Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Meydanda savaşırlarken Wesley eline kılıcı alıp Galiba kazanacağız dedi ya. Ondan sonraki ekran kırdı geçirdi ehehhe. Evet sadece 2 bölüm kaldı sezonun bitmesine. Final DGS sınavının yapılacağı 20 temmuz akşamı olcak. Ne şans. Sınava gireceğim gün angel'in finali.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hiç bukadar dandik bir laf duymamıştım sevenler eleştisin :lol: hahahahaha sevende eleştirir sevmeyende bufydeyken angelı severdim maymunluklar yapmazdı ozaman şimdi herifin karizmayı çiziyorlar habire gay zevkiymiş bilmemneymiş üç beş sümüklüyle grup kurmuş nasıl onlar vampir keser kendilerine hayrı yok heriflerin özelliği ne bunların eziklikten başak hadi angel vampir anladık kesiyor bunlar ne böyle salaksalak dalıyorlar vampirlere. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 July 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ben bu forumu sen eleştir diye açmadım ki ? angel severlerin bölüm hakkındaki yorumlarını görmek için açtım ..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 açarken angelın dandik yanları olduğunu düşünen adamları göz önünde bulundurmalıydın arada sırada izliyorum düşüncemi söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bence bölüm süperdi ben de o wesley bölümünde koptum hee ayrıca angel'ın yalakalık yaptığını düşünmeyin senaryo gereği artık angel esprili biri ve cordelia'nın dediği gibi angel'a gülmek çok yakışıyor[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Hepimizinki yorum sonuçta. Beğenmeyen dandik der, beğenen komik der. O yüzden "sen neden dandik dedin" , "sen neden beğendin" tartışması yapmak yanlış. Sonuçta senin yorumuna göre diziyi değiştirecek değiller ki bunlar eski bölümleri zaten. Belki 3 ve 4 sezon beğenmeyenlerin tadına uygun olmuştur.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Yanlız Angel gün ışığına çıkınca ben 'Oh be' dedim =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 şey çok komikti.. hani Wesley sanırım savaşı kazanıyorum dedi mauha ondan sonra esir alınmışlar falan ya süper işliyor bazı sahneleri ehehe[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya angel bir bölümünde underdark tan drow priestess geliyomuş diye duydum doğru mu? eğer öyle bi bölüm varsa adı ne onun [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 07 July 2003 09:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 benim bildiğim ööle bişi yok[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 :-O drow rahibe hemde anam anam :) sallamayın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 benim bi suçum yok bi arkadaşa kuzeni mi ne söylemiş angel a burası çok sıkıcı underdark ta bi sür üyaratık vardı falan diyomuş muş muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 birde geliyormuş harbiden iyice saçma olur dizi ne iş bu drizzt falanda gelir yakında zencilerle basket oynayan drizzt :lol:çok salak bir görüntü ama hepsinin eline tutuşturur :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 09 July 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 şimdi bu amy onumuzdeki sezon angel da oynayacak sanırım[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Mephinx, 10 July 2003 15:39 tarihinde demiş ki: şimdi bu amy onumuzdeki sezon angel da oynayacak sanırım[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir bana da öyle geliyor, ortaya boşuna atmadılar bence. Kesin bir bölümde başı belaya girer, angeldan yardım isterler, sonra adaptasyonu başlar.(wesley e sulanır belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 amy kimdi ya ?[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 o boyuttaki diğer insan war ya... hani kız... aha o amy... ve evet sanırım gelecek sezon angel'da amy'de.[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Amy deil. Winifred. Takma adı da Fred zaten. Angel Investigation'ın bir üyesi olacak gelecek sezon. Gelecek sezon süper şeyler oluo zaten :D Darla nerde darla nabıo diye merak edenler oha dicekler.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu bölüme bakmadım fakat harbi darlanın hiç sesi soluğu çıkmıyor. [Bu mesaj TheSilver tarafından 12 July 2003 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Darla'nın dönüşünü pir olcak 3. sezonda. Tüh bea buffy'i kaçırdım. Arkadaşı bi yere brakmam gerekti ühühü. Gece 3'te seyretcez artıkın.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Catscratch, 12 July 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Darla'nın dönüşünü pir olcak 3. sezonda. Tüh bea buffy'i kaçırdım. Arkadaşı bi yere brakmam gerekti ühühü. Gece 3'te seyretcez artıkın.[hline]This Cat Scratches Free. oha ya 4. sezonda da birden dönüp geliyo. Her sezon kaybolup geliyo. Pro7 yi izleme imkanı olanlar izlesin (her ne kadar almanca bilmek gerektirsede)[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 angelın yarısını izledim ve o set gerçekten güzel öbür boyuttaki orata çağ havası falan bemce bunlar frnin dizsini yapmak için kendilerini sınıyorlar ortacağ havasını iyi yansıta bilicekmiyiz falan diye ayrıca cordelya denen taş yani kızı :) bayağı iyi giydirmişler kraliçe falan olmuş heralde iyi olmuş maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: hella, 06 July 2003 21:25 tarihinde demiş ki: Ohoo. O lanetli fln dedikten sonra anlaşıldı ya ne olcağı sonunda =)[hline]G-power a.k.a gehena çok zekisin valla o zaman ne diyim. ölecek gibi gösterdiler. ben de öleceğini tahmin ettim. hiç birşekilde en sonunda öyle olacağı anlaşılmıyordu.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: TheSilver, 13 July 2003 14:08 tarihinde demiş ki: angelın yarısını izledim ve o set gerçekten güzel öbür boyuttaki orata çağ havası falan bemce bunlar frnin dizsini yapmak için kendilerini sınıyorlar ortacağ havasını iyi yansıta bilicekmiyiz falan diye ayrıca cordelya denen taş yani kızı :) bayağı iyi giydirmişler kraliçe falan olmuş heralde iyi olmuş maşallah :) abi çok eski bir bölüm bu. siz de iyice paranoya olmuşsunuz kafanıza takmışsınız fryi..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Darla'nın 4. sezonda ne işi var lo. İlginçs. 3. Sezonda olandan sonra. Buffy'de güzeldi. Willow Buffy'nin beyninde dolaştı biraz. Haftaya 2 dizinin de finali var. Willow diğer diziye geçip Angel'a bişi söylicek zaten. Bakalım ne sölicek :D (İtinayla spoil'den kaçılır.)[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar