Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bayaa düzeldi 700'lere düştü latency Bak bir yazdım fişi takmayı akıl ettiler yine. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 36 saattir ilk defa 1000 altına düştü latency, çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 haha dalga geçiyolar resmen ya. bi 240a düştü ping, 2 dakika sonra 9kya çıktı ve şu an sürekli lag spikelar var ping 4k civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Müşteri hizmetlerini arayıp problemin ne olduunu soran oldumu aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Allah kahretsin! Sabah 6'da uyan, 8:30'da git en dandik-sıkıcı derse gir, arada boşluklarla 17:30'a kadar salak salak okulda dolan, 18:00'da dil kursuna git, 21:00'da çık, akşamki raidin hayaliyle eve gel, bir de bak ki ping 3-4k civarında (ki bu yalan, spikeları da saymıyorum). Ne diyeyim, sinirim bozuldu bu mutlu olduğum günde bile. En iyisi pişti filan oynayayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 1700 ms, of of.. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 23:52 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ana dori abla sendemi oynuyosun :D ya fena lag ya kafayı yicem bi ogre kestim 5 dakkamı aldı ondan sonra bi lag oldu , lag bitince bi baktım yerdeyim 3 ally genklemiş... >£#½#½£#$£3 telekom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Dün 7k latency le bwl bugün 3k yla mc Teşekkürler telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu akşamki bwl raidimiz iptal oldu katılımcıların çeyreği instant spelleri 4-5 sn'de attığı için. dünden beri oyun oynanmaz halde, sinir filan kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aranızda kızarkadaşı olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Kaynak:ulakbim ANKARA 07.02.2006 TSI 14:00 1 milyonu aşkın internet abonesinin yurt dışı çıkışlarında 2 gündür yaşadığı problemlerin Akdeniz'de denizaltında bulunan fiber kabloların kopmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. Türk Telekom yetkilileri,İstanbul-İsrail-İtalya internet bağlantısını sağlayan MedNautilus'a ait, 6 adet 10'ar Mb'lik fiber taşıyan denizaltı kablosunun koptuğunu açıkladı. Bu nedenle 20 Gb'lik yurt dışı çıkışının ancak %60'ı kullanılabiliyor. Kablonun kopmasıyla Türkiye'nin yurt dışı çıkışı yine MedNautilus'a ait, Yunanistan üzerinden hizmet veren fiber kablo ve uydulara yonlendirildi. Yetkililer, problemin 1 hafta içinde çözüleceğini kaydetti. Söylenecek çok şey yok geçmiş olsun deyip.. beklemekten başka yapacak fazla birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 1 hafta mı ????? Harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 cok saglam kufur ettım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hehe bayılıyorum bu fiber kablolara .. Bayılıyolar kopup durmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 OZAMAN hep beraber kop kop kop abi bisi sorcam bu kablo nasıl kopuyor :( bi anlamadım ne koparıyor bunu bole bildigimiz kablomu bu :D televizyon kablosumu nasıl kopuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sabahtan beri o şerit bi yeşil olmadı ful kırmızı kafayı yiyecektim ellikere girdim cıktım pc kapadım bekledim aynı aynı demek herkesde aynıymış . moralim bozulmuştu valllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 An itibariyle düzelmiş bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yarın sabah aynı şekilde devam etmezse ben de neyim. Arkası yarın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu saatte(gece saatlerinde) kullanıcıların zaten %60ı ancak internet kullandığı için sorun olmaz zaten. Yarın sabah yeniden başlar merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu sefer balinalarda olamaz akdenizde.e o zaman ne olduda koptu bu kablolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 şu an fena degil yine arada bi lag spike olmasına ragmen ama bunada şükür.200ms civarında latency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bize karsı bir suikast olabılır kasıtlı yapılmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Karikatur olayı ile bağlantılı PROVAKASYON! :P:P:P:P:P cidden nası kopuyo ya kablolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 köpek balıkları ısırmış kabloları:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yahu lagı geçtim patch i de çekemedik yarım saattir gfdfdssadffsd bari patch olsada laglı maglı oynasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar