Krusty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yuh diyorum artık ; http://www.ntvmsnbc.com/news/360292.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dolandıranlara lafım yok. dolandırılanlara yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 insanlar bişey anlar abi belki böylece.. yani din istismarının mümkünatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hahah bu adamlar bogaz köprüsünü satın alırlar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 eskiden sülün osman diye bir dolandırıcılar şahı vardı.. her allahın günü taksimdeki saat kulesini satardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 alla alla siteler esnafi cin gibi olurdu genelde ama vardir bir akil rahatsizligi bu adamlarinda . ahah allah im diye gelen adama para verdigine gore . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bide bunun " ben oğlum ve kutsal ruh sizden haraç kesmeye geldik" versiyonuda çıkar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 iyi olmuş vallahi yakalanmaları. çok var ülkede böyle pis insanlar. iyi dolandırıcılık yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bence kötü olmuş yakalanmaları. bu adamlar ne kadar cok kişi dolandırırsa o kadar çok kişi akıllanırdı.gerçi akıllanmazdı o dolandırılanlar.herneyse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 daha sonra, Hz. İbrahim, Hz. Muhammed ve Veysel Karani olarak tanıttığı Ersel Ö., Necati U., Halil İbrahim Ö. ile müritleri olduğunu söylediği Ali S., Katip T., Murat C., Ercan Y., Can Ö. ve Ersin Ö. ile tanıştırdı. Bülent Ö. son olarak, beraberinde getirdiği Hakan Ö.’nün ise Allah olduğunu söyledi. gg .rp yapmış amcamlar,takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ülkemizin zeka ve eğitim seviyesi konusunda ciddi şüphelere düşüyorum. bu örnekte iki ucu da görebiliyoruz. nasıl inanır bir insan böyle şeye?! şüphe diye bir olgu yok heralde bu insanlar için. ilginç gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 I am god. dolarları görüym LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 cehaletin en büyük sembolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 O_o cidden şaşırdım yani. Buna kanıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 MEKKE’DEN ARIYORMUŞ GİBİ YAPTILAR Kendisini Allah olarak tanıtan Hakan Ö., aradığı vatandaşın cep telefonunda Mekke’nin alan kodunu gösterecek teknik bir düzenleme yaptırarak, “Ey kulum 45 dakika sonra yanındayım” dedi. Daha sonra aynı vatandaşı arayan Hakan Ö. bu sefer de “Sana kimi istiyorsan göndereyim. Söyle hangi peygamberimi istersin?” diye sordu. buna inanan insanlar nasil birsey ya merak ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ohannestriplewhopperburgerkingmcdonaldbunuyiyeninallahbelasınımıversinyosabunlarıeğitemeyenlerinmiallahbelasınıversinnebiçimişlanbuboşluğadabasmıyoruzböylebaşladıkböylegiderbudaamabunuokunyankimsebişeyanlamayacakneyseyapcakbişeyyok oh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 -Merhaba, ben Allah, bu da peygamberim Hz. Isa. Afrikadaki ac cocuklar icin para topluyoruz, yardimda bulunmak ister misiniz? +o_0 -Inanamadiysaniz yarin Hz. Muhammedle Hz. Musayi da alir geliriz. Sudan sarap yayip ikiye bolunmus ayin altinda birer kadeh iceriz. +O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 pauehaeuhaeuhae harbi bu insanlar nasıl pardon insan lafını kullandım çünkü bunlara inananların nasıl bir mahlukat olduklarını düşünemiyorum.Hayvan desek ki hayvan bile inanmaz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben supermenim niaaaaaaaah diye ucsama neler olacak allah bilir aman bu adamlar bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bunlar cami den ayakkabi calan tipler garanti , baktilar ayakkabi calmak para getirmiyo biz allah olalim demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 iyi çarpmışlar ama. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 02:43 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 selamınaleyküm ben allah, abi 5 milyon varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hayır olamaz bu evliligi durdurun gerçek Allah benim!?!?11111birbir1bir11 lol yqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ne biçim bü dünyada yaşıyoz ya Allah bile 5 kuruşun peşine düşmüş paranı istio... tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 abi bu kadar saflik olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar