Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu terbiyesizlik değildir de nedir allah aşkına

Wispy

Öne çıkan mesajlar

eagleeye o zaman saygısız karikatürler çizmiceksin dimi?
başkasına hakaret etmekle, karikatür çizme özgürlüğünü karıştırmıycaksın dimi?
ayrıca sen karikatürleri gördün mü zahmet edip? bunlar basit karikatürler değil. direkt belden aşağı iğrençlikler falan filan var. bunlar insan işi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

adamların yaptığı çok hoş değil çünkü dünyanın büyük bir kesiminin inancına ters düşen ve onları kızdıran bir şeyi yapıolar ama suküneti elden bırakmamalı böyle durumlarda gerektiği şeilde uyarmalı böyle elçilik vurarak papaz öldürerek olmaz bu iş buna devam edilirse ciddi bir savaş çıkar bence
Sosyal ağlarda paylaş

bişey olmaz bleda. adamlar zaen sallamıyorlar. ayrıca hz. İsa da bizim bir peygamberimiz.
ve eagle biraderler senini ananı da çizselerdi değil o, o bir hakaret değil, öyle iğrenç çizimleri mizahtan yoksun sadece başkasına hakaret etmeyi mizah sanan insanların yapabileceği iş olduğunu anlamanız için yazılmış bir cümledir.
Sosyal ağlarda paylaş

karikatürleri gördüm evet.yine her zamanki geyik olan "müslümanlar teröristtir" denilmiş karikatürlerde özetle.
ha karikatürle anlatmışlar, ha direk söylemişler ne fark eder.karikatürler neden bu kadar olay oluyor ben bunu yanlış buluyorum.
ayrıca şu hurili olan karikatürü güzel buldum.intahar bombacılarının hurilere kavuşmak için sırada beklediği heh.

/başkalarına hakaret etmeyi mizah sanan bi sürü insan varken neden muhammede hakaret edenler bu derece ön planda?(nedenini tabiki biliyorum, tecaülü arif mi ne ondan yaptım :P)

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 22:36 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesela karikatürle hakaret edilen bir kişi söyle.. onu ve peygamberi sevenlerin miktarını düşün. sonrasında peygamberle diğer insan ayrımını yapabil. ardından dabu tepki şaşırtmamalı de. kime olursa olsun bu şekilde hakaret etmek hoş değil. olur ya bir terörist olur. bin laden olur hiç umrumda olmaz hak etti dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

o karıkaturlerden iğrenclık sınırlarınıı aşanlar zaten tartışılmaz,yanlıştır rezıllıktır..ama normal olanlar da bızım dınımızce ysaktır hiç bir zaman hz.muhammed(sav)resmının yapılmasını istememiştir buyuzdebn ne sebeple olursa olsun (çirkin ollanra dıcek bıseyım yok ) bu karıkaturler cızılmıcektı ayrıca nasıl oluyor da ünlü insanları falan bu kadar üstun bi insanla aynı kefeye koyabılıyorsunuz?o ünlü adamlarla dalga gecılır tabe o kadar salaklırına ama bunu bunla karsılastırmayın komık oluosunuz yaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu adamların domain whoise baktım,
[spo id=5443134]Registrant:
Domains by Proxy, Inc.

DomainsByProxy.com
15111 N. Hayden Rd., Ste 160, PMB 353
Scottsdale, Arizona 85260
United States

Registered through: GoDaddy.com (http://www.godaddy.com)
Domain Name: DRAWMOHAMMAD.COM
Created on: 03-Feb-06
Expires on: 03-Feb-07
Last Updated on: 03-Feb-06

Administrative Contact:
Private, Registration [email protected]
Domains by Proxy, Inc.
DomainsByProxy.com
United States
(480) 624-2599

Technical Contact:
Private, Registration [email protected]
Domains by Proxy, Inc.
DomainsByProxy.com
United States
(480) 624-2599

Domain servers in listed order:
NS1.RWHMAX.ORG
NS2.RWHMAX.ORG

Registry Status: REGISTRAR-LOCK[/spo]

böyle böyle http://www.domainsbyproxy.com diye bi siteye kayıtlı diyor. Domain veren sitede harrasment yapan racistlik yapan içerikler kabul edilmez vs diyor. Bence bi domain sitesine ulaşalım, savaş çıkarıcaklar diyelim. Domaini kapatırlar belki.
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın karikatürü zamanında peygamberi taşlamışlar küfretmişler zulmetmişler bizzat

o zamanki müslümanlar gerçekten canını verecek insanlar sahabiler fakat gidip de bu kimselerin evlerini yakmamışlar çok daha farklı bir tarz sergilemişler

ve 1 yıl sonra da bu taşlayan Taif halkının tümünün müslüman olduğunu görüyoruz..

Şu anki müslümanların tavrı o kadar yanlış ki..

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 23:18 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olay şöle, bunlar kendi bilgilerini gizlemek için domains by proxy diye onların adına domain alan bi şirketten almışlar. Ve domain bu şirkete ait gözüküyor. Ama şirketin yasalarında racism ya abusive content yasak, yani şuanda yaptıkları şey şirketin kurallarına aykırı, however anam şimdi bunlar legal bişiyi kuryeli posta yada başka bi posta türü ile öğrenmek istiyo, e-mailleri dikkate almıyabilirler. İş ilerlerse mail de atılır ama.
Sosyal ağlarda paylaş

the site which you are serving called www.drawmohammad.com is insulting prophet mohammed and muslims very harshly. but according to what have been written on your site, having racist contents is against your rules. we wanted you to realize that and have a careful look at the site. thank you for your attention.

gibi bişey geçti aklımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

02/07/06 - WE'RE BACK!!!!!!! After a weak online attack from our good friends in Iran TURKEY, we're back in business like never before! So hey.. let's have some fun with this IRAN & TURKEY SUCKS, TOO! Woo hoo! Feel free to draw in the forum with funny pictures of them, too!

http://www.drawmohammad.com/paint/

yorum yok sinirden deliriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...