Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Commandos 3 demo (265 Mb!)


Jaan

Öne çıkan mesajlar

Merakla beklediğim oyunun demosu çıkmış ama o kadar büyük demo mu olur dedirtti bana. Bağlantısına güvenen indirsin :)
http://commandos3.gamerspulse.com/html/
Burada bir çok mirror da vermiş. Ben indirmeye yeni başladım bitince oyun hakkında yorum da yaparım. (eğer indirip oynamış olan varsa birşeyler yazsın bari :) )[hline]NO PAIN NO GAIN
icq:108382340


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha cüş 250 mb demo olur mu yaw :-) az daha kassalar oyunun hepsi olcakmış
ben bunu indirrene kadar oyun çıkar beah , genede bi deniyelim, oynanabilir dimi bu? o kadar indirdikten sora sadece izlemeyelim bide :D[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

omaha beach? tactical straeji? yaaa binlerce adam sahilde kosar ken bız gorunmeden ıcerı gırmeye calısırız super olur (not: ss'e bakmadım bu arada azıcık harıcten gazel okudum)[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İndirdim oynadım, indoor'lar 3d. Açıyı değiştirebiliyorsunuz, zoom yapabiliyorsunuz, kapı deliklerinden vs bakabiliyorsunuz (3d olarak yine). Ama biraz kötü olmuş kamera kontrol'ü sanki.

Outdoor'lar yine bildiğimiz commandos şeklinde. Zoom yapılabiliyor ve yine 90'ar dereceden döndürebiliyor kamera.

Commandos sevenler için güzel gibi. Ben bi türlü ısınamadım. Commandos 1'i çok severek oynamıştım gerçi. Ama şimdi zaten nerdeyse strateji öğesi barındıran oyunların hiçbirinden zevk alamıyorum.

Neyse.. özetle, commandos sevenler kaçırmasın diyebilirim gördüğüm kadarıyla. Fazla commandos kültürüm olmadığı için daha fazla yorum yapamıyorum.

.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]


[Bu mesaj Mirage tarafından 30 August 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende oynadım bari yazayım...
Oyun 2. oyunun grafiklerinin biraz gelişmiş versiyonunu kullanıyor. Menüler hafif değiştirilmiş (silahların kısayollarını bulamadım)
Training de green bared ile sniper ın muhabbet ettiklerini görünce (ilk defa oyunda karakterler kendi aralrında konuşuyolardı, ya da ben öle biliyorum) sevindim.
Artık her karakter bilimum eşyaya vurup ses çıkartabiliyorlar(2. oynda sadece thief yapıodu)
Thief e piyano teli eklenmiş. :) Her karakter düşmanı bağlayabiliyor.
Oyunda bir tane de bölüm var hareket halindeki bir nazi yüklü vagonlarından bazıları zırhlı bir trende geçiyor. bir kaç yerde trigger gibi şeyler var yani trenin bir ucunda birini öldürüyorsunuz. birden bir ucundan askerler koşmaya başlıyor.
Neyse sonuçta commandos hayranları için yeterli bir oyundur. :)[hline]NO PAIN NO GAIN
icq:108382340


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler commandos 2'ye bir hayli benziyor tv'de gördüğüm kadarıyla, sadece oda içlerindeki kamera açısı değişmiş bir hayli ama ikincisinde daha iyiydi bence gene izometrik kalması. bunda konsol adventure'ları gibi sanki bir kameradan görünüyor etraf..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam şu an oynayabileceğim bi oyun
çıksa da oynasam[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla oyun bana gene kolay geldi. Kim ne derse desin en zor oyun ilk oyunun eklenti paketiydi. Commandos 2 bana çok kolay gelmişti.
Şöle bir anım da var. Commandos 2 de 2 saatte geçtiğim ve hiç alarm çaldırmadığım bölümü arkadaşım (süre tuttum) 10 dakkadan aşağı bir sürede geçti. Tabi heryerde alarmlar çalıyordu ama üste adam bırakmadı.
Keşke commandos oyunlarında yapay zeka biraz daha iyi olsa. Ya da ne bileyim bazen adamlar random olarak yön değiştirebilse.
Her insan arkasından birinin yaklaşıtğını hissedebilir. hele ki yaklaşan kişi öküz gibin bişeyse (green barred) :)

Neyse bu oyunda çıksın bitireyim :)[hline]NO PAIN NO GAIN
icq:108382340


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ikincisi kolaydı, ilkinin görev paketi herhalde bugüne kadar gördüğüm en zor oyundu. illk bölümü bile bitiremeyip sinirden bırakmıştım.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...