Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne lagtir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burnin Legion'da 500 ve altıydı, Darksorow'da da 1000 ve üstü. Hiç altına düştüğünü görmedim. Sanırım serverdan serverada farkediyor.
Mesaj tarihi:
said:
1000 üzerinde seyrediyor MS Her yagmur kar yagdıgında bole oluyor ozellestırmeye karsı cıkan zıhnıyetler warken Telecom'dan daha cok cekeriz

Siyaset forumunda mıyız yoksa ben mi yanlış biliyorum?
O zihniyetteki insanlarla siyaset ortamında tartış, burası wow forumu konuyu wow dışına çıkarma.
Her muhabbetten kendinize pay çıkarmayın, o zihniyetteki adamlar hayatlarını okuyup yazarak geçirmiş insanlar, siz kendi işinizi yapın honor kasın.
Mesaj tarihi:
Saat 11 gibi 180ms ile oynarken birden 5k ya çıktı..o saatten beride oynanmicak durumda zaten.. aynen dünkü gibi.. umarım kısa zamanda çözerler şu sorunu.
Mesaj tarihi:
Blizzard Hala cevap yazmadi turklerin actigi konuya. israil ve mısırlılarda high latencyden yakınıolar telekomdan değil demekki sorun

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:35 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
wow dan soğut tu be yeter artık sylvanas ta lag zaten vardı şimdide 7000ms lere fırladı tek yapabildiğim 5 dk önce olmuş olayları izlemek tabi sonun da büyük ihtimal ölüş oluyorum:(((((
Mesaj tarihi:
Valla kimi suölayacağımı şaşırdım, TT de sorun var belli, yurt içi bağlantıları çatır çatır açıyor, yurt dışı inletiyor resmen ( Üniversite bağlantısı uydu 50mbit) Blizzarrdın da vardır kesin payı vardır bunda ama...
Bir de herkes support'a bilgilerini içeren mail yollamalı mı yoksa 1-2 kişinin yollaması yeterli olur mu?
Mesaj tarihi:
Yurt içinde sorun yoksa , yurtdışında sorun varsa, demek ki sorun blizzardda değil. Yurtdışından giren arkadaşlarım 45 pingle oynuyorlar, oyun içinde de sorduğum hiçbir yabancı pinginin yüksek olduğundan şikayetçi değil.
  • Yeni Oluştur...