trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bu günlerde blendax ve ülker reklamları[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 blendax reklamina bende cok gıcık oluyorum. bowling salonunda gecen reklamda kız bowling topunu atarken suratinin girdigi sekil cok komigime gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 tofita oluyorum o reklami gorunce.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bi diş macununun 7si birarada mı ne öyle saçma sapan bi reklamı var. onun sonunda doktorun sorusuna mümkün olan en aptal bakışlar ve "ben aslında dilinizi bilmiyorum. zaten neden burda oturduğumu da bilmiyorum..." diyen gülümsemesiyle cevap veren hatuna kıl oluyorum. gerçi reklamın geri kalanı da son derece kıl...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 İçinde küçük çocuk olan tüm reklamlara kılım.(Özellikle de şu jelibon reklamına hIaaaaaaaa :hrr: )[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 İçim ayran reklamı. Onları gördükçe şiddet uyugulayıp o ayran şişelerini yutturmak geçiyor içimden. Yok arkadaş yok, ayran konusunda reklam yapmayı bilen çıkmadı.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 dan! kek..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ge-ta +1 yahu nasıl rezalet bir reklamdır mahuahuha. hayır insanın inadına almaması geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bnm en gıcık olduuum reklam hani işte bu bilmemne aşık oldu daha bok dişler istio bu babası daha iyi iş buldu sarımsak kokan nefes istio bu kardeşi yeni dişi çıktı bir an önce çürütmek istio istedikleri her şey annelerinde var colgate üçlü etki gıcık oluom o reklama[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 egos jöle reklamına acaip kılım hani çocuk jölesiz çıkıyo millet kaçıyo falan benim saçlarım hep öyle[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kesinlikle şu garanti leasing reklamı ireenncchhh leassiiiinkk cook gözeeelll die sarkımı olur yauu![hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 coca-cola reklamı tipin gitar çalarken girdiği ifadeler deli ediyo beni[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dan keki sevmedim. çok yapmacık geliyor ordaki adamlar... tofita ve blendax reklamlarını da sevmem.. diş macunu ve şampuan reklamlarına tümden gıcığım zaten. insanları etkilemek için ille porselen dişler, peruk saçlar mı gerekiyor? Sen koy oraya çok çirkin bir kız, dişleri beyaz, saçları ışıl ışıl olduğundan erkekler ağızları sulanarak baksın. Yok oha... Ayrıca petek dinçöze hepten uyuz olurum...(ne alaka şimdi)[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ayşe Teyze ıyyyyyy.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Blendax reklamları tümüyle İĞRENÇ ! Ya bir kız bowling salonuna girince niye bunların hepsi erkek der yahu ! Ya da ne biliyim bir erkek iki tutam saç gördü diye maşher yeri gibi kalabalık otoparkda ki mis gibi park yerini kaçırır mı ? Düşünmezmi bu pazarlama müdürleri şampuanı sadece kadınlar almaz, erkekler de alır diye ? Ben o reklamlardan sonra saçımı sabunla yıkarım da Blendax almam.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 -blandax mıdır nedir onun reklamı abi nasıl bir mantıktır "bunların hepsi erkek" abi bu nedemek sen oraya borling oynamaya gelmişsin erkekse erkek kafanı göz(t)ünü sallamanın amacı nedir hadi 3 e 3 kızlara karşı erkekler olsa anlarım ama kendi aranızda oynuyorsunuz actiona ne gerek var? -Danonenin reklamına kılım boyle saçma bir reklam olurmuya çoçuğun boyu kısa diye gitar çalamıyor ilk gördüm normal karşıladım herhalde şarkıda söyliyecke dedim ama çoçuğun boyu büyüdü bunuda normal karşıladım ama mikrafonu getirdi çaldığı gitara getirdi sanki gitarın sesini mikrafon çıkarıyor normalde amfi