-Nae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 3-4 Kişi grup olarak AB yapıyoruz.diyelim. Ben priest olarak sadece Warrioru heallıyorum hicbir adama dmg vermiyorum. Oldurulen adamlardan eşit Honor mu alırım? Yoksa digerine gore daha mı az alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Evet. honor da tıpkı XP gibi grup içerisinde dağıtılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 DemirMaske'nin dediği gibi eşit honor alırsın. Bence bunu oyundaki birçok priest bilmiyor. Bilse birçok denge değişir bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ringeril +100000000000000000000000000000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Chat ekranında General sekmesinin yanında Combat Log'tan kendin de görebilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bilenler heal atanlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 priest'le ilgili konuya da yazdigim gibi, her ne kadar gurup alsa da solo olarak cok daha fazla alabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Oyunu Kazanamadıktan sonra pek bir anlamı olmuo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ya riglous solo adamdan fazla honor alsan ne olcak zaten 5 den sonra 0 alıyorsun bari oyun kazanmaya kasta daha fazla hp al amac kill yapmak olmamalı bence kazanmak olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bu 5 killden sonra 0 olma olayı BG ler icinde GECERLİMİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Geçerli olduğunu hiç sanmıyorum 5kill olayının. Corpse camp yapılmasını önlemek için konulnuş bir kural o. Ve fazla damage veren fazla honor alıyor eşit dağılmıyor bildiğim üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 5 kill dediginiz; -ilk killde %100 -ikincide %75 -ucuncude %50 -dorduncude %25 -besincide 0 honor point almaksa, ben bg ler icin de gecerli diye biliyorum. en azından bende öle yazio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Her yerde gecerli. 5. kill'de 0 alirsin. Ayni party icindeyken DMG'ye bakmadan kac kisi varsa o sayida bolunur Honor. Ancak party disindan 2 kisi 1 kisiye vuruyorsa vurdugunuz DMG'e gore honor alirsiniz. Kisaca : Party disindaki bir Priest ya da Druid ya da Paladin ya da Shaman sizi heallamadi diye zirlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aynı adamı üst üste kesersen o kural işliyor evet, hangi bg olursa olsun. ayrıca raid olup honorları paylaşmak en iyisi, en iyi öle honor gelio. tek kişiyi tamamen kendin kesersen 225 honor felan alırsın ama raid içinde olursan öldürdüğün veya öldürmediğin hepsinden 75-100 alırsın en az. bi de şu var ki, hkleri hafife almayın. en baba honor sağlam premade ile wsg'yi farma bağlayınca gelio tabi ki ama ab'de farmdan da iyi gelsede, maçı uzatıp 3/2 alıp, yarım saat boyunca 50-100hk yapmak da iyi, o kadar hk ile 1+1,5 maç kazanmış gibi oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar