Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu terbiyesizlik değildir de nedir allah aşkına

Wispy

Öne çıkan mesajlar

muzcu kusura bakma ama cok paranoyak bir yaklasim seninki.bizim oyle bir hareketimiz olsa bati ulkelerinde yasayan turklerin hayat guvenceleri yariya inerdi demissin.ben 2 yil belcikada yasadim , 2 yildirda ingilterede yasiyorum ve hayatim icin korktugum tek insan grubu fanatik muslumanlar.insan grubu diyorum aslinda insan bile sayilmazlar.
oyle uzaktan atip tutmaya gerek yok yani ben bizzat icindeyim ve diyorumki senin dediklerin dogru degil.ha irkcilar asiri dinciler burda yokmu ? var.ama sen nasil bir karikatur cizersen ciz veya televizyona cikip isa toptur soyledir boyledir teroristtir de genede avrupalilar yada hristiyanlar dunya capinda seferber olup birilerini oldurup konsolosluklar yakmazlar.burda hernekadar dusmanliklar olsada muslumaninda haklari var hristiyaninda atheistinde.medeni olmak boyle birsey.ve devlet bazi ilkel ulkelerdeki gibi katili hirsizi kiskirtmiyor veya kahraman yapmiyor.ha kimse sutten cikmis ak kasik olmadi sonucta insan burdakilerde ve insanlardan hersey beklenir ama muslumanlar veya araplardan daha cok guveniyorum avrupalilara bunu net olarak soyleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver demiş ki forum.paticik.com/konu.php?id=172291
free speech çiler alın empati yeteneğinizi geliştirin.

sinirlenmedim ben.
bazı insan olur balçıktan korkmaz bilir misin?

ha ayrıca böyle balçık dediğime bakma, atatürk daha önceden türkiye'de de karikatüre konu oldu. (benim tam hatırladığım 2 tane var) kimse de "atanın karikatürünü çizmişler şerrefsizler!!" demedi. kimse de yasaklanmasını istemedi.

vazgeçtim gerisinden ne haliniz varsa..

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 13:46 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avrupalılara, müslümanlardan daha cok güveniyorsun ha? cok degil 80-90 yıl öncesine bak. bir gun gelip biride senin ülkene "özgürlük" getirirse belki aklın basına gelir.

bakiyorum 90 yil oncesine senin muslumanlarin neyapiyordu o sirada anlat bakalim.sirtimizdan vuruyorlardi bizi , ingilizlere fransizlara usaklik yapiyorlardi.hem suanda turkiyeyi kurtarmaktan bahsetmiyoruz yazilanlari okusan seninde ayirt edebilecegin gibi , hayatim icin kime guvendigimi soyluyorum.
ve evet araplardansa avrupalilari tercih ederim her seferinde
Sosyal ağlarda paylaş

bu karikatür olayları pek yaralamadı beni.danimarka gaztesinde çıkanlar çok ahlaksız karikatürler değiller.bu sitedekiler ise çocukca. ancak geçen gün izlediğim haberde bir grup insanın ülkemizin yıllarca mücadele ettiği pkk için toplanıp gösteri yapması .öcalan'ın resmini elinden aldı diye sivil polisi dövmeye çalışması .sizin için hangisi daha rahatsız edici bilmiyorum ama ben son derece rahatsız oldum.2'side rahatsız edici elbet tabi ama bu konuya gösterilen hassasiyet şehrin ortasında yaşasın pkk diye bağıranlara gösterilmiyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

dini konularda tartışmak kadar saçma yada din üzerine hayatını kurmak, hatta din yönetimli bir devlet istemek kadar salak saçma bişey yoktur.

takılmayın her koyun kendi bacağından asılır.
sen günah bulursan çizmezsin,
ben eğlenceli bulur çizerim,
sen karikatür görünce kızarsın, şişersin
içinde allahın konu edildiği 1001 tane karikatüre töbe der yarım saat gülersin,
ama muhammed konulu karikatür görünce ortalığı birbirine katarsın,
allah ın yerine muhammed'i koymuş olduğunu farkedemessin.
alayınız boş adamsınız, boşu kovalıyosnz (muafazakar islam alemine hitaben)
Sosyal ağlarda paylaş

sheref inananlara laf atmıyor ki sadece bazı şeyleri abartmamaktan bahsediyor.bugün başörtü takmıyor diye kızı taşlayanlar senin nickin absolut , içki mi içiyorsun diye seninde ağzını burnunu kırsalar o zaman inançları abartmamanın ne olduğunu sende anlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ama daha abartacak ne lazım yani adamların direk olarak peygamberine ve allahına bir ülke tarafından sataşılıyor yani daha ne abartıcaklarki sen sinirlen diye?
bu konunun içki veya turbanla kıyaslanması çok basitleştirmedir konuyu çünkü biri turkiyenin suni gundemi diğeri ise resmen bir dinler savaşı halina geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

absolut, demek istediğim tanrı hakkında bile pek çok karikatür çizilmiştir bu güne kadar, fakat kimse ayaklanmadı, üstelik danimarka'da bir gazetede çizilen bu karikatürlere kadar daha sapık, ahlaksız pek çok şey yazıldı çizildi, bu olayı dünya arenasında global bir çatışma haline getirmeye çalışıyorlar, planlı ve programlı provakeler'in ortasında kalmamak toplumların sukunet ile vereceği ağır ceza ile önlenebilir ancak.

posta gazetesinde gidip dilekçe vererek gazeteyi dava ettiklerini okudum. ne kadar mantıklı ne kadar güzel bir davranış.

basın özgürlüğü, insanların inançlarını aşşalayamaz maddesinden davacıyım demek var....
birde beyazıt'da şeriat bayrağı açılması var.
herkesin çıkarı olur böyle bir çatışmadan türkiye cumhuriyeti hariç....
ilıman olmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

olay tabiki provokasyon ama ne yazık ki çok hassa bir noktadan vuruyorlar. ilıman olunabilmesini herkes ister ama en soft muslumanı dahi sinirlendirebilecek karikaturler cıktı ortaya gelen tepkilerden sonra. yani ilk karikaturlerin yayınlanma tarihi yanılmıyorsam eylul mu ekim mi ne ama nedense birileri bir anda bunu gundem yapıp azdırdı herkesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...