Nariel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Yugoslavya civarında bir yerlerde 650 civarında doğdunuz. Bir cengaver, avcı, balıkçı veya adakları icra ediciydiniz.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: İçinizdeki kıskançlık ve öfkeyi yenmek ve sizi rehberleri olarak seçenlerin yenmelerine yardım etmek. Bu zayıflıklara korku ve öz-pişmanlığın neden olduğunu anlamak zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. . Bugünkü Kuzey Hindistan civarında bir yerlerde 775 civarında doğdunuz. Bir yazar, dramatist veya ritüel düzenleyicisiydiniz.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Daima yeni açıklamalar arayan bir kafaya, bir bilim adamı kafasına sahiptiniz. Çevre o kafayı sık sık yanlış anladı ancak bilgisine saygı gösterdi. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: Psikolojik bilimlerde ve antik elyazmalarında saklı bilgeliği çalışmak, uygulamak ve kullanmak. Güçlü iman ve sıkı çalışmayla şimdiki yaşamınızdaki gerçek kaderinize ulaşacaksınız. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 insaat muhendisligi okuyorum ve onla ilgili seyler salladi bu ne ya !?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. . Bugünkü Almanya civarında bir yerlerde 1075 civarında doğdunuz. Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz.. -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör. -------------------------------------------------------------------------------- Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Bu dünya hasta ve yalnız insanlarla dolu. Dersiniz: Sizden daha az şanslı olanlara yardım etmelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sacma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tefeciymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Kuzey İngiltere civarında bir yerlerde 1250 civarında doğdunuz. Bir çoban, süvari veya ormancıydınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 TEŞHİS Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Orta Rusya civarında bir yerlerde 1650 civarında doğdunuz. Bir cengaver, avcı, balıkçı veya adakları icra ediciydiniz.. ***** Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu. ***** Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: İçinizdeki kıskançlık ve öfkeyi yenmek ve sizi rehberleri olarak seçenlerin yenmelerine yardım etmek. Bu zayıflıklara korku ve öz-pişmanlığın neden olduğunu anlamak zorundasınız. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 14:17 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 1750 yılında Orta İngiltere'de kadın tayfa... Oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Güney İngiltere civarında bir yerlerde 1025 civarında doğdunuz. Bir el sanatları sanatçısı veya tamirciydiniz.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: İnsanlara karşı nazik tavır geliştirme, anlayış ve şefkat hediyesini elde etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz. Bir lider, binbaşı veya yüzbaşıydınız.. -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor. -------------------------------------------------------------------------------- Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kadındınız dedi kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bende eski yaşamımda kadın bir yüzbaşı yada binbaşıymışım [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 18:09 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir oğlandınız. . Bugünkü B ursa civarında bir yerlerde 1075 civarında doğdunuz. İbnenin biri çıktınız veya bugunkü taksim civarlarında travestiydiniz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @aquila haha doğum günlerimiz aynı demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sexepalite olayı var aşağıda o kesin yanlış.. nerden mi biliyorum?tanıdığım en yüksek sexapaliteye sahip kızı yazdım neredeyse yükselmedi bile ibre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çok kafam karıştı.önceki yaşam var mı?bilmiyorum..aklım almıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 abü seksapel yanlış. leonardo di caprio yazdım normal man dedi hem de bana iskeletor dedi. öbüründe liman köprü yapmışım bilmemne yeteneğim varmış yani çöpçü olsam çöpçüler kralı olur muşum. bu hayattaki amacım tüm zorluklara gülümseyerek şaapmakmış. anlaşılan bu siteye göre bi daha yaşıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. . Bugünkü Ukrayna civarında bir yerlerde 1175 civarında doğdunuz. Bir lider, binbaşı veya yüzbaşıydınız.. -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor. -------------------------------------------------------------------------------- Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Size dünyayı algılama biçiminiz hep biraz farklıymış gibi geldi. Dersiniz: Şimdiki hayatınızda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek. Çok saçma birşey Liderlik duygusu vardır farkındayım ama bir gün öncesinde doğan bir şey yazdım aynı şey çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kadınmışım,özellikler konusunda bayağı örtüşüyor ama bence burçlara göre yazmışlardır,kazıcı ya da inşaatla ilgili1şey,1850 civarlarında kuzey afrika'da yaşamışım,1 de diyor ki nükleer sorunlar,çevre kirliliğini yok etmek önce hayatından kalma borç ya da görevin işte her neyse,milet kirletsin kirletsin sonra ben mi temizleyeceğim?yoo,temiz tutun çevrenizi benim suçum ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hatir..hatirladim hatirladim..!! astronomdum gökyüüzne bakıodum sora.. sora hmm ımm.... karim beni kalbimden bıcakladi =((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende kimyacı simyacı zımbırtısından çıktım. aynı ay içinde farklı günleri denedim hep aynı şeyler çıkıyor. herkes kimyacı simyacı ama dünyanın farklı yerlerinde. zuhauhauh saçmalığa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 teşhis: yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. . bugünkü burma civarında bir yerlerde 1800 civarında doğdunuz. bir korsan, esnaf veya brokerdiniz.. -------------------------------------------------------------------------------- önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: doğal bir psikoloji yeteneği. fırsatları kullanmayı biliyorsunuz. her hangi bir durumda soğukkanlı ve sakinsiniz. -------------------------------------------------------------------------------- bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: probleminiz kararlı ve sebatlı olmayı öğrenmek. her talihsizlik güçlü iradenize çarpıp dağılmalı. -------------------------------------------------------------------------------- ilginç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 said: yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. bu ne lan ? enkarnasyona gelde inan anasini sataim.. inanmamki hayatta ozellikler tipatip ayni ama cinsiyet yanlis arkadas :d [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 04:17 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar