kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Olaylar baya karıştı.. bu bölümün sonunda ise her zamanki gibi angel abimiz karimasını koydu :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Darla yı her gördüğümde, bulunduğu oda karanlıktı. Vampir olduğundan şüpheleniyordum değilmiş meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Bir ara olaylar iyice karışmıştı.. Polisler geliyor falan vs vs... ama son mükemmeldi..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 evet bende darlayı vampir sanıyordum acaba ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 nope [Bu mesaj Volfied tarafından 23 Mart 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 buffyi izleyip merak edenler için ayrıca şu anda izlediğimiz angelin bölümü benim gibi sabırsızlar için acaba ne olacak diye bakmak isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 walla hiç bakmak istemiyorum çünkü önüme yaklaşık 40 bölümlük bi zaman aralığı çıkıo ve bende ağlıorum... nieeee davsıns kırik gibi aptal bi dizi zamanında verilioda böle bişi zamanında verilmio ühü... Girdikçe o sitelere için acıo walla... 2 sezon önden gidiolar dedikçe içime bişi batıo ühü...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 dc de zamanında varmiyolar ki,ayrıca dc iki yıl üst üste kendi dalında ingiltere amerika ve avustralyada en iyi dizi seçildi[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 darla baya seksiydi. güzel kadın değil ama için yanıyor hareketlerinde ayrıca bir gülüp sonra kıs kıs gülmesi de süper olmuş. iyi oynamış kadın. ama angel'in ezik ezik yürüyüşüne gıcık oluyorum. Yanına gidip omzundan ittiresim geliyor. Dik dursun yahu.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Çok açık söylicem DC bence gay dizisi, izleyenlere lafım yok ama bana gay gibi geliyolar :) mauhahaha Angel da tek kelimeyle mükemmel ileride daha da iyi olucak kitliceksiniz ( dayanamadım hepsini indirip izledim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 4. sezonu buldum ben 2-3ü nerden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 kazaa da hepsi var veya parana kıyıcaksan amazonda var biraz pahalı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 amazonda dvd olarak var biliyorum ama türkiyeye göndermiyorlar zaten kazaadaydı zaten 4. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 kazaa da ben hepsini buldum amazon uk den gönderiyolar haberin olsun usa dan göndermiyolar bide belli dvd lerin iki sezonunu birlikte alırsan galiba belli bi fiyatı geçtiği için beleşe geliyo :) kazaa dada geceleri 2 gibi arat çoğu çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ya izliemedim son bolumu tekrarı ne zaman oluyor bohu[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 pazar günleri saat 13 'te...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Şu anı olyı cok güzel olmuş gecmiş bence şimdikinden dah güzel darkage angel yapdalarda izlesek :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 euhea lockley miydi neydi oda vampir olacak galiba.. :([hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 darlayı oynuyan kadın kim ya? süper bir aktris bence. seksi konuşurken insanın onu öpesi geliyor. hüzünlü konuşurken insanın ağlayası geliyor. hem ses tonuyla hem mimikleriyle her türlü act'ı becerebiliyor bence. dünkü bölümün sonunda angelın yerinde olup crinos formuna geçip ordaki adamların herbirini paramparça edip sonra vampirin kafasını koparasım geldi ya.. "Bölüm çok güzel bitiyor, ooh rahatladım." Dedim ama yönetmen izin vermedi. Darla vampir oluyor.... Peki vampir olanların hepsi mutlaka kötü kalpli olacak diye bir kural mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Karizma adam ne diyim.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 galiba oyle cunku tanrının gozunde ölüyor ve ruhu alınıyor ama darla da diriltme muhabbetinden dolayı filan bence iyi vampir yapcaklar :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 kardeşim örenmek isteyen girer buraya öğrenir noolduunu...[hline].ju5t-m1y4w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ya ne iş ya.adam kovdu elemanları resmen.......iyice garipleşti konu.(bunda bi kaç bölüm kaçırmam ve dolayısıyla anlamamam olabilir)[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Angel iyice kafayı sıyırmaya başladı. Ben içimden bırak onları ölsünler dedim. Adam bıraktı gitti. Şok oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 süper oldu ! işte angel be yürü be koçum kim tutar ! vampirsin sen asabi ol biraz ne o öyle gay takılmak falan.. ahaha nası bıraktı ama odada dumur oldu millet süperdi intihara hazırlanan tip müzik setinde Fear Factory'nin Obsolete albümünden Shock'ı dinliyordu takdir ettim :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar