Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hala icq kullananız var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Icq kullanmayı özledim ama şifrelerimi unuttum. Zamanında güzel numaralar geçmişti elime hep arkadaşlarıma dağıttım.
904013, 433533, 877677 gibi numaralarım vardı 904013 ü arkadaşıma diğerlerinide yiğenlerime falan dağıttım. Şimdi ne haldeler hiç bilmiyorum.

Icq nun sesini özledim :) hey gidi günler hey. klavye kullanmayı bilmiyorduk o zamanlar on parmak bile yazamıyorduk.
Mesaj tarihi:
edit: uzun zamandan sonra tekrardan icq !

hack mack yemesin bari değerli icq numaram :p
ahha

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 20:04 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
MSN'e geçiş ICQ'nun popülerliğini yitirmesinden değil bir dönem ICQ'nun Türk IP'lerini banlaması sonucu olmuştu. Ben hala ICQ'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yada özlediğimden dolayı bana öyle geliyor.
Mesaj tarihi:
5 haneli süper bişi vardı bende heh abiler saolsun benim yaşım tutmuyor o kadar kücük numara kapmaya..
gel görki unutuldu gitti. herkez msn artık..10 sene önce icq da olan file transfer resume msnde hala yok :)
Mesaj tarihi:
numara ve profil oldugu gibi duruyor,akla gelen tüm eski passlara ragmen yanlı$ diyor.mail de yemedi,farklı diyor.herhangi bir mail atabilicegimiz yer var mı,tınlarlar mı =p

ps: metket a.k

[ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 02:38 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...