Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 p.s:Ben yazmadım 1. Bölüm:Yol ve Fırtına [Devamı var sanırım ama bende yok][hline]I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cos I miss you baby, Cos I miss you. [hline] Ghaldszar:[Hem sitede hem burda metnin durmasına gerek yok o yuzden Linkini koydum.] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 28 Kasım 2002 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Gerçekten ustaca yazılmış bence keşke ben de böyle yazabilsem,elbet birgün yazacağım *!Umudunu yitirmez*[hline]I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cos I miss you baby, Cos I miss you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 dewamını isteriz![hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Sen yazmadıysan kim yazdı? Peki devamı nerde? İnsan böyle merakta bırakılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 lahm dewamını da koysana!é! yada koyarmısın :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 eski snn moonglow dan xasf'ı anımsattı bana, o olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Evet o sanırım [snn demeyin bana ağlayasım geliyo aah ah Lestat bu arada ben nbl dan radin.][hline]I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cos I miss you baby, Cos I miss you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 yeni okudum , cok guzelmis. ama acayip meraklandim simdi , yok mu bunun devami? taniyan biri yokmu snn deki xasf yi , belki yazari odur , temin ederiz diger bolumleri :)[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Evet bunu yazan o eski Moonglow'lu Xasf'dir, kendisi bu forumlarda yok fakat isterseniz hikayenin devamını ondan temin edebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Daha ne bekliyorsun onu anlamadim, De hade bre :D hehe[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ehem, sağolun, özellikle zevk alarak yaptığım bir şeyin takdir edilmesi gerçekten çok sevindirdi beni.. Hikaye halen bitmedi maalesef (ÖSS) ama buradaki halinden sonra 10 sayfa daha yazmışım, güncel halini Karalama Defteri kısmına gönderiyorum.. Ayrıca daha önceden yazmış olduğum, bu hikayeden bir kaç yıl sonrasında geçen bir de kısa hikayem var, (sanki bu kısa hikaye değil de romanmış gibi :) ) onu da Karalama Defteri'nde bulabilirsiniz. Yapıcı olduğu sürece acımasızca eleştirmekten lütfen çekinmeyin, eleştiriler zihnimi açio :) Burdan hikayemi en azından okuyan herkese teşekkür, tüm dostlara da selam ederim .. "Moonglow'lu" Xasf ( [H.C.G.] ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Güncellenmiş hikaye: http://www.paticik.com/edebiyat/syf.php?id=1887 Kısa hikaye - "Büyü Dehşeti Hanı" : http://www.paticik.com/edebiyat/syf.php?id=1888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Aha varya afgan kızını bulmuş gibi sevindim şimdi (:[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 off hoca supersin valla helal olsun cok hosuma gitmisti zamaninda, insallah yazmaya devam edersin de biz de keyif alarak okuruz. :) *! okumaya gider*[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 cok guzel olmus.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hoca yeni bolum gelmiyo mu yaa?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar