Simit_Osman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 biz onyxiayi bitirdik bwlye girdik gitti böyle internetin hizmeti vereninde. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 loot? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok beyler bu gecelik tammdır bu iş...iğşallah yarına öbür güne sarkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 pes master val'ı beklio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 telefonlarida meşkul.....ana baci sövüyor millet tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 2 gündür chromaggus deniyoruz, en az 20 g repair parası gitti, harcadığım vakti saymıyorum bile... ve gerizekalı türk telekom yüzünden chromaggusun ölüşünü kaçırdım... gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 said: bir hayal kuruyorum su an , aslında telekom son bi kaç gundur yasanan laglere son bir çözüm getirior. o sebeble bi süreligine net gidiyor. ama geri geldiginde 100- msle takılıoruz. (ruya hayal yalan tabii) bende neo'yum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 validelerini alıp da gitseler ah nerde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 av de bi adam gördüm lanet olsun latency 277 oynayamıyorum dedi ağlayacaktım ulan ben 277 hiç görmedim nerdeyse görsem öpüp başıma koyarım ne hallere düştük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cablede problem varmi bilen varmi yoksa ona gidip başvurcam yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bütün gün elektrik kesikti... elektrik geldi, internet göçtü... yarın suları da kesiyorlarmış... vay güzelim türkiyem'im haline =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yeeeeeeeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 elementium reinforced bulwark kaçırdım... http://www.thottbot.com/?i=48927 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hazır modlar modere edezmeken sovsem mı surada butun ıcımı bosaltsammı ttye karsı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ttnet'in forumu var mıdır acaba? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 irc'si var http://irc.ttnet.net.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yokki bi eşimiz şöle lag olduğunda & internet dc olduğunda bi pasta yapsın bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 proxy olarak 195.175.37.6:8080 kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ahanda forum http://irc.ttnet.net.tr/forum/ buarada proxy nası kullancaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 proxy yi girdim internet options da lan ayarlarına şimdi launcher da linkler falan çıkıyo ama hala oyuna giremiyorum biri yardım edebilirmi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 proxyden oyuna gıremezsın - proxy http ıcındır, socks ile diger socks destekli uygulamarda kullanabilirsin ama wowun socks destegı yok bıldgım kadarıyla. tor denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cok ilginc,bende baglantı son 6 aydır olmadıgı kadar iyi,allah telekoma zeval vermsin dıyordum,foruma baktım noluyooo oldum.böle devam etsin dıycem ama beddua gibi olucak yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 düzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ankara da tık yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aynen bende sorun devam neyse yenı bi talent spec cıkardım fırsattan istifade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar