Cirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok yaptım en ufak tepki yok kaldı öle dungeondaki moblar spawn olacak pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 relog ol girislerde ilk 5 - 10 saniye bazen lag az oluyor. ama girememe riskin de var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok lat yine aynı oluyo da bilg ilk girişte hesaplayamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Hahaha ventrilo da bile 7k ping görüyorum, bu gece pas geçicez artık, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi bu ne :s internet o kadar yavaski misal google 5dk da açılıyor :s bunun ne zaman düzelecei belli mi yav böyle giderse sinir krizi geciricem hani wow dan gectim hiç bisi calısmıo fsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 adslyi aradım 1-2 gun sürer herhalde gibi gayet profesyonelce cevap verdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tamamen gitmesi belki daha iyi olur , en azından düzeltmek için ellerini çabuk tutarlar (mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 11k latency var:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şaka gibi ya bizi sınıyolar heralde ne zaman katliam çıkıcak onu falan hesaplıyolar heralde assaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kiralık hattı olup su anda adam gibi oynanabilen bi internet cafe bilen varmı? durum benim için ciddi bu hafta rank 13 olcucam boyle giderse bi halt edemicem ciddi sekilde adam gibi oynayabilecegim bi yere ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 adamlar ne kadar problemli ya.. oraya ödediğin miktar var aylık olarak ordan çalıyorlar. adslye ödüyorsun ordan da çalıyorlar bu şekilde. kendileri zarara uğrasa çatır çatır bize ödetirler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 trde oyle bir yer yok şu an :( problem tr capında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi biz sonuçta oyun oynuoruz da net yoluyla ekmek parasını kazanan firmalar isletmeler yok mu? onlar da sıçışlarda diil mi? anlayamıyorum ben bu işi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Bir işe yaramaz ki? Bütün cafelerde ADSL var.. Ama kendine özel uydu bağlantısı olan bir Internet Cafe biliyorsanız, bana da söyleyin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eer düzeleceine dair net bir tarih yoksa yalan olur sölim 1-2 ay falan asfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ağlıcam ya kaç aydır kasıyorum ve bu yüzden kac hafta daha kaybedebilirim inanamıyorum zaten öghh geldi kasmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 istanbul bağlantıları toptan uçmus zaten peh komplo kurmuslar bize :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 buff türk telekom taluntain, imbadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 firmaların çogu farkında bile degil yani maili 1 dakika degilde 10 dakika da atıyor ama farketmiyor. ancak online ilgilenenler direk farkediyor bişiler oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 telecom yüzünden marshall olamıcaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim. teşekkürler telekom bu süper hizmet anlayışın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 civilization 4 ftw diyorum internetsiz gün dostu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sabah çok güzeldi ama birden bozuverdi, çok feci şu anda. inşallah akşama kadar düzelir. şu halde bile fıttıracak gibi oluyorum, iyi ki ranklerle filan işim kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu aksama kadar insallah duzelir nagmelerini bir haftadan daha fazladır yapıyoruz da sadece umut olarak kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Daha önceden de buna benzer bir olay olduğunu hatırlıyorum. Sorun bittiğinde, latency gayet iyi olmuştu. İnşallah aynı şekilde olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar