Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutluyum

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

Forumlara biraz ara vermiştim tekrar başladım ...
asıl mutluluk sebebım de talent change yaptım shamanıma elemental rocx :D baymıştım restodan heal heal süper bir talent change oldu crimson fel hat'ım da var :D clothier shamandan forumlara sevgilerle...

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 11:53 tarihinde, Blackfake tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arloth, forumdaki magelerin dillerinde tüy bitmediyse bugün içinde cevabını alıcaksın gibime gelio zira senin o imba dediğin mage, o hareketi kaç dakkada bir yapabilio biliyor musun. hoş magesin biliosundur :D. magelerin wow'da dmg ile aynı anlama (artık pek değil) geldiğinden öle imba felan denildiği de oluo, canon kısmına bakılıo, oysa glass kasmı da var ve bunun tabi cd ve o itemlere sahip olma boyutu da var. kıyasla bakalım mage'in dmglerini ve cdlerini, diğer classlarla (özellikle lock ve hunterla)

mage'e imba deyen adamın alnını garışlarım. nedenini ben değil, bir çok mage arkadaş yazdı patide. (peace =))
Sosyal ağlarda paylaş

/off topic
muzcu evet o hareketi o mage 2-3 dakikada bir yapabiliyor ve bu güç mage/warlock dışında hiçbir classta yok :) normalde 1k vuran büyü 2 dakika cooldownlu 2 trinketle 2k+ vuruyorsa bana da bi trinket versinler 3 dakikada bir 3k ambush vurabiliyim olur mu :)

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 01:49 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'im ve imbayim.

Berserk buff olmadan bunlar.Iki karakter de warrior degil ayrica,heh.

Bir de,ZHC ayarinda Zandalarian Hero Medallion var,o da hayvan gibi ambush vurmasini sagliyor rogue'larin.Prep ile birlikte korkunc olabiliyor.

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 02:12 tarihinde, dream_endless tarafından güncellenmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Onemli olan mage'in boyle bir damage deal edecek kapasitede olmasi,"mage cok ezik damage veremiyor" deniliyor ya,o bakimdan.
Hunter mage'i geciyor denirken mage'i dmgmeter'da gecen hunter'da Crossbow of Smiting oldugu da goz onunde bulundurulsun,o da herkeste yok.
"nerf warriors" diye aglarken herkes,o imba warrior videolarindaki Ashkandi ile High Warlord's Cleaver ile dolasmiyordu herkes.
Demem o ki,class'ta boyle bir potansiyel var.Ve ben bu damage potansiyelini hitpointimden kisarak,arcane power alip butun talent-based defansif ozelliklerimi ikinci plana atarak ulasabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun şu:
Arcane Power cd 3 dakika ToEP 1.5 ZHC 2 dakika yanılmıyorsam. Mage o zaman 3 dakikada 1 15 sn liğine vuracak bu dmgi.
Warriorun var mı bu olayı ?
Hunter aimed shot 3 sn cast 6 sn cd, yanılmıyorsam. 3 dk lık ne cd ı var ?
Pvp de trinketlar cd da değilse tmm instant alma şansın bile var da o ap alıyorsun, ice block yok ice barrier yok afedersin adam tükürse öleceksin

@Phlox

ToEP düşme şansı yüzde 2-3 şu ana kadar 2 kere düştü, belki de bizim şanssızlıgımız bilemiyeceğim, şu an onun için full dkp biriktiriyorum.
Evet oyundaki en büyük amacım bu iki trinketi almak, Av ye gitmek, Flask of Supreme Power içmek, Buffı beklemek ve gördüğüm ilk berserk açmış warriora huntera warlocka kusmak.
Çünkü bıktım, "xxx aimed shot crits you for 2.5k", "your seduced, xxx shadowbolt crits you for 3k" ya da Untamed Bladein Crusader la proclamasıyla 2 vuruşta yatmaktan. İntikam almak istiyorum

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 03:31 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
/off topic
muzcu evet o hareketi o mage 2-3 dakikada bir yapabiliyor ve bu güç mage/warlock dışında hiçbir classta yok :) normalde 1k vuran büyü 2 dakika cooldownlu 2 trinketle 2k+ vuruyorsa bana da bi trinket versinler 3 dakikada bir 3k ambush vurabiliyim olur mu :)

mage in normal dmg ı o olmalı glass cannon denene bir class sadece glass kısmına sahip mage en az 6 aydır dps olmaktan çıkıp kesilecek sığır statüsüne düşürüldü eskiden elindekileri boşaltmış bir mageden sağ çıkmak mümkün değildi şimdi millet sarsılmıyor bile üstüne üstlük mage çoğu zaman büyü cast edecek kadar yaşamıyo oyüzden mage in vurduğu 3-5 dmg da kimsenin gözü kalmasın

ayrıca oradaki dmglar nedir ki hunter durmadan aimed shotla 2x nı vuruyor
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz suda var siz ( rogue warrior falan) agilityden strden damage icin bonus alirken bizim oyle bir avantajimiz yok :)

ustune attack power artiran itemlarda ayri ( hele AQ rogue set masallah )

sam soylemisti 11 mi 12k mi ne soulfire ssi varmis :) warriora

imbalik warlocklarda hala :)
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye benim de 12k frostbolt critim var,cok onemli bir rakam degil 12k.
Neyse bakin ben bu halimle oyle 3 dakikada bi god mode on olup diger zamanlarda maymun gibi dolasmiyorum.Birincisi warrior sana charge'liyorsa o senin sorunun,poly kadar guzel bir crowd control spell'i yok.Onu da gectim sunu eklemek istiyorum.3 dakikada 2 kere toep kullanabiliyorsun,90 saniye gercekten cok az item'in kalitesi dusunuldugunde,bu yuzden de drop rate'i dusuk.Ve ben arcane power ile,trinket'lerle boyle vururken trinket'siz arcane power'siz frostbolt hit'im 900-930,essek kadar range'den gayet mana efficient sekilde o kadar casting time ile muhtesem bir damage deal ediyorum.
Siz saniyor musunuz ki size 1hit yapan warrior'lar her yerde var,imba dediginiz hunter armor biraz yuksek olunca,manasi bitince nasil agliyor biliyor musunuz?
Evet kesinlikle katiliyorum caster'lara attack power tarzinda bir sey gelmesi gerekliligine,gelecegini de dusunuyorum,tam 1 yildir bununla ilgili konusuyorum.Ama ben de 5 ay once "buff mage" derken,kurtulusun +dmg item'da oldugunu gordum.Simdi gayet mutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...