Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iğrendiğiniz reklamlar


trikeratops

Öne çıkan mesajlar

bi diş macununun 7si birarada mı ne öyle saçma sapan bi reklamı var. onun sonunda doktorun sorusuna mümkün olan en aptal bakışlar ve "ben aslında dilinizi bilmiyorum. zaten neden burda oturduğumu da bilmiyorum..." diyen gülümsemesiyle cevap veren hatuna kıl oluyorum.

gerçi reklamın geri kalanı da son derece kıl...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bnm en gıcık olduuum reklam hani işte bu bilmemne aşık oldu daha bok dişler istio bu babası daha iyi iş buldu sarımsak kokan nefes istio bu kardeşi yeni dişi çıktı bir an önce çürütmek istio istedikleri her şey annelerinde var colgate üçlü etki
gıcık oluom o reklama[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

coca-cola reklamı

tipin gitar çalarken girdiği ifadeler deli ediyo beni[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

[b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dan keki sevmedim. çok yapmacık geliyor ordaki adamlar...
tofita ve blendax reklamlarını da sevmem..

diş macunu ve şampuan reklamlarına tümden gıcığım zaten.
insanları etkilemek için ille porselen dişler, peruk saçlar mı gerekiyor?
Sen koy oraya çok çirkin bir kız, dişleri beyaz, saçları ışıl ışıl olduğundan erkekler ağızları sulanarak baksın. Yok oha...

Ayrıca petek dinçöze hepten uyuz olurum...(ne alaka şimdi)[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blendax reklamları tümüyle İĞRENÇ !

Ya bir kız bowling salonuna girince niye bunların hepsi erkek der yahu !

Ya da ne biliyim bir erkek iki tutam saç gördü diye maşher yeri gibi kalabalık otoparkda ki mis gibi park yerini kaçırır mı ?

Düşünmezmi bu pazarlama müdürleri şampuanı sadece kadınlar almaz, erkekler de alır diye ? Ben o reklamlardan sonra saçımı sabunla yıkarım da Blendax almam.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
-blandax mıdır nedir onun reklamı abi nasıl bir mantıktır
"bunların hepsi erkek" abi bu nedemek sen oraya borling oynamaya gelmişsin erkekse erkek kafanı göz(t)ünü sallamanın amacı nedir hadi 3 e 3 kızlara karşı erkekler olsa anlarım ama kendi aranızda oynuyorsunuz actiona ne gerek var?
-Danonenin reklamına kılım boyle saçma bir reklam olurmuya çoçuğun boyu kısa diye gitar çalamıyor ilk gördüm normal karşıladım herhalde şarkıda söyliyecke dedim ama çoçuğun boyu büyüdü bunuda normal karşıladım ama mikrafonu getirdi çaldığı gitara getirdi sanki gitarın sesini mikrafon çıkarıyor normalde amfi dediğimiz olay neye yarıyor yoksa müzik piyasasında yeni bir olaymı bu.
-Sütaşın son futbol karşılaşması dışında bütün reklamlarına kılım.Sonuncusunuda sevmemin nedeni en azından bir yaratılıcılık var insan ilk izlediğinde hobarey diyor.
-Diğer bir salak reklamda colgatein reklamı hani anne baba kız çoçuk erkek çoçuk tiplemeli olan ve amerikan saadet yuvasını andıran reklam (lol) biraz mırıldanayım "o emre aşık oldu beyaz dişler istiyor babası daha iyi bir iş buldu daha temiz dişler istiyor kardeşinin yeni bir dişi çıktı daha sağlıklı dişler istiyor bütün bu istedikleri annelerinde var colgate 3lü etki dişlerinizi beyazlatır bilmemneniniz ne yapar"Sayelerinde ezberler oldum ve deliriyorum artık.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Viru Jan-Tiran BH of the Esc
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çeviri reklamlar kaldırılmalı.

Çiki çiki colgate ile her gün üçyüzbilmemkaç kere fırçala nedir ya?

ne güzel bir ara, elimizi yıkamamızı öğütleyen, sadece ses + siyah elden ibaret bir reklamımız vardı. Löpoş colgate reklamları gibi sinir bozucu ve salakça değildi.
Bir ara hatta halat üstünde giden çocuklar vardı. Sanırım o da Türk Malı'ydı. Süper bir müzik, ve rahatlatıcı insan sesleri vardı.

Colgate reklamını her izleyişimde tüylerim diken diken oluyor.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blendax ve colgate reklamlarını birbirine çarpasım var. hani bööle vardır ya salak komedi macera filmlerinde, ököz gibi bi adam alır iki kişiyi böyle kafalarını birbirine vurup, ikisini de yere yıkar. ööle gibi. alsam ben bu reklamları, çarpalasam şöyle güm diye birbirlerine, ikisi de telef olsa...

bu kadar gıcık mı olur bir reklam filmi kardeşim? nasıl olur? kim yazar bunları? kim çeker? hangi müşteir onaylar? yarabbim bu olup bitenlere nasıl izin verir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elidor ve blendax ve de tabii kiiii colgate in "dişlerini bilmemne fırçalaaaaaaa!!" diyen çocukların olduğu saçma sapan reklam. :) ne aptal reklamdır o ya.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dizayn boruları reklamları var. allahım ne iğrenç bir herif reklamdaki adam. gördünüz mü hiç o reklamları?[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.

[Bu mesaj trikeratops tarafından 29 August 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj trikeratops tarafından 29 August 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hani bi tane reklam var , kızın teki çıkıyo kontrol merkezi geyiği yapıyor. Allam bütün pet markaları işi en basit şekilde , saklıyarak yapar ne bilim mavi sıvı falan kullanır. Bunlar resmen anlatıyo. İğrenç bir reklam. Ayran reklamınada kılım.[hline]Bonecrusher, 15 August 2003 19:57 tarihinde demiş ki:
Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok ciddi bir $ekilde butun $Ampuan reklamlarindan nefret ediyorum
internetten kasim ayi gibi sipari$ edecegim kilicla ..ehm ne yapacagimi anladiniz..Sirf kaptirmi$im,50 cmlik cetvelle kilicin uzunlugunun ne kadar olacagini bile olctum masanin uzerinde,garip bir haz aldim sonrada[hline]Ranger : Druid(Excalibur)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...