dediğimiz olay neye yarıyor yoksa müzik piyasasında yeni bir olaymı bu. -Sütaşın son futbol karşılaşması dışında bütün reklamlarına kılım.Sonuncusunuda sevmemin nedeni en azından bir yaratılıcılık var insan ilk izlediğinde hobarey diyor. -Diğer bir salak reklamda colgatein reklamı hani anne baba kız çoçuk erkek çoçuk tiplemeli olan ve amerikan saadet yuvasını andıran reklam (lol) biraz mırıldanayım "o emre aşık oldu beyaz dişler istiyor babası daha iyi bir iş buldu daha temiz dişler istiyor kardeşinin yeni bir dişi çıktı daha sağlıklı dişler istiyor bütün bu istedikleri annelerinde var colgate 3lü etki dişlerinizi beyazlatır bilmemneniniz ne yapar"Sayelerinde ezberler oldum ve deliriyorum artık.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Viru Jan-Tiran BH of the Esc Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 çeviri reklamlar kaldırılmalı. Çiki çiki colgate ile her gün üçyüzbilmemkaç kere fırçala nedir ya? ne güzel bir ara, elimizi yıkamamızı öğütleyen, sadece ses + siyah elden ibaret bir reklamımız vardı. Löpoş colgate reklamları gibi sinir bozucu ve salakça değildi. Bir ara hatta halat üstünde giden çocuklar vardı. Sanırım o da Türk Malı'ydı. Süper bir müzik, ve rahatlatıcı insan sesleri vardı. Colgate reklamını her izleyişimde tüylerim diken diken oluyor.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 o çiki çiki çik harbiden de çok salakça. 15 yaşındayız bi de arada fox kids izliyoruz diye, senin IQ az biraz gibisine aba altından çomak batırıyolar. gıcık oluyorum. o yüzden fox u bırakıcam yani o olcak :hrr: *!kendini pikachu sanıp pencereye koşturur. çiki çiki çiki çik* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 blendax ve colgate reklamlarını birbirine çarpasım var. hani bööle vardır ya salak komedi macera filmlerinde, ököz gibi bi adam alır iki kişiyi böyle kafalarını birbirine vurup, ikisini de yere yıkar. ööle gibi. alsam ben bu reklamları, çarpalasam şöyle güm diye birbirlerine, ikisi de telef olsa... bu kadar gıcık mı olur bir reklam filmi kardeşim? nasıl olur? kim yazar bunları? kim çeker? hangi müşteir onaylar? yarabbim bu olup bitenlere nasıl izin verir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 muhahah rage of emaleth episode 1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 elidor ve blendax ve de tabii kiiii colgate in "dişlerini bilmemne fırçalaaaaaaa!!" diyen çocukların olduğu saçma sapan reklam. :) ne aptal reklamdır o ya.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dizayn boruları reklamları var. allahım ne iğrenç bir herif reklamdaki adam. gördünüz mü hiç o reklamları?[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. [Bu mesaj trikeratops tarafından 29 August 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj trikeratops tarafından 29 August 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Hani bi tane reklam var , kızın teki çıkıyo kontrol merkezi geyiği yapıyor. Allam bütün pet markaları işi en basit şekilde , saklıyarak yapar ne bilim mavi sıvı falan kullanır. Bunlar resmen anlatıyo. İğrenç bir reklam. Ayran reklamınada kılım.[hline]Bonecrusher, 15 August 2003 19:57 tarihinde demiş ki: Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 İnsanlar kalkıp sizin için reklam yapsınlar, siz de kalkıp nefret edin.. cık cık cık :) Herkes bulamıyor onları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 cok ciddi bir $ekilde butun $Ampuan reklamlarindan nefret ediyorum internetten kasim ayi gibi sipari$ edecegim kilicla ..ehm ne yapacagimi anladiniz..Sirf kaptirmi$im,50 cmlik cetvelle kilicin uzunlugunun ne kadar olacagini bile olctum masanin uzerinde,garip bir haz aldim sonrada[hline]Ranger : Druid(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar