Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bırakıorum Ama Türkiye Benden Soz edicek

Barracudaa

Öne çıkan mesajlar

said:
OwnerRavenLoft, 24 Şubat 2003 15:15 tarihinde demiş ki:
said:
dieddragon, 24 Şubat 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
abi söyle de biz de o açığı kapamaya yardımcı olalım.[hline]Saygılarımla,
Mine Storm

Sakalsız Mine Storm, Half Dwarf

Tabi. Söylesinde sizde o açıktan yararlanın dimi :)[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

ayıp ettin raven cık cık daha speedin nooldunu bugün gördüm ilk defa cafede eleman açtı patlattım kafaya bi tane o ayrı mesele :P[hline]Saygılarımla,
Mine Storm

Sakalsız Mine Storm, Half Dwarf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lixad, 25 Şubat 2003 00:23 tarihinde demiş ki:
Ceday vazmı geçtiniz o yöntemden :).

E ben dedim açarsanız canımı dişime takar uraşırım onla diye :).

Ha ne kadar beceriridim bilemem ehe ama bulurduk bir çaresini ehralde :)[hline]...Bozarmı sandın acılar,
Belaya Atlar giderim...

eehe:) Bu seferkini amuda kalksan da kıramazsın :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 25 Şubat 2003 04:24 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum ancak nbl bulmuştur bence şimdiye kadar...
Ama umarım işe yarar yarasa bile kırabilirler yine..[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)

Silo erkekliğe bokda sürdürmüyo arkadas dediki madem bir önlem alamıosunuz o zaman bunun fix ini bir yerden alın ( arkadasi yanilmiosam bunun fixni kesin olarak bitirmis. buna yorum yapmayin) demis.Oda aynen su şekil "Nerden biliyosun almadıgımı beki aldım ama su an server testte insanlar hevesini alsın die tutuorum belki"[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Sosyal ağlarda paylaş

arkada$lar Injection'i kirmaniza gerek yok.
bakin olay $udur, Injection'un source code'larini indirirsiniz.
crash vs. zararli function'lari silersiniz sadece, client cokmesini engelleyen ozellik kalir, sharda girildiginde o programi acanlarin clientlari cokmez, bu sayede speed detect vs.'de yapilabilir, $uan tek cozumu bu yani, ha isteyen o programi acmaz speedini yapar ama, client cokmesinide goz onune alir.[hline]evolve or die.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Barracudaa, 25 Şubat 2003 19:16 tarihinde demiş ki:
Nebula bulsaydı coktan koyardı belkı teknik acıdan bulmus olabilir ama sistemi devreye geciremedi tahminen isallah gecerde herkes rahat oynamaya baslar[hline]Barracuda
Aslında Denizde Olmam Lazım Ama
Iste Burdayım
:)
unı:132564241

Nerden biliosun belki gercekten yapanı tespit edip ceza vermek icin serveri test modda tutuo millette nası olsa önlemi yok yapiyim bari diyip ban yiyo :)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen calıstıramamıs olabilirsin :)
calısmıyor olsa, sphere dev leri gerekli acıklamaları zaten yapardı veya millete 99x e gecmelerini söylerlerdi. Ancak suan icin sadece dedikleri injection kullanan oyuncuların servera girmelerini engelleyin falan..En son versiyonunu kullandıgından eminmisin dll olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OwnerRavenLoft, 26 Şubat 2003 03:15 tarihinde demiş ki:
*Gecenin bir vakti can sıkıntısından ne yapacağını bilemez.Yatmaya karar verir.*[hline]Mail:mailto:[email protected]

iyi geceler eeee eeee eee eeee uyusnda buyusun[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bameso, 26 Şubat 2003 08:40 tarihinde demiş ki:
said:
OwnerRavenLoft, 26 Şubat 2003 03:15 tarihinde demiş ki:
*Gecenin bir vakti can sıkıntısından ne yapacağını bilemez.Yatmaya karar verir.*[hline]Mail:mailto:[email protected]

iyi geceler eeee eeee eee eeee uyusnda buyusun

:)[hline]Mail:mailto:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben acratia'ya yada Altiara'ya sormuştum irc'de "keşke sphere'de internal speed protection olsaydı" diye. "Zaten yapıldı o. adı Throttling." dedi.

Injection'da denedim. Console'da cheater yazıor eğer ,crash komutunu kullanınca. Ayrıca çıkan A'yı herkes görüor ve client'ları göçmüo :D ,grab ,dyehair ,renameself felan hiçbiri çalışmıo.
Dye olaylarında waiting for bişi felan yazıo beklio orda.

Zaten en son dll kullanıorum. Orginal dll'de zaten crash, renameself felan yok. Olanı çektim. Hatta o son çektiğim dll orginal dll'den bikaç kb daha az.

en güzeli kendin denemen :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir olay daha kesfettım eger makınanızda ınjectın dll dosyaları varsa ve bir kere actif bir sekilde kulanırsan karsınızdaki sahıs cras ve ya baka bir sey atarsa cokmuorsunuz
Fakat boyama konusunda bir sey diyemicem :=)
Sadece client crsh yemiorsunuz

Bu arada reavn ıcq ya gelde konusayım senle artıkın
Beklirem seni..[hline]Barracuda
Aslında Denizde Olmam Lazım Ama
Iste Burdayım
:)
unı:132564241
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...