Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 abi zaten biz zamanında senin dedigini falan düşünmüştük de vazgeçmiştik. [Bu mesaj CEDAY tarafından 24 Şubat 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: OwnerRavenLoft, 24 Şubat 2003 15:15 tarihinde demiş ki: said: dieddragon, 24 Şubat 2003 14:50 tarihinde demiş ki: abi söyle de biz de o açığı kapamaya yardımcı olalım.[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Half Dwarf Tabi. Söylesinde sizde o açıktan yararlanın dimi :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ayıp ettin raven cık cık daha speedin nooldunu bugün gördüm ilk defa cafede eleman açtı patlattım kafaya bi tane o ayrı mesele :P[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Half Dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ceday vazmı geçtiniz o yöntemden :). E ben dedim açarsanız canımı dişime takar uraşırım onla diye :). Ha ne kadar beceriridim bilemem ehe ama bulurduk bir çaresini ehralde :)[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 :) Barracudaa ICQ'nu aldım ama bir selam bile demedin.Daha doğrusu online değilsin... :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Lixad, 25 Şubat 2003 00:23 tarihinde demiş ki: Ceday vazmı geçtiniz o yöntemden :). E ben dedim açarsanız canımı dişime takar uraşırım onla diye :). Ha ne kadar beceriridim bilemem ehe ama bulurduk bir çaresini ehralde :)[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... eehe:) Bu seferkini amuda kalksan da kıramazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: d3adLock, 24 Şubat 2003 16:15 tarihinde demiş ki: ilgileniyorum...[hline]http://www.uohileleri.com :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bilmiyorum ancak nbl bulmuştur bence şimdiye kadar... Ama umarım işe yarar yarasa bile kırabilirler yine..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: d3adLock, 24 Şubat 2003 16:15 tarihinde demiş ki: ilgileniyorum...[hline]http://www.uohileleri.com *imzanin yüzünden kafasi iflas eder* :D[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: orc_lord, 25 Şubat 2003 04:24 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum ancak nbl bulmuştur bence şimdiye kadar... Ama umarım işe yarar yarasa bile kırabilirler yine..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Silo erkekliğe bokda sürdürmüyo arkadas dediki madem bir önlem alamıosunuz o zaman bunun fix ini bir yerden alın ( arkadasi yanilmiosam bunun fixni kesin olarak bitirmis. buna yorum yapmayin) demis.Oda aynen su şekil "Nerden biliyosun almadıgımı beki aldım ama su an server testte insanlar hevesini alsın die tutuorum belki"[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 arkada$lar Injection'i kirmaniza gerek yok. bakin olay $udur, Injection'un source code'larini indirirsiniz. crash vs. zararli function'lari silersiniz sadece, client cokmesini engelleyen ozellik kalir, sharda girildiginde o programi acanlarin clientlari cokmez, bu sayede speed detect vs.'de yapilabilir, $uan tek cozumu bu yani, ha isteyen o programi acmaz speedini yapar ama, client cokmesinide goz onune alir.[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Beyler bu arada sadece alan yetkılılerıne ve serv admınlerıne verecegım haberınız olsun player vs lere vermıyecegım + olarakta ıcq acık sadece ınv.mod raven msj atarsan sana acıklarım ...[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Nebula bulsaydı coktan koyardı belkı teknik acıdan bulmus olabilir ama sistemi devreye geciremedi tahminen isallah gecerde herkes rahat oynamaya baslar[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Barracudaa, 25 Şubat 2003 19:16 tarihinde demiş ki: Nebula bulsaydı coktan koyardı belkı teknik acıdan bulmus olabilir ama sistemi devreye geciremedi tahminen isallah gecerde herkes rahat oynamaya baslar[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Nerden biliosun belki gercekten yapanı tespit edip ceza vermek icin serveri test modda tutuo millette nası olsa önlemi yok yapiyim bari diyip ban yiyo :)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Valla nbl, 99u kullanıodu sanırım. 99x versionlarına geçerse injection'dan kurtulur. Hatta throttling diye bişi varmış deneyemedim daha ama speed'den bile kurtulabilir. x versionlarında injection'ı denedim hiç bişi çalışmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bence sen calıstıramamıs olabilirsin :) calısmıyor olsa, sphere dev leri gerekli acıklamaları zaten yapardı veya millete 99x e gecmelerini söylerlerdi. Ancak suan icin sadece dedikleri injection kullanan oyuncuların servera girmelerini engelleyin falan..En son versiyonunu kullandıgından eminmisin dll olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 *Gecenin bir vakti can sıkıntısından ne yapacağını bilemez.Yatmaya karar verir.*[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: OwnerRavenLoft, 26 Şubat 2003 03:15 tarihinde demiş ki: *Gecenin bir vakti can sıkıntısından ne yapacağını bilemez.Yatmaya karar verir.*[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... iyi geceler eeee eeee eee eeee uyusnda buyusun[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ceday daha oncede bahsettim TAR 99x kullaniolar injection sorunu.hatta 99u varken herkes etrafi boyardi hatirliyorum 99x gectiler boyle bir sorun kalmadi[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Bameso, 26 Şubat 2003 08:40 tarihinde demiş ki: said: OwnerRavenLoft, 26 Şubat 2003 03:15 tarihinde demiş ki: *Gecenin bir vakti can sıkıntısından ne yapacağını bilemez.Yatmaya karar verir.*[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... iyi geceler eeee eeee eee eeee uyusnda buyusun :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Valla ben acratia'ya yada Altiara'ya sormuştum irc'de "keşke sphere'de internal speed protection olsaydı" diye. "Zaten yapıldı o. adı Throttling." dedi. Injection'da denedim. Console'da cheater yazıor eğer ,crash komutunu kullanınca. Ayrıca çıkan A'yı herkes görüor ve client'ları göçmüo :D ,grab ,dyehair ,renameself felan hiçbiri çalışmıo. Dye olaylarında waiting for bişi felan yazıo beklio orda. Zaten en son dll kullanıorum. Orginal dll'de zaten crash, renameself felan yok. Olanı çektim. Hatta o son çektiğim dll orginal dll'den bikaç kb daha az. en güzeli kendin denemen :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 XP de crash etkilemiyo felan diyorlardı. Ondan olabilir mi acaba? İşletim sistemin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Yeni bir olay daha kesfettım eger makınanızda ınjectın dll dosyaları varsa ve bir kere actif bir sekilde kulanırsan karsınızdaki sahıs cras ve ya baka bir sey atarsa cokmuorsunuz Fakat boyama konusunda bir sey diyemicem :=) Sadece client crsh yemiorsunuz Bu arada reavn ıcq ya gelde konusayım senle artıkın Beklirem seni..[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ehe abicim bir türlü seninle iletişime geçemedik =) Perşembe günü akşam saat 10:00 gibi ICQ'ya gel. Bu arada bana visible ol :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar