asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 arkadaşı dövecek kadar hayvan değiliz ama kendisi proje ismi çalacak kadar hayvanmış yapabileceğim bir şey yok. Sayesinde beyfendinin hiç bir projemi burada paylaşmamaya karar verdim. Bi tarafını yırtarsın artık sevinçten tamam mı için rahat mı! Git sen onu tepe tepe kullan! ..... Herif! Noktalı alana istediinizi yazabilirsiniz. Ben belirli bi laf için koymadım o noktaları [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 02 September 2003 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Hem Paticik' e gelip yardım isteyip hem de buradaki insanlara kazık atamazsın. İkisi beraber olmaz. Ya burada bizden biri olursun arkadaşımız olursun, ya da olmazsın. Arkadaşsan arkamızdan vuramazsın arkamızdan vurursan da arkadaşlık bekleyemezsin. Burada her zaman her yardım isteyene her fikir isteyene istediklerini elimizden geldigince karşılamaya çalıştık. Eğer ihtiyacaın olan bir site için yardım ise bunu yapardık sana da yardım ederdik. Böyle bir şeye ihtiyacın yoktu. Sinan, bir güve için tüm yorganı yakıyorsun. Sonuçta bir kişi sana kazık attı ama bir çok kişi de yardım etmeye çalıştı. Arada muhakkak zıpçıktılar olur ama bu senin ne ağzını bozmana ne de bir kişi binlerce kişiye arkanı dönmeni gerektirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ben paticiğe arkamı dönmem. Ama bir kaç çıkıntı yüzünden projelerimi de tehlikeye atamam. Sizler çok yardım ettiniz. Çok teşekkür ederim. Ama ancak bu konularda artık pm yoluyla yardım istemek zorundayım. Önümde daha bir çok proje var bunları da virel gibi mahlukâtlar yüzünden bozamiyacağım. Mahlukât dedim dikkatinizi çekerim ağzımı bozmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 spec sayesinde baya bi mesaj kalabalığı oldu forumda şöle bi 391283 tane accountu olduğu için..[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Şimdi yanlış anlamadıysam: virel = Spectator mu oluyo? Aman her kimse insanlığını pek göremedim de. :@ Neyse bu konuda bana yardım eden herkese teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
virel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 2 haftadır paticiğe girdiğim bile yoktu.. Ama her yeni acc açana spectator derseniz... Her saçmasapan konuşana her ben spectatorum diyene(sanırım emaleth veya diğerlerinin açıp ben specim diyen fakeler) inanırsanız. Bende geri dönerim ama düşman olarak.. Paticiğin zarar görmesi kapatılması için elimdeki tüm imkanları kullanıcağım bundan sonra.. Tek destek aldığım güç burdaki bana destek veren 10 larca üye.. Prawler,gawain,alien... ve daha bir çokları.. Unutmayın ben kimseye kin beslemem bana kin beslenmediği sürece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesajı Sildim.... [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 02 September 2003 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
virel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 heh mekandan yardım istemiyorum insanlardan istiyorum. Bana destek olan beni seven insanlardan diğerleiryle işim olmaz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: asinanyavuz, 02 September 2003 14:16 tarihinde demiş ki: arkadaşı dövecek kadar hayvan değiliz ama kendisi proje ismi çalacak kadar hayvanmış yapabileceğim bir şey yok. Sayesinde beyfendinin hiç bir projemi burada paylaşmamaya karar verdim. Bi tarafını yırtarsın artık sevinçten tamam mı için rahat mı! Git sen onu tepe tepe kullan! ..... Herif! Noktalı alana istediinizi yazabilirsiniz. Ben belirli bi laf için koymadım o noktaları [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 02 September 2003 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] yöneticilerden biri bu mesajı silebilir mi? bu mesajın varlığı beni vicdan azabına sürüklüyor.. virelden de ayrıca tekrar özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Her 3 ayda bir manyak dadanır buraya sacma sapan konusur. Bu olagan bir durumdur. Herkesin aynı olması beklenemez. Tabii ki burada da gereksiz insanlar olacaktır. Buradan gidiyorum diyorsun güle güle diyoruz gelip 10 tane acc ile kendi kendine yalakalık yapıyorsun. Gidicem diyosun gitmiyosun kovuyoruz gene gitmiyosun. Bir insan neden kendini över onu da hiç anlamıyorum ya neyse. Buarada herkese arkadaşım diyorsun sonra kalkıp onlara yalan söylüyorsun ki bu bir iki değil. Sanki dünyanın merkkeziymişsin gibi herkes seninle uğrasıyor seni gözlüyor zannediyorsun. Bir kere Ema' nın hiç işi gücü kalmadı da senin adına acc mi acicak? Senin bir psikiyatrik tedaviye ihtiyacın var. Paranoyak olmussun sen. Ama Ema senin gibi ne sapık ne paranoyak. Eğer burada acc acıp gelip forumda bir yardım istiyorsan bu direk buradan yardım istemektir. Eger kişi bazında yardım istiyorsan o zman gidersin o kişilerin icqsundan yardım istersin. Burasız yapamıyorsun sonra da gelip buraya bok atıyorsun. Buraya düşman olduğunu söylüyorsun burada kabul görmediğinden buradan nefret ediyorsun ama biz seni düşman bile saymıyoruz. Buranın ya da bizim düşmanımız olabilmen için buradakilerin zeka seviyesine yükselmen gerek önce. Sen bizden istediğin kadar nefret et ama biz senden nefret etmiyoruz seni sadece hayatımızda istemiyoruz. Asalak yaşayarak insanları rahatsız eden bir mahluğa bir ruh hastasına en fazla acırız. Umarım isimsiz.net adıyla ya da turshu.com adıyla kuracagın sitede sadece kendin gibi adamlarla mutlu mesut yaşarsın. Orda mutlu ol ama bizden uzak ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Spec ile anlaştık. turSHu hala sitemizin ismi. Buradan tekrar özür diliyorum kendisinden. Kendisini yanlış tanımışım. Çok ii bir insana benziyor. Her neyse kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Projelerinde başarılar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ayrica tekrar destek veren herkese tesekkurler... Çook tesekkurler [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 02 September 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: virel, 02 September 2003 15:22 tarihinde demiş ki: ... Paticiğin zarar görmesi kapatılması için elimdeki tüm imkanları kullanıcağım bundan sonra ... konu ilgimi çekti okudum , ne birinin projesini çalipta ufak çocuklar gibi "nanik nanik bakin ben çaldim alin registiration process in detaylari 1 senelik register ettim , ohh ohh canimada deysin" mantiği hakkında yorum yapicam , ne de "sen benim hede hodomu çaldin ama dur bi bakiim bi yandan belki uzlaşiriz en iyisi ben sana kaydirmiyim da bakiyim bekliim olurda bişi olmazsa kaydiririm" mantiği ile yaklaşan hakkında yorum yapicam . da sadece şunu soyleyeyim üstte quote ettiğim lafi içinde barindira bilecek , kendisine açıkça yapilan kin ve düşmanlik dolu saldiriyi sansürlemeyip de "gelin görün herkez istediği yorumu yapsin , biz açık ve net bir platformuz" diyebilecek daha DEMOKRATİK bir yer bulamassiniz .. bunu devlete soyleseniz bölücülükten ve düzen karşitliğindan içeri girersiniz , ki devlet bazinda düşünce özgürlüğü diye bir şey var... siz burayi öpün de başiniza koyun (yazan : açildiği günden beri burada olan biri) edit notu : typo düzeltildi [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 02 September 2003 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 sonuç olarak aldığımız karar doğrultusunda isim değiştirmeye karar verdik lütfen bu sefer isim önerilerinizi ya icq dan 146408045 ya da MSN den [email protected] ya da mail yoluyla [email protected] adresine yollayabilirsiniz. Bu ismi tehlikeye atamayız.....[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olmayan proje... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 gerek kalmamıştır...[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Serdar Sahin kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 6 yil oncesinin konusunu hortlatmayin yahu, ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cidden merak ettim, aramaya inandim konu icerisinde geciyo, sonra acildi diyip bu konuya link vermeyin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar