virel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Zamanının çoğunu internet başında geçiren 17+ yaş ortalamasına sahip. Hayatla ilgili bir komünite (hafif.org kibin) sitesinde yönetici olabilecek adaylar aranmaktadır.. Not: Çok büyük bir projedir. Lütfen ciddiye alabilecekler özelden ulaşsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 niye çaldıın isimle site mi yapıcaksın .... herif! Bu noktalara isteyen istediğini yazabilir. Özel bir amaçla yazılmamıştır. Yazarken herhangi bir kelimeyi düşünmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Çalıntı isimle hayatına başlıyan bir site ne kadar ciddi olabilir ki. Hele ispatı buraya her tıklayanınher zaman görebileceği bir durumdayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 spectator bu rofl[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Kendisini ayıplıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
virel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Tam üstüne bastın.. meph.. O siteyle işim yok.. sadece gıcıklık olsun diye aldım.. portalın ismi isimsiz.net olacak.. Uzun soluklu bir proje.. Yeni başlayan birşey değil.. 3-4 ay sonra her yerde reklamını görürsünüz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Spec para çok galiba :P Birkaç sitede bizden al yav para kazanalım :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Vodon da sensiz di mi gıcık insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
virel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Vodon kim la.. Ben spectator fake acclerim: kucukucusever.. s-kri-nona okuldan arkadaşım linuxant: odtüdeki asistanım diğer acclerle alakam yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya ayıp değil mi yaptıın ya! Umid ederim ki isimsiz.net projen başarılı olur. Özür dilerim dilinden konuşamıyorsam.Ama şunu bil ben insanım senin olmadığın kadar. Lütfen arkadas(dememem lazım ama neyse) a projesinde yardımcı(!) olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
virel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Eğer adam gibi gelseydin. Şoyle şoyle deseydin. Küfretmeden konuşsaydın. Domaini ve hostingi vericektim size.. İşime yaramaz bişi zaten host la birlikte vericektiim.. AMa direk küfre başlarsan ... dersen bende ters davranırım. Benim o domaini almamdaki amaç icqdan bir elemanın gıcıklık olsun alıcam demesiydi. Bende alma yazıktır dedim. O almadan ben aldımki domaininiz sağlam ellerde dursun. Ama yinede insaflıyım. Gel ozelden sana yarın (ns ler yönlerildiği zaman) ftp acc si veriyim siteni kur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: virel, 02 September 2003 15:34 tarihinde demiş ki: Eğer adam gibi gelseydin. Şoyle şoyle deseydin. Küfretmeden konuşsaydın. Domaini ve hostingi vericektim size.. İşime yaramaz bişi zaten host la birlikte vericektiim.. AMa direk küfre başlarsan ... dersen bende ters davranırım. Benim o domaini almamdaki amaç icqdan bir elemanın gıcıklık olsun alıcam demesiydi. Bende alma yazıktır dedim. O almadan ben aldımki domaininiz sağlam ellerde dursun. Ama yinede insaflıyım. Gel ozelden sana yarın (ns ler yönlerildiği zaman) ftp acc si veriyim siteni kur.. sen ciddi misin? Eğer ciddiysen söylediklerim için özür dilerim ama benim yerimde kim olsa sanırım aynı şeyi yapardı.Vodon da mı sensin dememin nedeni bir yanlış anlaşılmaydı. Çünkü bana VOdon nickli biri turshu.com u biri alıcak kim olduğunu biliyorum ama söylemem çabuk al diye pm attı o da mı sensin diye merak seettirdim. O konuda da tekrar özür diliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Spec ile anlaştık. turSHu hala sitemizin ismi. Buradan tekrar özür diliyorum kendisinden. Kendisini yanlış tanımışım. Çok ii bir insana benziyor. Her neyse kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Projelerinde başarılar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 spec nie banlandı, ilgili topic nerede? 300 tane acc alıp oraya buraya yazıo da, ilk nie banlandı haberim yok benim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Burada verilmiş niye banlandığı yalnız ilk kısmı alakasız üçüncü sayfada ortaya çıkıyo olay.[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 oDTU deki asistani mi?!? OPUAAHAHHAHAHAHHAHAH[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Affınıza sığınarak, öyargılı olmak istemem ama; bana başkasına ait bir domaine ftp erişimi verilse oturup o domaine site kurmak için kasmam kendimi. Domaine sahip olmak ayrı, ftp erişimine sahip olmak ayrı. Yani evet belki ben fesatım ama uyarmakta fayda var yine de.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 valla bence böyle bir durumda önyargılı veya fesat olmakta oldukça haklısın(yız) nefrcim.[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Spec le anlaştık zaten. Test sürecinde o host u yapıcak. Site açılacağı zaman ben kendi hostuma geçeceğim.[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Test Sürecinde Host Masafını Saolsun Spec Karşılıyor. Domain Masrafını da o karsiliyor. Tekrar Tesekkur ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eğer domain senin üstündeyse yani elinin altındaysa sorun yok hostu kendinde tutarsın[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 şimdiden uyariyim , site tutmadiği sürece bu birliktelik!!! sürer. olur da günde yüzbin hit almaya başlarsaniz tutup da o siteyi domain sahibi size dokundurtmaz bile (okadar hitle ayda 20 30 bin dolar gelir sağlarsin kendine şimdiden soylemesi ) dua edin de tutmasin projeniz , ittifakiniz sessiz sedasiz sürsün[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 100bin hit bir türk sitesi için hayal gibi (: 2 yıl önce sol 36bin aliyordu şimdi ne oldu bilmem (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 kendini bir türk sitesi olarak kurarsan evet hayal ama turk sitesi kurmak yerine ciddi bir çalişma ile dünya çapinda bir site kurarsan değil .. arkim 30K hit aliyor günde , serverı amerikada , kullandiği banka amerikada , kendisi burda .. yapmak isteyen yapio , büyük düşünen becerio ... :) "boğulacaksan büyük denizde boğul" bence[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 daha turSHu nun ne olacağı kesin değil......... Yeni bir isim de olabilir şu an kararsızlık denizinde yüzüyoruz...[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olmayan proje... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar