Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rutin:Angel

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Olaylar baya karıştı.. bu bölümün sonunda ise her zamanki gibi angel abimiz karimasını koydu :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara olaylar iyice karışmıştı..
Polisler geliyor falan vs vs...
ama son mükemmeldi..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

walla hiç bakmak istemiyorum çünkü önüme yaklaşık 40 bölümlük bi zaman aralığı çıkıo ve bende ağlıorum... nieeee davsıns kırik gibi aptal bi dizi zamanında verilioda böle bişi zamanında verilmio ühü...

Girdikçe o sitelere için acıo walla... 2 sezon önden gidiolar dedikçe içime bişi batıo ühü...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..
Sosyal ağlarda paylaş

darla baya seksiydi.
güzel kadın değil ama için yanıyor hareketlerinde

ayrıca bir gülüp sonra kıs kıs gülmesi de süper olmuş.

iyi oynamış kadın.

ama angel'in ezik ezik yürüyüşüne gıcık oluyorum.
Yanına gidip omzundan ittiresim geliyor. Dik dursun yahu.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Sosyal ağlarda paylaş

kazaa da ben hepsini buldum amazon uk den gönderiyolar haberin olsun usa dan göndermiyolar bide belli dvd lerin iki sezonunu birlikte alırsan galiba belli bi fiyatı geçtiği için beleşe geliyo :) kazaa dada geceleri 2 gibi arat çoğu çıkıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
euhea lockley miydi neydi oda vampir olacak galiba..
:([hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

darlayı oynuyan kadın kim ya?
süper bir aktris bence.
seksi konuşurken insanın onu öpesi geliyor.
hüzünlü konuşurken insanın ağlayası geliyor.

hem ses tonuyla hem mimikleriyle her türlü act'ı becerebiliyor bence.

dünkü bölümün sonunda angelın yerinde olup crinos formuna geçip ordaki adamların herbirini paramparça edip sonra vampirin kafasını koparasım geldi ya..

"Bölüm çok güzel bitiyor, ooh rahatladım." Dedim ama yönetmen izin vermedi. Darla vampir oluyor....

Peki vampir olanların hepsi mutlaka kötü kalpli olacak diye bir kural mı var?
Sosyal ağlarda paylaş

süper oldu !
işte angel be yürü be koçum kim tutar !
vampirsin sen asabi ol biraz ne o öyle gay takılmak falan..
ahaha nası bıraktı ama odada dumur oldu millet süperdi

intihara hazırlanan tip müzik setinde Fear Factory'nin Obsolete albümünden Shock'ı dinliyordu takdir ettim :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...