Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne lagtir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar söyledim arkadaşlar,1 hafta WoW yok artık.

Ankara'da olanlarla WoW yerine kartopu turnuvası yapabiliriz mesela bu süre boyunca, çok feci yüze kar yediririm :D.
Mesaj tarihi:
kızılaydaki bekciden epic kar eldiveni dusuomus koşun

http://wow.blupp.net/item.php?id=98943

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 17:53 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Ping olayı düne ve sabaha nazaran biraz daha iyi, spikelerın süresi kısalmış ama hala stabil bir oyun ortamı sunmaktan uzak. Ot-maden filan toplayın, ticaret yapın ama ne pvp ne de pve için uygun bir zaman değil kanımca.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 19:55 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
abi bizim MC yattı bu alşam yaw (en azından ben ööle biliom yok yatmamışsa gitti aurastonehammer) yaw ben sıkıldım hadi telekoma raid düzenleyelim genel müdürden legendery ADSL düşüomuş (asla kablosu kopmuomuş onun)
Mesaj tarihi:
hulen grip soramıom bile adamlara gitti walla aurastonehammer hulen onu alacam die bi sürü dkp biriktirdiydim guildde en çok dkp bende wardı :( (belli olmaz çıkar bi priestın noobluu tutar anathema (dierinin adını hatırlayamadım bunun holy olanı işte)yerine gider bnm hammerı almaya kalkar die ama TT saolsun. offf offf
  • Yeni Oluştur...