zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Az önce bir kız ile aramda geçen diyalogu sizlere sunuyorum. B:Alo? K:Alo? K:Naber beni tanıdınmı? B:Hayır.. K:Aslı ben tanımadınmı nasılsın tatlım? B:Nereden tanışıyoruz? K:Gökhanlamı görüşüyorum? B:Hayır.. K:Sen Gökhan değilmisin? B:Hayır.. K:Ben Gökhanı aramıştımda.Neyse.. B:hehehe.. arada sırada bunun gibi konuşmalar iyi gelebiliyor:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun?
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hmm ewet ben gökhan dememeni saatin biraz erken olmasına weriorum :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 gokhan ayagina yatsaydin :-P[hline]imzada neymi$?
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Hiç aklıma gelmedi Gökhan ayağına yatmak elimde peynir parçası vardı zaten ikisiyle birden sabah sabah uğraşmak zor oluyor:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun?
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 gökhanın arkadaşıyım falan deseydin kızı gökhandan soğutup kapsaydın ehuehehe *!smiles evily*[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yada gökhan taze bitti selim verseydik gibi bir devamda olabilir :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 işletme konusunda bir saga! Hurdacı Muharrem! Dinledikten sonra sizde İstinye ye gitmek isteyeceksiniz[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 valla biraz alakasız olacak ama bende yazayım bitane...(geçen hafta başıma geldi) Ben:Alo? Karşıdaki kadın:İyigünler Berkin xxx ile mi görüşüyorum? B:Hayır ben Burak xxx.Soyadım doğru ama ismi yanlış almışsınız. Kk: Öyle mi?Peki iyigünler.(çat) B:Höö?(Ulan niye kapattıki telefonu bu kadın şimdi?salak aklım keşke önce niçin aradığını sorsaydım) lol ya kadın bi daha aramadı...bunu söylediğim herkes şimdi bana berkin diyip benlen dalga geçiyo ulan 7865 yıllık burak berkin oldu ya :D edit:bi de daha önce ilayda olmuştu tabii...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... [Bu mesaj PUMA tarafından 05 September 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 deme be berkin ilayda? :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Walla benim başıma sadece şu olay geliyor: T(elefondaki sahış): Alo. B(en): Alo. T: Alo. B: Alo... T: Alo. B: Efendim! T: Nasılsın Selami? B: Selami diye birisi yok burda. T: Orası işyeri değil mi? B: Yok burası ev. T: Orda Selami yok mu şimdi? B: Burda Selami diye birisi yok. T: İyi O zaman <çat>[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bir de anlamadığım birşey var. Normalde arayyanın değil, açanın alo demesi lazım. Arayan kişi de kendini tanıtıp konuşmaya girmesi lazım. Ama özellikle annemim posuduk arkadaşları aradığında iki saat alo'laşıyoruz. Sanki illa benim konuşmaya girmem gerekiyormuş gibi. İllet oluyorum..
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 o alo olayı zaten bi ayrı acayipliktir abi. Hadi bi kere dedin alo karşıdakinin sesini duymak için o da sana dedi. E tamam niye aradın o zaman aradığın kişiyi istesene be adam/kadın. İlla alolaşıcak. Tiksiniyorum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bana da şu olur: -Buyrun -Alo? -Buyrun -İyi günler yusuf evde mi acaba? -Yok -Yok mu? -Hala yok. -...İyi günler -İyi günler.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
regulus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 biraz daha farklı bu bir kez sinemayı aramıştım; regulus:film dublajlı mı? kadın:hayır regulus:hmm kadın:türkçe seslendirmeli regulus:o da olur.[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ahaha[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: horacegoesskiing, 05 September 2003 14:25 tarihinde demiş ki: bana da şu olur: -Buyrun -Alo? -Buyrun -İyi günler yusuf evde mi acaba? -Yok -Yok mu? -Hala yok. -...İyi günler -İyi günler.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Son kısmı ıyı bıtmıs :)[hline]Metall
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Volfied, 05 September 2003 13:06 tarihinde demiş ki: deme be berkin ilayda? :P ehu dedim bile volfi :) bu arada o ilayda topici ne komikmiş ya bidaha okudumda asıl konu geçtikten sonra sly fizbanla benim imzam yüzünden kavga etti kaç saat lol...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hurdacı muharremi sakın dinlemeyin çok ayıp şeyler var ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bi kere rasgele bi telefon aradım. -Serpil evde mi? -Serpil yok yavrum Sedef var Neslihan var vereyim mi? -Yok sağolun.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Hurdaci muharremi dinleyemiyorum, çünkü real audio destekleyen programim yok. nerden bulabilirim?[hline]There's a heaven above you baby...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 horace ehr zmana ki gibi gözümsün![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: -Melancholy-, 05 September 2003 17:25 tarihinde demiş ki: Hurdaci muharremi dinleyemiyorum, çünkü real audio destekleyen programim yok. nerden bulabilirim? RealOne Player www.download.com da bulursun büyük ihtimal[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Berk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 deamonla volfiye anlatmıştım bi sabah oturuyorum evde güzel güzel telefon çaldı:: -yesyes -dipnot bu omamın telefonu sadece 3 kişide var o yüzden her seferinde estii gibi açarım - -alo damla -kızın adı mı damlaydı aaradığı kız mıemin değilim- ordamı -hayır yanlış numara heralde -peki iyi günler -iyi günler 3 dk sonra - *berk telefonu kaldırır ses çıkarmaz - alo alo. damlayla görüşebilirmiyim ben duygu - selam yine ben damla yok. -ya yinemi seni aradım pardon ii günlerrrrrr -sanada 3dk sonra -selam duygu -*bir anlık sessizlik* damla? - hayır yine beni aradındamla yanlış vermiş telefonu anla artık - ya çok pardon yarın bi daha alayım - peki iyigünler sana hikayenin sonunu bilmiyorum ama hatun çok şirindi şu damla duyguya telefonu doğru vermeyi becermiş sanırım sonunda =) dediğim gibi isimlerdne mein değilim oldu bayağı volfi ve deamon hatırlarlar sanırım. benzer iki isimdi[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 asıl telefon işletmesini siz Zed'e sorun.bu işte eskiden ankara onlardan sorulurdu. E tabi artık yaşlandı![hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 abi bırakın muharremi yaw tamam çok komik ama baya bi terbiyesizler :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Öne çıkan mesajlar