Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rutin:Angel

kingpin

Öne çıkan mesajlar

said:
TheSilver, 09 June 2003 16:27 tarihinde demiş ki:
kötü olmadı be çok salkaça olmuş şimdi bu niye angelus olmadı?
gitti yine eziklikte sınır tanımadan sümüklü üçlünün yanına yardımcı ol üff ne hıyar herif bu be.

Beğenmiyorsan izleme hoca adamı sinir eden yorumlarda yapma.. laf atmayın hüleyn angel e dağıtırım.[hline]KinGpiN the striked sazan
Brother of Archie
Sosyal ağlarda paylaş

olm bak burda yorum eleştiri yapıyoruz bunları yapmak demek iyisini kötüsünü söylemek demek hem sanane canım ne isterse yazarım tobe tobe birde bufymim anasını geberdigi bölüm güzeldi evet :) sonunda geberip gitti ayak bağından başka birşey deyildi.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 12 June 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda bikaç haber veriim size angel tayfasından :D

Cordelia yani Charisma Carpenter 5. sezon çok az bölümde oynayacak zira Buffy yani Sarah Michelle Gellar gibi hamile.

Sarah Michelle Gellar Angel'ın 5. sezonunda karşımıza çıkmayacağını ancak 6. sezon çekilirse orda çıkabileceğini açıklamış :D Çokta tın :D

David Boreanaz (oha ya soyisme bak) yani Angel'ın da bir oğlu var. Minik angel'ın adı JADEN RAYNE BOREANAZ ve geçen ay 1 yaşına bastı. David, JAIME BERGMAN ile evli. Jaime playboy'un 1999 ocak sayısında yer alıyordu.

Happy family

Bu arada 1. sezondan tanıdığımız Doyle'u oynayan aktör Glenn Quinn 2002 yılında aşırı dozda uyuşturucudan öldü. (ben üzülmedim. kullanmıcaksın uyuşturucu)[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 12 June 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
olm bak burda yorum eleştiri yapıyoruz bunları yapmak demek iyisini kötüsünü söylemek demek hem sanane canım ne isterse yazarım tobe tobe birde bufymim anasını geberdigi bölüm güzeldi evet :) sonunda geberip gitti ayak bağından başka birşey deyildi.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 12 June 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]

ne kadar canisin. conan okuduğuna şaşırmamalı.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen bölümü sanırım kaçırdım.bugun de başını kaçırdım ve anlamadım. ne yani şimdi Angel kendi şirketinde amele mi oldu? Adam başta şriketi vardı tek tabanca takılıyodu Cordelia' yı aldı yanına. Sonra Wessley ezik kaldı onu da aldı. Gunn ona çok yardım etti diye onu da maaşa bağladı. Eeee şimdi de onlara çırak mı oldu. Adamları kovdu diye iki tane iş bitirince bir kıçları mı kalktı bunların? Ayrıca otel de Angel' in ama Wessley onu çağırıyor felan. Yerim böyle ruhu olan vampir karizmasını. TAm bir kaç bölümdür hoşuma gitmeye başlamıştı tekrar boku çıktı galiba. Valla o şirkette bir tane adam eksik o da Spike' dir. Aslında adam kötü iken bayağı karizmaydı ama şimdi dayak delisi konumunda anti karizma bir herife döndü ya neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanlis hatirlamiyorsam bundan onceki bolumde su sarisin polisin hayatini kurtardiktan sonra konusmalari arasinda ufak bisey oldu kiz dediki ben seni hic evime davet etmedim sen nasil girdin evime felan diye..
ondan sonra o yesil sarki solerken hafiza okuyan elemana gitti soledi oda iyi gucler senin yaniinda sen bunu anlamalisin iste vs vs die uzun bi konusma yapti sonra arkadaslarin senin kaderinle ayni yolda dedi daha sonrada tabiki bu geceyi cikartabilirlerse dedi angel da gitti onlari demonlarin elinde kurtardi daha sonra anladık onlar icin degerli ve onlar onun yaninda tekrar kabul etmedigi icin o onlarin yaninda ise basladi ama bunun nedeni sadece yesil demon ve polis kizla gecen konusmalarindan kaynaklaniyor diye dusunuyorum ben
ayrıyetten su son 2 bolumdur baya bi topladilar buffy ide angel ida bence.
(Isimleri hic aklimda tutamiyorum kusura bakmayin)[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

buffy çok sıkıcı geldi bana. Ama iyi anlatmışlar. Olaylar olurken şunu düşündüm: her bölümde onlarca şey öldürüyor. Peki bölümlerde ölen insanlar da buffy'nin yaşadıklarını yaşıyorlar mı?

angel niye evlere giremiyor anlamadım ben.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

Ya buffyverse'te vampirler böyle :D Girecekleri evlerde insanlar yaşıyorsa davet edilmeden giremiolar.

Daha öncede yazdım angel'in kate'in evine girebilmesini ben ölen babasının ruhuna bağlıorum.
Eğer o evse tabi. Babası ölürken angel ordaydı babası öldükten sonra eve girebildi vampirleri öldürdü. O eve tekrar girebilmesinin tek yolu ya kate yada babasının hayaletinin girmesini istemesi diye düşünüorum.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Eee adam karnına yedi kurşunu tabi :D Ama hala o zombileri angel'ın yokettiğini bilmiolar. En azından buna dair bir konuşma kanıt yok :D

Du bakalım haftaya cordy ile angel'in arası nasıl olcak.
Bölümün sonunda angel hakikaten çizdi karizmayı. Cordy geldi yanına hopladılar zıpladılar cordy'le birlikte felan.

Aman aman hiç görmemiş oliim oraları.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 16 June 2003 16:33 tarihinde demiş ki:
Eee adam karnına yedi kurşunu tabi :D Ama hala o zombileri angel'ın yokettiğini bilmiolar. En azından buna dair bir konuşma kanıt yok :D

Bilmelerine ne gerek var ki ?
Bilseler bu onları yumuşatmaz. Ki yumuşicak olsalardı wesley tee angel onu skiloshlardan kurtarmaa geldiinde bağışlardı, anlardı.
Zaten angel o tip bi adam daa dorusu vampir deel. 'ben sizi kurtardım. Kıçımın kenarları!' dicek biri deel. Bi ara bende ' sen kimsin lan velet bende 217 yılın tecrübesi var' dicek diye bekliyodum da sonradan anladım öle bişeylerin olmicanı. Kendini kanıtlamaya ihtiyacı yokki adamın. Dünyanın yarısına saldırmış, en büyük vampirlerden biri Joss Wheadon ( ? )'ın dünyasında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...