Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 rahat takılalım diye msn'de ekleştiğimiz; ama bi kere bile msn'de konuşmadığımız şahıs. (ha suçlu kim? ben tabi:d ) bach konserinde muhtemel konser arkadaşı kişisi. jüri kişisi. soldat oynadığını tahmin ettiğim kişisi. soldatta düello yapmak isteyebileceğim kişisi. kişisi de kişisi. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:59 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 nickini görünce nedense duracell gelio aklıma. Sora da haliyle pil. Sora diyorum lan acaba pilim varmı fazladan? Cidden varmıymış lan
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 lan silmarwaren görmüyoruz uzun süredir semiomnipotent asker d: elinden her iş gelir hehe bnoepatr araya girmiş [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:56 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 tkerar yaziyorum bu topiki acanda cevaplayip 286 sayfa yapanda yonjadidir taocudur kunduzdur
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 mandadaki sinaymış sanırsam,yeni öğrendim.
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 mandadaki malik asdasd (Konu böle sarıp gitmesin döverim =P)
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Cehennemden gelmiş arkadaş nasıl oraları senden öğrenelim ki tedarikli gidem oraya :)
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 şakac.. bildiğin şakacı.. hep makara.. varsa yoksa şaka.. ulan bi de ayar çekiyor.. "cehennemden gelmiş arkadaş" yani ulan oralr benden sorulur ben seni geri göndermedim ne sıkıyon lam trabo*! sonrasında da diyo ki "nasıl oraları senden öğrenelim ki tedarikli gidem oraya :)" yani.. evet evet.. doğru bildiniz, ulan bak cehennem mehennem sıkma öyle kralını görürsün.. Gösteririm palamudu** çıkartıp sana kendini şaşırırsın! adam yüce efendinin (aka lucifer) kendisi.. yamuk yapmamak lazım.. abii abimsin! bize şöyle çok sıcak olmayan bi yerler ayarlasana be güzelim..yap bi kıyak be.. *trabo: şimdi bulduğum +18 olduğunu düşündüğüm küfür.. trabo 18yaşından büyük internet kullanıcılarına denir. Kızlar için trabi ve 18yaşından küçükler için de yeni eğitilen trabo anlamında trabe.. kaynak; dasaaa'dan küfürleri öğreniyorum kitabı sayfa 47 **çıkartıp palamudu göstermek: yine aynı kitaptan böbürlenme tümcesi şeysi.. meali ise "lam ben büyük savaşçıyım, balığa gidersem en büyük palamudu ben yakalarım, savaşa gidersem en büyük atı ben öldüürüm" demektir.. "çıkartıyım istersen sudn kamışıda oltama takılan palamudun büyüklüğünü gör!" şeklinde bir kullanımı da vardır. kaynak; dasaaa'dan küfürleri öğreniyorum kitabı sayfa 102
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 deyttttttttt ulen mu online oynayıp opeth dinliyorum asosyaliğim zirvesindeyim be allahım kurtar beni. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 05:40 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 :elşaklatanchibismile: isimli küçük bi mastürbatörün sahibi olduğunu düşündüm bi süre.. sonra baktım benim fesatlığımmış.. bu şibi midir çübü müdür, çelebi midir nedir el sallıyormuş.. sanırım evliya çelebi gibin gezen tozan bir "oya küçümen" var içinde.. sağa sola el sallıyor bööle.. bay bay bay bay diye.. bi oya küçümen vardı.. ne oldu ona yahu..?
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abi bu kadar uzun bi postu nasıl yazdın ki ya benim ömrüm yetmez :)
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bende seni phynaxtar dı herhalde nick senin :)
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 r harfini söyleyemeyen iblis Lucifer gibisinden bir şeyi andırıyor nicki. [Not: Şu güzelim topiki düşürmeyin aşağılara =P]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ne atar? lorratar diye iğrenç. bir espiriye kurban gitme potansiyeline sahip şahıs
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Kimler? Prawler diye iğrenç. bir espiriye kurban gitme potansiyeline sahip şahıs
Öne çıkan mesajlar