Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Burda arkadaşım çok ısrar etti gecenin bir vakti, gel dedi, eğlencez dedi. Yanına gideceğim insanların tam anlamıyla birer punk özentisi olduklarını bilmiyordum. Hayatımda 3 dakikada bu kadar sıkılıp bir de fotoğrafa dahil olduğumu hatırlamıyorum. Saça bakar mısınız herifin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 axedice said: Peki neden okulda votka? Gerçekten. Niye? 404 gibi kokuyodu ve anlaşılmıyodu. herkes öss'ye çalışıyodu ama biz bi bok anlamıyoduk. sıkılıyoduk. çakır keyf muhabbete doyamıyoduk. ama dedim ya, kimseye çaktırmıyoduk. 4 saptık. "millet bakın biz içizliyoooz" adamı değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 boynu bükük dağ ceylanı. jpeg ismi yetermiş, açıklamaya hiç gerek yokmuş AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kaan hahahaha hayattan bezmişliğini fotoğrafa çok iyi yansıtmışsın tebrikler. benim için de poz wer pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 AHAHAHA RESMİN İSME GEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 xae o adamı bu foruma üye etmek farz oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ferrero said: serhat (serhat'tı değil mi?) neler dönmüş burda yağ? utopia said: fereğro? biraya pipet? wtf sdf. pipet değil ağzımdaki. plastik kokteyl çatalı çıkartmaya üşenmiştim sdf. o kadar ince pipet olmaz ayrıca. biz jpegimizden öyle gördük. kaan isteksizlik akıyor üzerinden fotoğrafta poz inanılmaz sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Xaenin said: Burda arkadaşım çok ısrar etti gecenin bir vakti, gel dedi, eğlencez dedi.[/img] Cem mi oynadı duygularınla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kaan adeta hayatı kaybetmiş fotografta, sanatsal bir çalışma gibi durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Xaenin said: Burda arkadaşım çok ısrar etti gecenin bir vakti, gel dedi, eğlencez dedi. Yanına gideceğim insanların tam anlamıyla birer punk özentisi olduklarını bilmiyordum. Hayatımda 3 dakikada bu kadar sıkılıp bir de fotoğrafa dahil olduğumu hatırlamıyorum. Saça bakar mısınız herifin lütfen. :o:D :D :D :D ;) B) B) B)- :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 said: sacinisikeyimsy7.jpg JDHBFAJDHSBFKJHSBD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 2 yasında ben. 88senesi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ne mal olcaan belliymiş bakışlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sdghsjkdhg. yürü git lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yukarı bakıyon haa kim bilir nası zorlana duruyon orda ne ile kandırıyor anan baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 her çocuk gibi benim de kulaklarım çocukkene büyüktü. kompleks oldu bende uzun yıllar. neyse ki ilkokula başladık da kepçe kulağın allahını gördüm. o günden sonra kulaklarıma sarılıp uyudum bi süre. özür mahiyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 benim hiç siyah beyaz fotom yok lan 88 senesinde ne siyah beyaz fotosu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Spidee said: Xaenin said: Burda arkadaşım çok ısrar etti gecenin bir vakti, gel dedi, eğlencez dedi.[/img] Cem mi oynadı duygularınla? Yok abi cemle beraber gittik. 5 dakka falan kaldık sonra geri döndük, ahiret gibiydi. Fotonun ismi kaydettiğim gibi kalmış çok özür dilerim, seviyesizliğimle gurur duyuyorum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mortis said: benim hiç siyah beyaz fotom yok lan 88 senesinde ne siyah beyaz fotosu -.- ne bilim aga, demek ki o zamanlar daha renkliye tam bir geçiş olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 seni garbıçtan uzaklaştıyorum 2 gün. foto ismi küfürlü dfdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Dur olm önce kişisel banım bitsin, çok sıkılırım yoksa djshfgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 xae kabir azabı çekiyo fotoda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Xaenin said: Dur olm önce kişisel banım bitsin, çok sıkılırım yoksa djshfgs. aglasaydın bi de kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Gençleri uyuşturucuya özendiriyorum olm. Annenin bahsettiği kötü arkadaş benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar