Popeye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 gidip geliyor yalniz demin cok daha beterdi simdi site falan aciliyor neyseki :( patchte var pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Eskisine göre biraz daha iyi şu an yani arada bir 10 saniye donuyor sadece hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Kafalar foraaaaaa!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Eh 20k ms latencyden kurtulduk ama 1 dakikalık lag spike a giriyoruz artık, ona da şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 fishing 300 olur bu aksam cookingde 150 fln cumaya 300 fishing 300 cooking yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 O=OOOOO DÜZELDİ ABİİ evet Saol telecom Bitanesin 10k olan ms 4500 oldu artık NPC' leri goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 LOL sevindiğimiz şeye bak, abi ne hallere düştük :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok mudur bi çare pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 O kadar söyledim arkadaşlar,1 hafta WoW yok artık. Ankara'da olanlarla WoW yerine kartopu turnuvası yapabiliriz mesela bu süre boyunca, çok feci yüze kar yediririm :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kızılaydaki bekciden epic kar eldiveni dusuomus koşun http://wow.blupp.net/item.php?id=98943 [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 17:53 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 suan itibari ile 18mb cıkmıstır hatlar .... Biraz daha iyi ping drumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ıagfoahdokhaopdh sonunda düzeldide o son günkü lagtan kasamamıştım rank 5 kaldım 1k honorlar- :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya arkadaşlar nedir ne değildir pingler nasıl? Bu akşam açacam artık yaw karakterimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 pek düzelmedi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ping olayı düne ve sabaha nazaran biraz daha iyi, spikelerın süresi kısalmış ama hala stabil bir oyun ortamı sunmaktan uzak. Ot-maden filan toplayın, ticaret yapın ama ne pvp ne de pve için uygun bir zaman değil kanımca. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 19:55 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 duzgun ya simdi ciktim oyundan brs yi bitirdik gayet iyiydi pingler alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sadece bende mi düzelmedi bu pingler ? 1k-8k arası gidip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bendede çok iyi degil disconnect oldum bikaç kere ayrıca geneldede lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Lagdan oynanmıyor ne zaman düzelecek acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bitip bitmediğine siz karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 abi bizim MC yattı bu alşam yaw (en azından ben ööle biliom yok yatmamışsa gitti aurastonehammer) yaw ben sıkıldım hadi telekoma raid düzenleyelim genel müdürden legendery ADSL düşüomuş (asla kablosu kopmuomuş onun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 TT müdüründen düşen ADSL'in kablosu kopmuyorsa onun drop chancesi %0.00000000000000000001 falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 valla şuan bende düzeldi canavar gibi sıfır delay haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hala berbat, 5dk düzgün durmuyor bağlantı. Bakalım haftasonuna kadar düzelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hulen grip soramıom bile adamlara gitti walla aurastonehammer hulen onu alacam die bi sürü dkp biriktirdiydim guildde en çok dkp bende wardı :( (belli olmaz çıkar bi priestın noobluu tutar anathema (dierinin adını hatırlayamadım bunun holy olanı işte)yerine gider bnm hammerı almaya kalkar die ama TT saolsun. offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar