Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Evet arkadaslar beni ultimaya kusturduler sonunda simdiyekadar fazla ismi duyulmus biri deilim fakat aslında hersetden cakan biriyim isin espirisi bu Oside basladım snn den quaxise kadar geldim Ama bu inject beni baydırdı c++ iyibiliirim injecte karsı ne yapabiliriim diye 1 haftadır dusunuordum dün gece ruyamda gordüm bu sabah hazırladım hakketende calıstı VE SUNU DIORUMKİ KIİMSE ARTIK İNJECTLE HİC BİR SERV. GİREMEZ Ben ultimayı bırakıorum Ama ultimayı bu halde deil sorunsuz halde bırkıyorum Anlatmamı beklemeyın burda Egerki nasıl olacak bu is diorsanız hrkese yardım ederim shard onemli deil kim isterse verebilirim Bunu quaxis icin ypmayı planlıordum ama olmadı ıste Burdan solıyım Nebula.Hg vs. tum serverlara verebılırım sadece ban ulasın aslında ıstedıgım real bır ortamda gorusmek unı:132564241 e-mail:[email protected] Herkse yardım edıcem cıkarsız ,Bir sekilde........[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 rüyanda gördün ha ROFL seni şuraya veya buraya alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ceday ska deıl cok cıttıyım ısteyen umursar ısteyen umursamaz bu ole sakaya alınıcak bır sey deıl sakada ya da alay etmıorum cok cıttıyım sadece fıkrını ruyamda gordum bu sabahta yapmaya basladım ve cok mantıklı hemde cok saglam bır olay[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Allakası yok hem bunu burda solemey nıyetım yok eger burda solersem ınject kulana ınsan lar bunu kırma mantıgını gelıstırebılırlen ıcq ya gel solerım belkı ama kım oldunu bılmıorum yazımdada soledım realde goruecegım ısteyenle ama suna adım kadar emınımkı buyuk konusuorum bunun kesınkez caresı bu dur dıorum konuyla alakadar olanlar ıcq gelsın ya da maıl atssın bır sekılde gorusurum[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 senin buldugun yöntem client-sided olduktan sonra onu kırması en fazla 5 dakka sürer..sonra da millet birbirine dagıtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Kesin caresi buysa antisi gelistirilemez, antisi gelistirilecekse kesin cozum degildir, kendinle celisiyorsun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Hayır bakın olay clıent ya da baska bır sey deıl olayı kendınız saptırıorsunzu benım agzımdan clıent cıkmadı dımı ya da klavyemden :=) demelıydım Bakın olay cok basıt bak baggıo eger ıcq ma gelırsen anlatabılıırm olayı kı kırma olayı ımkansız sole acıklıyım ancak serv. makınasına gırerek kırabılırller bunu kı bunu kırsalar serv. ele gecırmıs olurlar cunku kırmak ıcın serv. makınasıa gırmelerı lazım olacak neyse uztmayyım karmasaya donucekk dıorumya burda acıklamak ıstemıorum[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Su anlık yatıoum sabahtan beri bsım arıdı cunki gözlerimde ufaldıgını hissede biliorum yarın isteyen tum serv. lara acıklama yapıcam ama sadece yetkililerine egerki hatalıysamda yani yalnıs bir hipotez ustunde ilerliorsam topic iptal olur yazarım buraya am yanılmıorum denedım cunki neyse iyi geceler ...[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 kralsınız atam[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ben client vs bisey demedim ki? Madem kesin cozum, aciklarsin burda, kesin cozum olduguna gore kimse kirma teknikleri falan gelistiremez. Madem korkuyorsun kirilmasindan, kesin cozum degil. Benim bildigim programcilar peygamber gibi sadik ruyalar gorup kafasinda ampul yanip hipotezler kurmaz, oturur programini yazar copyrightini ekler surer ortaya, korkusu varsa da open source cikartmaz, budur yani. Gene de gelicem icqna neymis bakalim, herhangi bir server yetkilisi degilim yanliz ben artik :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yok abi kırılması basit bişi.. ben konustum yani..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocallo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ayrıca icq dan fix mantıgını anlattıgın adamın bunu iyi mi kotu niyetli mi kullanacagını nerden bileceksin. Burda tartısmakla icq da tartısmak arasında bir fark yok dolayısıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 iyisi kötüsü yok işte, kırılabilir bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Kirilmicak program yoktur, ama kiramicak adam vardir. Iste bu kiramicak adam sayisi ne kadar fazla olursa, ozellikle 3rd party programlardan konustumuza gore o kadar iyi derim :) Acaip gicik bir olgu yaw, zamaninin onemli bir kismini code u koruyacak olan rutinlere harciyosun. Gicik yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Dunyada ne hasta zihniyetler var, gecen ismi lazim olmayan bir program hakkinda arastirma yapiyorum. Guzel bir utility yazmis bir firma, odul filan almis yani o denli $irin. Yazilimida ozel bir teknikle koruyolar, adamlarin gurur kaynagi. $imdi adamin birinin forumdaki yorumu. Turkce meali: "Programin bu sekilde guzel korundugunu ogrendigim zaman cok heyecanlandim. Bu bana karsi bir challenge di [ Turkcesi aklima gelmedi o kelimenin]. Gecemi gunduzume kattim, e$im beni az daha bo$uyordu. Haftalar suren geceli gunduzlu calismalarim sonucu olayi cozdum, Aha da manuel de yazdim. Herkes okusun ogrensin. Bunu egitim amacli yaptimida ekleyeyim [ beni bu postlarda en cok gulderen ek oluyo bu]. Ve de bundan sonra birdaha tobe, zombie ye dondum" Beter ol yani :) Konuyu dagittim ozur, bazen dayanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Abi yani zevkli olabilirde, kirarsin bir iki arkadasina gosterirsin, belki haz duyarsin :) Abicim adam Manuel yazmis sayfalarca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 rkadaslar kırılmıcak dıe bır sey hersey kırıla bilir ama benimki bir önlem saglamda biraz cedayla görüstük kırılabilir ama gelistirilebilirde bu Hipotezi Teze donusturdum teknik saglam dusunce iyi fakat gelistirilmesi lazım bundan sonra isteyen herkeze soliyecem ama sole bir sey var burda solememin bir yanı sistemin cok pasit bir acıgı var eger bunu gelistirebilirsem bunu herkese soliyecegim Ama birazda yardım gerekior anlayızlı karsılayın :=)[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 abi söyle de biz de o açığı kapamaya yardımcı olalım.[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Half Dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: dieddragon, 24 Şubat 2003 14:50 tarihinde demiş ki: abi söyle de biz de o açığı kapamaya yardımcı olalım.[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Half Dwarf Tabi. Söylesinde sizde o açıktan yararlanın dimi :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 açık zaten ortada lam[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Acık ortadamı acık var ama daha solenmedıkı :=) + olarak ne oldunu bıle solemedım ceday bilior bir tek olayı bir kisi daha var tabe neyse dedim gibi isteyene solerim ama güven almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ilgileniyorum...[hline]http://www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ilgilenen arkadaşımızın imza birebir uyuşuyor! Tamamen güvenilecek bir kişi![hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Kırmak için değil geliştirmek için. zaten bu konu üzerinde çalışıyoruz .. Değişen birşey olmaz . Ha şu olur yeniden yazmaktansa geliştirmek . ;)[hline]http://www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Başlığı görünce "Yürü be" falan diyesim geldi, ama içerik farklıymış :) Programlama hakkın da bilgim olmadığı için yorum yapmıycam, ama eğer programcılıktan anlayan arkadaşlar, birşeyler olur, bundan diyolarsa, biraz kafa patlatırsanız, bir problem daha ortadan kalkmış olur. Sona bide speede el atarsınız tam olur :P[hline] The Bizkits [Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 24 Şubat 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar