haber.boğazında borumu ne var öyle konuşuyo. i am your father luke yarıldım yaa off :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 earl'ün listesinin bir kismi: * peed in the back of a cop car. * got lap dance from ray moody's mom and didn't pay her. * i've been wasteful. * told joy beuce wills was a ghost. * wasted electricity. * faked death to break up with a girl. * replaced sheridan lang's birth control pills with tic-tacs. * harmed and possibly killed innocent people by second hand smoke. * stole a car from one legged girl. * sucked gas out of a hose. * stole cooler with donated kidney in it. (cnbc-e dergiden alıntı) ben çok güldüm ilk bölümde, güzel bir tarzı var, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayir kanix adam sigara yüzünden girtlak kanseri gecirmis ses telleri alinmis yada zarar görmüs bu yüzden o aleti kullaniyor aci ama gercek bu kişilerin sayisi git gide artiyor SIGARA ÖLDÜRÜR ÖLDÜRMEZSEDE DARTH VADER YAPAR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 adamın tipi gitmemiş bence. çok sevimnli bi tipi var jalbuki sreseri görünmesi lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben çok çok antipatik buluyorum earlü de dizisini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 çok güzel dizi gerçekten :) seinfeld ve couplingden sonra iyi bir devam gibi geliyor cnbce ekranlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 aktiftablet , bence tam giden bi yüzü var. serserilikten doğru yolu bulmaya çalışan bir insan tipine çok uygun bi yüzü var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 3.sezon bomba başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 oha 3ncu sezonda mi var lol baslayalaim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 süper dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 UP! 3.sezondan sonra kaç bölüm geçti.. gerçekten iyi mi devam edior.. 20dklık dizi olduundan biriktirmek istirorm.. ve konu nereye sardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 13üncü bölümü izledim demin, hoşuma gitti. sonu çok feci bitti ya bi sonraki bölümü 4 gözle bekliyorum, üzüldüm resmen finalde, umarım bi sonraki bölümde drama bağlarlar da diziyi bitirirler daha fazla uzatmadan. gerçi güzel uzatmayı başarırlarsa da olabilir yani. ama üzüldüm yani sonunda, bi sonraki bölüme dayalı artık herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 piskopatıyım yaa bu dizinin bağımlısıyım hattaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu gece yeni sezonu başlıyoooooooor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 1 hour premiere var bu gece, ofisle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Drall said: 13üncü bölümü izledim demin, hoşuma gitti. sonu çok feci bitti ya bi sonraki bölümü 4 gözle bekliyorum, üzüldüm resmen finalde, umarım bi sonraki bölümde drama bağlarlar da diziyi bitirirler daha fazla uzatmadan. gerçi güzel uzatmayı başarırlarsa da olabilir yani. ama üzüldüm yani sonunda, bi sonraki bölüme dayalı artık herşey ne oluyordu ki 13. bölümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 2 bölümde birbirinden güzeldi,ilkinde randy'nin tiplemelerine hayran olmamak elde değil,ikincisinde ise eye of the tiger of of :D özlemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 randy şov vardı resmen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Haha dünkü halloween bölümünde (S04xE08 Little Bad Voodoo Brother) süper bir WoW göndermesi var. WoW'cular kaçırmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 biz burada mı tartışıyorduk bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Now, everybody just calm down... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://www.thrfeed.com/2009/05/cbs-cancels-the-unit.html nası ya !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar