MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok bil nie güldüğmü, çinler aklıma geldi sonra suratları sonra yaptıkları işler, sonra ayrıntıları, ince ince uğraşları, her taşın altından çıkışları fln...o an komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bende güldüm şimdi emeuheuh 0kok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 klavye'nin bozulcaa yoksa da bu ezici yorumlar karşısında bilmiom nabar? hoş bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kendi klavyenin resmini print screene basarak mı resim çekiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 webcam var, ekranda görüntü var, print screen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 geffen@ mükkkemmmel bir atlayışşşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ee seninki de başka bir sazanlık.. neden print screene basıyorsun foto çekerken. sen onu bırakta imac klavye normal pcye adapte edilebilir mi? bunu bilen varsa bir cevap versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 benim klavye imac değil normal pc klavyesei, yani tabi benim klavyeden bahsediosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hayır ben merak ediyorum.. çok beğeniyorum da imacleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben klavyeye bakmadan yazdığım için karanlıktada gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çok hoşuma gitti nerden aldın acaba? bide amma karaltmışsın be odanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Banada su vs dökülmeyeni lasım gecen sene kaç klavye deiştirdim sayısını unuttum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 su dokulmesinden klavye bozulmazki ben klavyeyi yıkadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 MaUWw sen ozaman bütün makinanı at çöpe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 zufermis cidden bende alicam ama az bekleyin 1-2 aya isik yansitan kalem gelio bole bi tane kalem war kalemden lazerle klavyeoluyo o goruntuye parmaklarini basiyosun klavyeymis gibi calisio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @tashmoo onu alana kadar bilgisayar alınır pşek ucuz bişey dğeilmiş gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 o klavye zaten var kalem şeklinde değil.100$ mı ne Küçük bi zımbırtısı var koyuyorsun masanın üzerinde lazerlerle klavye çıkıyor. Ama ben tuşa basmadıktan sonra zevk alamamki masaya basıyorsunuz düşünsenize sinirlendiniz entera vurucaksınız ama vuramıyorsunuz sizin parmağınız acıyor. çap çap çap koymadıktan sonra klavyenın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Enteresan görünmekle beraber, benim hayallerimdeki klavye bu linkteki: http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 evet o klavye dehşet ama çok dehşet o kadar para yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Banada lazım ya mouse un optik ışııyla aydınlatıom ben : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben klavye siyah fare siyah monitoe siyah masa siyah cam.. ama bakmadan yazmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @zopiks. Ohannes o klavye neymis ole yaaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: 10 parmak ve bakmadan yazıorumda Ses cıkarmayan kLavye lazım bileniniz varmı acaba? Das Keyboard verelim sana. Süper bi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 gözleri mozar ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bnde bakmadan yazarımda nie böle boş bi klavye alim güzel durmuokii gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar