Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://drawmohammed.com/ İnsan her dine mensup olabilir, ateist olabilir ama yüz milyonlarca insanın inandığı, kutsal saydığı birine bu şekil de hakaret etmeye çalışmak, insanlığa sığıyor mu ? Bu mu düşünce özgürlüğü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ole deme arkadasim onlar medeni wede saygili insanlar ,biz barbariz ne anlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bide utanmadan herkesten resim çizmelerini istemişler, kusura bakmasınlar ama elçiliklere yapılan baskın az bile ve hak ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Tamamiyle provoke etme amaçlı şeyler. Demin başbakanın konusmasını dinledim. gayet mantıklı konustu adam ilk defa. Bunlara tepki olarak şiddet gösterdikçe onların yapmak istedikleri olacak. Bence tüm islam alemi bu tarz şeylere cok kulak asmamalı yada tepkisini şiddet ile göstermemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya hadi karikatur çizilir, güzel hikayeler yapılır da bu tarz bi çizim nedir ya... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sölicek söz bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hiç bir şekilde şiddet yanlısı değilim. Bunlara bu adamların tarzın da cevap vermek lazım diyecem de İslamiyette diğer peygamberlere saygı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @nindalf : çok haklısın abi tayyip'in hayatında mantıklı konuştuğunu ilk defa duydum adam haklı da. Boş işler kasmayın zaten acaip uzadı. Üstelik elçiliklerin ne şuçu ,günahı var anlamadım.Adamlar orada elçi sanki karikatürleri onlar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesajın editlenip adresin silinmesini rica ediyorum. Gereksiz provakasyon. Bir kaç gerizekalının çizdiği şeylerle kendi kendimizi sinir strese sokuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 herifler 3. dünya savaşına sebep olacaklar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @Revell pati 07 Şubat 2006, Salı - 11:51 ---------------------------------------------------- Bide utanmadan herkesten resim çizmelerini istemişler, kusura bakmasınlar ama elçiliklere yapılan baskın az bile ve hak ediyorlar. Elçiliklerin ne günahı var be adam! Bir kerede bir yere saldırmayın. Acayip birşey ya. Tamam terbiyesizlikse hukuki yollarla çözersin problemi. Bir tarafa dalarak kimsenin saygısını kazanmıyorsunuz. Avrupa bir tek "Güvenliği sağlayın" diye uyarı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 terbiyesizliktir bu ama ya. nasıl bir provokasyon bu kim ki bunlar insanları birbirlerine düşürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Basit ve ucuz bir saldırı. Ancak hala Rize'de bir vatandaşımızın durup dururken bir rahibi vurup öldürmesinden yüzlerce kat daha çağdaş bir yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 oha asıl buraya gönderilenler gerçek anlamıyla hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://sourtimes.org/show.asp?t=%239079699 ne halleri varsa görsünler, bu haberleri okumak bile canımı sıkıyor. papaz öldürülünce kıyameti koparanlar için; yıllardır pkk binlerce askerimizi şehid ettiğinde keşke bu kadar yaygara yapsalardı onlar tabi ilgilendirmez, illa kendilerinden bişey alınınca sesleri yükselir, kendileri bişey yapınca medeniyet olur. hataya hatayla karşılık vermekte hatadır ama uygun şekilde verilmesi gereken ceza elbelt bulunur [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 13:54 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konunun PKK'ya nasıl bağlandığını anlayamadım ben. Anlayan veya bir bağ kuran varsa bana da anlatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 papazın öldürülmesiyle serbest çağrışım yapıp kovalent bağ oluşturuyor. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 14:10 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 "yüzlerce kat daha çağdaş bir yöntem" basın yoluyla işlenen suçlar daha fazla ceza alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Her şeyden önce yaptıkları bir suç değil. Papazın öldürülmesi, Muhammed hakkında çizilen karikatürlere tepki olarak gelişmiş bir olay yani yaşananlarla doğrudan bağlantılı ancak PKK konusuna nasıl bağladığını bütün olan biteni hala anlayamadım. Yaptıkları şeyin suç olmamasını da geçtim, suç olsa bile (ki değil) bir insan hayatını basın yoluyla işlenmiş bir suçla kıyaslıyorsan komiksin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 birisine hakaret etmek, rencide etmek suçtur. ilk karikatürü çizen insanın dinini biliyor musun ki, papazı öldürmeyle bağlantı kuruyorsun. yahudi, budist veya dinsiz se yorumun ne olacak. 16 yaşındaki çozuk zanlı olarak tutuklandı, ona sordun mu karikatür ile ilgisini cinayetin x bölgesindeki müslümanlar büyük elçilik yaktı, y bölgesindekiler yakmadı, onlar yakınca biz de yakmışı mı sayıldık diyeceğiz insan insanı öldürüyorsa bu suçtur, öldüren insan x se bütün x ler suçludur, yok böle bişey. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 14:22 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Terbiyesizliğin önde gidenidir tabii ki, provokasyonun da âlâsıdır ve adamlar çok da başarılılar yaptıklarında. Eninde sonunda herşey, bu adamların eline bakmamızda, onların birliğine girmeye çalışmamızda bitiyor. Onlar bu tarz şeyler yaptıkları zaman "Düşünce Özgürlüğü" diyebiliyorlar -ki bizim karşı çıkmamız durumunda "Otur oturduğun yerde, aramıza almayız! Barbarlık yapma, bunlar normal şeyler" deyip susturabilirken- bizim insanlarımız zokayı bir güzel yutup normal olarak rahip öldürmek gibi uç tepkiler verdiklerinde "Ne yapıyosunuz siz birader? Kırarım bak kafanızı" da diyebiliyorlar. Hem suçlular hem güçlüler. Suçlu olmaları tamamen onlardan kaynaklanıyor ama güçlü olmalarında bizim payımız büyük. Halbuki kendi geleceğini onlara bağlamasan, kendi yolunu kendin çizsen, rest de çekersin adam gibi, tepkini çok daha "medeni" ve etkili yollarla da ortaya koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Dinler veya milletler umrumda değil. Ancak son yapılanlar resmen edepsizlik. Kendilerine bakmadan önüne gelen ülkeye ve inanışa küfür ediyor, dalga geçiyor, bunları da kendilerinde "hak" sanıyor. Yaptıkları davranışlar yüzünden birkaç birşey demek istiyorum. Uzun olsa da... http://drawmohammed.com/ http://www.drawmohammad.com/paint/ http://prophet.rydasrecords.com/ bu tip siteler tam anlamıyla "eşşeğin sikine su kaçırıyor". yok "free speech"miş, yok "islam free europe"muş, yok "I would rather die than giving up my freedom to say what I want"muş bla bla... Sanki kendileri çok özgürlükçü kişiler de, sonra gelip bu konuda oraya buraya salyalarını akıta akıta "free speech free speech" diye inliyorlar. Çıkıp ermeni soykırımı olmadı diyebilir misin? diyemessin. çünkü yasak. çıkıp kendi ülkelerine laf edebilir misin? kendi dinlerine laf edebilir misin? edemessin çünkü yasak. özgürlüğü bile kendilerine fayda sağlıyorsa "serbest" kendilerine fayda sağlamıyorsa "yasak" hale getiriyorlar. gözlerini kulaklarını kapatmışlar, sadece ağızları çalışıyor. ne yaptığını bilmeyen 30 IQ'lü gerizekalı adamlara benzetiyorum bunları. özgürlük özgürlük diyorlar ama özgürlükleri başta kendileri kısıtlıyorlar. bunun farkında değiller. e özgürlüğü kısıtlamayı kendinde hak olarak görüyorsan, çıkıp ne hakla pişkin pişkin "free speech free speech" diye inlersin? yuh diyorum bu kadar şımarıklık bu kadar vurdumduymazlık da olmaz. "Free speech'i bastırmak istiyorlar, böyle böyle yapıyorlar" diye yakınıyorlar. Yok Araplar terrörist eylem yapıyormuş felan filan. Ee araplar da tüm dünya basınını elinde çevirecek ve kontrol edebilecek bir siyasi ve politik güce sahip olsa, onlar da Danimarka üsülü hallederdi bunu. Ayrıca Amerika'nın askeri gücüne sahip olmadığı için de Irak savaşı gibi Danimarka savaşı yapıp ele geçirirdi orayı. İslam zamanında sömürgeyle yayılmamanın sancısını çekiyor. Elbet sömürge ve askeri güce sahip olmadığından ancak terrörist eylemler yapabiliyorlar. Avrupa'nın Türkiye'ye bile saldırmaya ... yemez. Bu işe İslam dünyası karışırsa yedikleri lokmalar boğazlarında tıkanır, yutkunmaya bile cesaret edemezler. Tek güvenleri Amerika'nın da "hristiyan" inancıyla Avrupa'nın yanında yer alması. Böyle bir durumda zaten 3. Dünya savaşı çıkar direk. Ancak, birçok Amerika'lının hatta İsveçlilerin Danimarkalıların yaptığı bu eşşekliğe karşı olduklarını gördüm. Umarım yanılmıyorumdur. Yaw arkadaşlar düşündüm de, web sitesi y madem bir dini inanışım peygamberine bu kadar saldırgan tavır takınıp, hem inanan kişilere hem peygamberine hem de tanrısına en ağır küfürleri ve edepsizlikleri yapmak bir "free speech", siz de birleşip bir site açsanıza. "drawingjesus.com" diye site açın. insanlar da oraya isa'yla ilgili "karikatür"leri koysun? bakalım özgürlük, inançlara hakaret, toplumları aşşağılama ne kadar "medeni ve uygar" birşey. görsünler. gerçekten de "free speech" sorumsuz ve hakaret dolu saldırgan sözler mi içermek zorunda... ciddi söylüyorum. çok da zor olmamalı böyle bir siteyi açmak. turktelekom hakkında da siteler açmıştınız mesela. açarsınız, biz de bunların kendi usluplarıyla cevap vermiş oluruz. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 14:33 tarihinde, Warhero tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hala PKK ile bağlantısını söylemedin olayın. Benim amacım bütün müslüman cemiyetini sorumlu tutmak değil ki. Tek söylediğim müslüman tarafından bazı insanların şiddetle karşılık verdiği, öbür taraftan bazı insanlarınsa provokasyon yolunu kullandıkları, ikisini göz önünde bulundurursak karşı tarafı çok rahat suçluyoruz, hayvanlar, iğrençler diyoruz ama bence adam öldürmek, sağı solu ateşe vermek bence çok daha büyük barbarlık şu karikatürlerden. Yoksa olay hristiyanlar mı daha iyi müslümanlar mı değil, başından beri böyle bir sidik yarışı mantalitesine karşıyım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hataya hatayla karşılık verelim diyorsun yani? E zaten adamlara karşı tek savunmamız "Sizin yaptığınız yanlıştır. Düşünce özgürlüğü vs. de bir yere kadar, yapmayın" demek. Sen şimdi -teoride- bütün Avrupa Birliği'ne karşı sanal bir savaş açmayı mı teklif ediyosun? Hayır ne olacak sonunda? Bu olayı ilk başlatan adamın istediklerini gerçekleştirmesi -hristiyanların müslümanlardan, aynı şekilde müslümanların hristiyanlardan nefret etmesi- dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ne diyim. Adamlar bizi kışkırtmak için iyi bir politika izliyolar. Başarılı da oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar