Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xasf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
p.s:Ben yazmadım

1. Bölüm:Yol ve Fırtına

[Devamı var sanırım ama bende yok][hline]I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cos I miss you baby,
Cos I miss you.

[hline]
Ghaldszar:[Hem sitede hem burda metnin durmasına gerek yok o yuzden Linkini koydum.]

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 28 Kasım 2002 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gerçekten ustaca yazılmış bence

keşke ben de böyle yazabilsem,elbet birgün yazacağım

*!Umudunu yitirmez*[hline]I don't wanna close my eyes,
Cos I miss you baby,
Cos I miss you.
Mesaj tarihi:
Evet o sanırım [snn demeyin bana ağlayasım geliyo aah ah Lestat bu arada ben nbl dan radin.][hline]I don't wanna close my eyes,
Cos I miss you baby,
Cos I miss you.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni okudum , cok guzelmis.
ama acayip meraklandim simdi , yok mu bunun devami?
taniyan biri yokmu snn deki xasf yi , belki yazari odur , temin ederiz diger bolumleri :)[hline]Black Wind always follows
Where my black horse rides.
Fire's in my soul
Steel is on my side!

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ehem, sağolun, özellikle zevk alarak yaptığım bir şeyin takdir edilmesi gerçekten çok sevindirdi beni..
Hikaye halen bitmedi maalesef (ÖSS) ama buradaki halinden sonra 10 sayfa daha yazmışım, güncel halini Karalama Defteri kısmına gönderiyorum..

Ayrıca daha önceden yazmış olduğum, bu hikayeden bir kaç yıl sonrasında geçen bir de kısa hikayem var, (sanki bu kısa hikaye değil de romanmış gibi :) ) onu da Karalama Defteri'nde bulabilirsiniz.

Yapıcı olduğu sürece acımasızca eleştirmekten lütfen çekinmeyin, eleştiriler zihnimi açio :)

Burdan hikayemi en azından okuyan herkese teşekkür, tüm dostlara da selam ederim ..

"Moonglow'lu" Xasf ( [H.C.G.] )
Mesaj tarihi:
off hoca supersin valla

helal olsun cok hosuma gitmisti zamaninda, insallah yazmaya devam edersin de biz de keyif alarak okuruz. :)

*! okumaya gider*[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...