Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubat... ne alacaksınız sevgilinize ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cevahir'de beraber alışveriş yaparken zara'da bi topuklu ayakkabı beğenmişti. numarası yok diye alamamıştı o yüzündeki üzüntüyü gördüüüüm ve dedım tamam hediyeyi buldum. zara'nın kartını buldum. ürünün model numarasını aldım istanbul'daki bütün zara'ları aradım buldum ama tek 1 tane kalmıştı istanbuldaki mağazalarda. bende gıttım buldugum yerden aldım hemen. duruo şu an dolabımda
Mesaj tarihi:
Voys said:
cevahir'de beraber alışveriş yaparken zara'da bi topuklu ayakkabı beğenmişti. numarası yok diye alamamıştı o yüzündeki üzüntüyü gördüüüüm ve dedım tamam hediyeyi buldum. zara'nın kartını buldum. ürünün model numarasını aldım istanbul'daki bütün zara'ları aradım buldum ama tek 1 tane kalmıştı istanbuldaki mağazalarda. bende gıttım buldugum yerden aldım hemen. duruo şu an dolabımda

helal diorum (tu)
Mesaj tarihi:
Feci patlayabilir, oyle soyledıklerıne bakma. Bir kızı anlamak için kız olmak lazım :D. Hiç beklemediğin anda bunu yüzüne vurur, sende ama böyle değildin sen dersin, o da sen anlayamamışsın der daha beter olur :D. Sen ucundan bişi al gene de, koz verme :D
Mesaj tarihi:
deathl0rd said:
14 şubatı,yılbaşını ve benzer günleri önemli görmeyen bi sevgilim var rahatım huzurluyum :P param da cebimde kalıyor :)

adam gomünüs sevgili bulmuş sdf.
Mesaj tarihi:
deathl0rd said:
14 şubatı,yılbaşını ve benzer günleri önemli görmeyen bi sevgilim var rahatım huzurluyum :P param da cebimde kalıyor :)

14 şubatta dışarı çıkmadığın zaman yine de sevgilin olduğunu belirtme gereği duyduysan hiç mutlu değilsin sadece duruma adapte oluyorsun sdf
  • Yeni Oluştur...