Rock Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Burnin Legion'da 500 ve altıydı, Darksorow'da da 1000 ve üstü. Hiç altına düştüğünü görmedim. Sanırım serverdan serverada farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Eh yine 2k+ latency geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Drak'thul, 1 saattir falan oynancak gibi değil, 1500ms var 2-3 saniye kadar latency var. ulan türk telekom........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kufur gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Guilddeki yunan arkadaşlarda da latency sorunu var.Sorun blizzard kaynaklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hmm isallah düzelir bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 1.8k pinq suan ! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 butona bastıktan 7 saniye sonra shapeshift oluyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bugün geçer diordum ama yine geçmedi honor kasamadım kac gündür son 2 güne sıkıstırmıstım ondada deli gibi lag var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Dun gece 12 den sonra toparlandi sabaha kadar sabahta iyidi oglen gitti yine 1.5k oldu browserda yavasladi telekomdan kaynaklanio herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-tech-support-en&T=256281&P=6 bu topicte bir çok insan belli saatlerde lag sorunu yaşadığından bahsetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 su an bende baya bi lag var 2500ms civarı latency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 said: 1000 üzerinde seyrediyor MS Her yagmur kar yagdıgında bole oluyor ozellestırmeye karsı cıkan zıhnıyetler warken Telecom'dan daha cok cekeriz Siyaset forumunda mıyız yoksa ben mi yanlış biliyorum? O zihniyetteki insanlarla siyaset ortamında tartış, burası wow forumu konuyu wow dışına çıkarma. Her muhabbetten kendinize pay çıkarmayın, o zihniyetteki adamlar hayatlarını okuyup yazarak geçirmiş insanlar, siz kendi işinizi yapın honor kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 3k şimdi bırak honoru sıra alamıyom lagdan Yarın knight olamıycam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Evet Türkiyeden oynayan herkeste var bu lag sorunu , umarım düzelmesi çok surmez böyle kesinlikle oynanmıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben direk girdim leech moda, takım kesio ben bekliyorum kenarda, aimed shot elimdem 15snde falan çıkıo gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Az önce bir girdim, girmez olaydım! 10-15s'yi aşan bir gecikme miğdemi bulandırdı, hemen çıktım. Umarım akşama düzelidr :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Saat 11 gibi 180ms ile oynarken birden 5k ya çıktı..o saatten beride oynanmicak durumda zaten.. aynen dünkü gibi.. umarım kısa zamanda çözerler şu sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Oyundan her 5 dakikada bir yüksek latencyden düşüyrum, umarım raide e kadar çözerler sorunu yoksa yandı gülüm keten helva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 US bakımdayken EU'ya gireyim dedim 6k ping gordum öeh yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bye bye dkps diyorum ben bu dakika itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Blizzard Hala cevap yazmadi turklerin actigi konuya. israil ve mısırlılarda high latencyden yakınıolar telekomdan değil demekki sorun [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:35 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 wow dan soğut tu be yeter artık sylvanas ta lag zaten vardı şimdide 7000ms lere fırladı tek yapabildiğim 5 dk önce olmuş olayları izlemek tabi sonun da büyük ihtimal ölüş oluyorum:((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Valla kimi suölayacağımı şaşırdım, TT de sorun var belli, yurt içi bağlantıları çatır çatır açıyor, yurt dışı inletiyor resmen ( Üniversite bağlantısı uydu 50mbit) Blizzarrdın da vardır kesin payı vardır bunda ama... Bir de herkes support'a bilgilerini içeren mail yollamalı mı yoksa 1-2 kişinin yollaması yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yurt içinde sorun yoksa , yurtdışında sorun varsa, demek ki sorun blizzardda değil. Yurtdışından giren arkadaşlarım 45 pingle oynuyorlar, oyun içinde de sorduğum hiçbir yabancı pinginin yüksek olduğundan şikayetçi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar