Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Burda arkadaşım çok ısrar etti gecenin bir vakti, gel dedi, eğlencez dedi. Yanına gideceğim insanların tam anlamıyla birer punk özentisi olduklarını bilmiyordum. Hayatımda 3 dakikada bu kadar sıkılıp bir de fotoğrafa dahil olduğumu hatırlamıyorum. Saça bakar mısınız herifin lütfen.

Mesaj tarihi:
axedice said:
Peki neden okulda votka? Gerçekten. Niye?

404 gibi kokuyodu ve anlaşılmıyodu. herkes öss'ye çalışıyodu ama biz bi bok anlamıyoduk. sıkılıyoduk. çakır keyf muhabbete doyamıyoduk. ama dedim ya, kimseye çaktırmıyoduk. 4 saptık. "millet bakın biz içizliyoooz" adamı değildik.
Mesaj tarihi:
Ferrero said:
serhat (serhat'tı değil mi?) neler dönmüş burda yağ?

utopia said:
fereğro? biraya pipet?

wtf sdf.

pipet değil ağzımdaki. plastik kokteyl çatalı çıkartmaya üşenmiştim sdf. o kadar ince pipet olmaz ayrıca.

biz jpegimizden öyle gördük.

kaan isteksizlik akıyor üzerinden fotoğrafta poz inanılmaz sfg
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Burda arkadaşım çok ısrar etti gecenin bir vakti, gel dedi, eğlencez dedi. Yanına gideceğim insanların tam anlamıyla birer punk özentisi olduklarını bilmiyordum. Hayatımda 3 dakikada bu kadar sıkılıp bir de fotoğrafa dahil olduğumu hatırlamıyorum. Saça bakar mısınız herifin lütfen.

:o:D :D :D
:D ;) B)
B) B)- :)o
Mesaj tarihi:
her çocuk gibi benim de kulaklarım çocukkene büyüktü. kompleks oldu bende uzun yıllar. neyse ki ilkokula başladık da kepçe kulağın allahını gördüm. o günden sonra kulaklarıma sarılıp uyudum bi süre. özür mahiyetine.
Mesaj tarihi:
Spidee said:
Xaenin said:
Burda arkadaşım çok ısrar etti gecenin bir vakti, gel dedi, eğlencez dedi.[/img]

Cem mi oynadı duygularınla?

Yok abi cemle beraber gittik. 5 dakka falan kaldık sonra geri döndük, ahiret gibiydi. Fotonun ismi kaydettiğim gibi kalmış çok özür dilerim, seviyesizliğimle gurur duyuyorum zira.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...