Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 utopia said: fereğro? biraya pipet? wtf sdf. pipet le içersen ön dişlerindeki erimeye engel olursun. sdghksjdgh. tabi adam bunu bilerek mi yapıyor bilemiyeceğim. cola vb için de geçerli. Diş minesi hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 pipetle içersen daha çabuk kafa olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 biliyorum da berbat bence görüntüsü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Çok feminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hahaha bi ferreroya bak pipetle içiyo, bide bira da diil miller falan içiyodur (td) Bide karşısındaki kıza bak delikanlı gibi almış arjantini içiyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sesu said: pipetle içersen daha çabuk kafa olursun o ne ya ! yalanın daniskasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sesu said: pipetle içersen daha çabuk kafa olursun daha zor bitio olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sesu said: pipetle içersen daha çabuk kafa olursun İçine kül serpince de oluyodu zaten dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kül olayı en bombası zaten lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahahaha kül zaten şehir efsanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kül kafa yapıo oluum valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya bana geçen gün biri söyledi bunu onun yalancısıyım ama pipetle alkol alıyodum kafam baya iidi hatırlamıyorum :P ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 arjantinden içince daha çok kafa yapıo o kesin. sdfsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bira kafa mi yapiyor? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o da bi bakış açısı tabi sdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Xaenin said: İçine kül serpince de oluyodu zaten dimi? aga biz denedik onu, gerçek. dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 pipet geyiği dönmüş de kimse savunmasını yapmamış. o da ayrı bi olay bilim teknik bölümünde tartışılmalı. efendim pipetle içince daha azar azar içtiğin için, böyle dil altında daha çok bira temas ediyomuş, yudum yudum içmeye oranla. oradan alkol direkt kana karışıyomuş, beyni vuruyomuş. ben öküz gibi içmeyi tercih edenlerdenim. i drink, i pass out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 pipetle bira içmek kroluk bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 antiqarizmatique. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 pipetle şarap içmek. ahali biri denesin bunu da. biz lisede sırayı delip pipetle içiyoduk mih mih diyeni cons banlıyomuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Biz ilkokulda kağıt bardakta şarap içmiştik, müdür yardımcısına vişne suyu demiştik yutmuştu. Valla lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 biz pet şişede votka sokuyoduk, kimseye çaktırmadan efendi efendi içiyoduk arkada köşemizde. sonra millet biz de yaparız ayağına girdi. bilirsiniz boku çıkar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Peki neden okulda votka? Gerçekten. Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 serhat (serhat'tı değil mi?) neler dönmüş burda yağ? utopia said: fereğro? biraya pipet? wtf sdf. pipet değil ağzımdaki. plastik kokteyl çatalı çıkartmaya üşenmiştim sdf. o kadar ince pipet olmaz ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar