ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bi tepsi midye yenirmi ya. yuh. sdf edik akbayram: aman beceremedim, araya kaçtım. gidiom
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kemerde oturan varmı diye tekrar sorduğum kişi? ülehn antalyalılar bi cevap verin bari:D
irin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yohhh ist.im zati ben su ara.laay hatta 4 yıl belki 5 belki 6..bu cinali benden hızlı bi de.cin sen hangi lise?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kemerde çok tanıdığım varda diye hava attığım kişi konsepte uymak mükemmel zevkliymiş ahfuaehufae:D
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kemer manyaa olmus antalya merkez selam.
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 öss ye hazırlanıyordu sanırım veya karıştırıyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sinek filmini kesin izlemiştir.. bi de jurrasic park'ı beğenmiştir kesin. evet
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hayatı sınav olarak görüyor olmalıki, düşüncelerini falan yazdığı blog'a osmanstrial adını vermiş
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hayatın bir sınav olduğunun farkında değil sanırım. önemli olan cennete seçilme sınavını kazanmak.. yok lam isim bulamıyorum işte! nicke bak. dasaaa.. rastgele 3harf. düşünürken birine de parmak basılı kalmış! şarkı çalıyordu onun adını koydum ben de..
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Tf2 gibi şahane bi oyun iştağını acmamış, yazık
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tanıyorum geçen sene acaba bu sene çalışıp seneye mi girsem öseseye bu sene yapamam diyodu şimdi odtü tarihte dereceli
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 @ivy:diyet kızı.. kilo vermiştir tabii kendisi.. şimdi gelsin börekler, kekler? @ardeth:silikonlu bombacı hatunu görünce "o kızın akciğerleri ile sorunları olur ilerde ayrıca omurgası muhtemelen yamulur, kamburlaşır ve omurga sorunları olur" diyen ama kızın daha sonraları silikoları çıkarttırma olasılığını düşünmeyen babayiğit.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dasaaa said: diyet kızı.. kilo vermiştir tabii kendisi.. şimdi gelsin börekler, kekler? diyet kızı dedi bana oha. az sonra editleyebilir diye alıntıladım edit: ya gerçekse? (oha)
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bir de bu ardeth soğuktan etkilenmiyor benim bildiğim kadarı ile.. ama tanışmışlığımız yok. sıkıyor da olabilirim
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bağyanmış. (kendime not; sulan.) yok abi. ben bir şey yazmaya kalkınca bu topic hareketleniyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 işler çok karıştı. korkuyorum ben murtaza abi!
irin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 baharat cagrıstoroor bana böle bilmediğim bir ulkenin bilmediğim bir baharatı adeta.P
Öne çıkan mesajlar