Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 öncelikle.. hay bin kunduz ve kavanoz dipli dünya ve bilumum çizgrioman kahramanı lanetleri! predator'ü bekliyordum kaç vakittir göz göre göre kaçırmışım! şimdi sonu var show tv'de ama minigun kaçtı.. :( (sinti tekrar sağol) böhüe ühüe ühüe üwe müwe.. başlıktan anlayacağımız üzere maksat içinde minigun action bulunan bütün filmleri tespit etmek, böylece bendeniz seyretmediklerimi seyredip keyfime keyif katacağım. maksadım bencilce, itiraf ediyorum.. bildiklerim (seyrettiklerim): terminator 2 (mükemmel) predator (süper) matrix (bu da hiper düper) black hawk down (işte predator'ü bunu seyrederken kaçırdım böhü) die another day (en yeni film ama en kötü kullanımı bunda) sanki bir-iki filmi unuttum ama birileri hatırlatır herhalde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ya bide swordfish de vardı galiba emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ghost in the shelli de sayabilirmiyiz...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 swordfish'de yok benim hatırladığım, bir yerde m249 kullanıyordu arabada giderken john travolta başka bir numara yoktu zaten silah namına filmde.. black hawkdown'da da çok silik bir rol verilmiş ya, tamam ateş edince millet dağılıyor anında ama böyle yakından gösterselermiş m249, m60 ya da m1a1'i (yanlış söylüyorum galiba hani şu standart colt ordu tüfeği) gösterdikleri gibi.. ekleme: sayabilirsin tabii horace, iyi oldu öğrendiğim kesin izlemem gerek demek ki.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 28 June 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 platoonda vardı galiba...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ghost in the shell de minigun yoktu diye hatırlıyorum ancak hafızam o konuda pek iyi değildir kurt russell ın ruhsuz bi askeri oynadığı adını unuttuğum film var[hline]merchant-for god's sake pinhead-do i look like someone who cares about what god thinks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sonda hatunun kapıştığı robot var ya. o sıkıyodu deli gibi. sütunları falan yıkıyodu hatta...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 russel'ın oynadığı film : Soldier. Orda minigun yoktu die hatırlıyorum, m249 felan olmasın... Ayrıca elimde Predator DVD'si var eeh. Ankara'da olsan eve davet ederdim. Gördüğüm en iyi minigun sahnesi Predatordeydi. Gerilim had safhada, bir anda minigunın mermisi bitene kadar adamlar ateş ediyorlar, orman talan oluyor...[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hah tamam unuttuğum filmleri hatırladım. biri soldier, (orda da deli sesi vardı ama çok kısaydı sahneler) diğeri robocop, hani robocop'da 2 ayaklı bir mecha'nın iki kolunda minigun vardı.. :) bir de bruce willis'in the jackal'ında varmış abim söyledi ama kendim izleyemedim o filmi.. ekleme: sağol bone düşündüğün için.. ;) montysminiguns'da bir resmi vardı o sahnenin ama kaydettirmedi eşek herifler, zenci böyle delirmiş basmış tetiğe herifler cangıl ortasında tarla alanı açtı.. :-o[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 29 June 2003 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 jackal da süferdi ya uzaktan kumandalı hem de! (ehe normalde öyle diyiller dimi mi? dimi ama?)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Grudge, 29 June 2003 00:14 tarihinde demiş ki: sonda hatunun kapıştığı robot var ya. o sıkıyodu deli gibi. sütunları falan yıkıyodu hatta...[hline]Pain is weakness leaving your body... benim de aklıma o geldi de sanki o normal minigun dan biraz farklı gibiydi hmm galiba ghost in the shell i bi daha izlemem lazım :)[hline]Konu mankeni değil, süpermodel maaşallah ! Sam, 29 June 2003 01:05 tarihinde demiş ki: arcane'in imzasına konu mankeni olasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Walla Soldier filminde bizimkini öldürmek isteyen askerlerden biri kısa namlulu bir minigun kullanıyordu .. hatta sonrasında bizim Kurt :) onun kafasına dönen vantilatörün bir pervanesini yolluyodu :) :hmm Bir de aynı minigun Arnie'nin Son kahraman filminde vardı. Bizim Arnie arabasıunda o cocukla giderken karşılarını bir minibüs kesiyordu. Yan kapı açılınınca 1.20 lik bir çinli 32 dişini birden göstererek minibüse sabitlenmiş minigun ile ateş etmeye çalışıyordu. :) Yalnız sanırım Jackal'daki silah minigun değil tek namluluydu o.[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 [hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 sonunda foruma Sam in gerçek resmini koydular ![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bakalım unuttuğumuz filmler kalmış mı: Kurt Russel - Soldier John Wayne - Greet Berets Schwarzenegger - Last Action Hero Travolta - Broken Arrow BlackHawk Down Street Fighter Behind Enemy Lines We Were Soldiers Rambo II Robocop II Robocop I Three Kings Collateral Damage xXx Armageddon Die Another Day Terminal Countdown[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bu adam işinin ehliymiş[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: arcane, 03 July 2003 16:30 tarihinde demiş ki: sonunda foruma Sam in gerçek resmini koydular ![hline] vay sapık! gerçek resmimi koyduğumda secde edeceksin böyle karizmaya.. :-p bone iyi yazmışın listeyi, ben de gatling-gun arattırıldığında imdb'den benzer ir listeyi buldum. 1900'da çekilen askeri eğitim belgeseli bile vardı.. :) ama filmlerin çoğunda yetersiz kalıyor etkisi, pek yansıtamııyorlar maalesef gücünü. motionpicturearmorer amcamız da söylemiş zaten "her yönetmenin bütçesine göre değil" diye.. 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Spriggan'ı unutmuşuz. Anime.gen.tryi gezerken gördüm..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 jackaldaki minigun degildi eger sondaki kullandıgı uzaktan kumandali aleti kastediyosanız baska yerde minigun kullanmısmıydı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 dün akşam predator'de kendimden geçecektim de yanımda amcam ve babam vardı diye kendimi tuttum çılgınlar gibi tepinmemek için, gülümsemekle yetindim blain tetiğe bastıkça.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Braveheart da vardi minigun sahnesi :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 terminator 3 te de var :) baakseeeen eheh[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 saydığınız filmlerin yarısında mounted kullanıldığı için şahsen yeterince gaza gelemiorum şöle predator'deki blain amca gibi adamı her görüşümüzde ateş etmese bile "yuh hayvan" tepkisini verdirmemiştir gerçi predator'de de bi kaç sahnede ak-47'li (74'te olabilir tabi)adamla aynı anda tetiğe asılıp daha önce vuruodu ama olsun bide Desert Eagle'lı filmler listesi mi yapsak? :)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 desert eagle sux derim başka birşey demem.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 o silahın minigun sanılma sebebide silah alırken m134e minigun ister misiniz die soruo laptop (eet soruo) jackal amcamda "too heavy" diip bu polonya malı tüfeği seçio[hline]Sic vic pacem, para bellum. [Bu mesaj Maverick tarafından 24 August 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar