Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 BattleStar Galactica da çay koy gel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abo dabıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 editliyom ki sadece eralp görsün sdfkjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben de bir ara onu yapmayı düşündüm kutulu editli bi mesajımı okuduktan sonra. bi gün yapıcam da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu arada o fotoyu koymuştun :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hadi ya tüh aylık fotoğraf kontenjanımı boşa kullandım bu sefer o zaman d: o zaman ilk çekildiğinde koymuşumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kingpin said: cuce lan fotodan anlayabildiğim kadarıyla sen yarı kösesin, sadece bıyık, cücük ve çene altında sakal izleri var. kirli sakallı bir fotonu koymadığın sürece köse olarak kalacaksın gözümde, lol. Hahahaha allah seni kahretsin, gidip bu adama mı köse dedin? Nab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ben dedim, deme dedim, buna Xunnlar bile güler dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Zunn cüce'nin sakalına yandaş çıkınca sende de sakal çıkacağını mı sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Hayallerimiz de olmasa nerede olurduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Alfa senturide olurduk bence boş boş hayal kurmanın manası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kingpin said: Cuce said: traş olmayı biliyorum anam. biliyorum cunki kesicek sakalım var. off züğürt tesellisine gel. öyle sakalım çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi. yarım yamalak. sduhfdsgfgfds. YARI KÖSE SENİ. ne o kiskandin mi eralp sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şimdi de eralpten bir parça geliyor, "dinime küfreden müslüman olsa". hep beraber dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahaha hala cüce'nin fotosu yok. pics or it didn't happen. aramızda şizofrenlerde varmış kendinde sakal çıktığını zannedip bana laf atanlar falan misal:temmuz. dsfdgfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 HACI BEN VERDİM AYARI SENİN YERİNE YA, BANA DA Bİ GÖNDERME YAPSAYDIN YA SAOL KARDEŞİM FALAN DESEYDİN YA ABİCİM BEN SENİ KOLLUYORUM ABİ ERALP ABİ ABİM BENİM KARDİŞİM KARDİŞİM AMA OLSUN BEN YİNEDE PAYLAŞIMI SEVİYORUM KARDEŞİM ÜÇYÜZ DEFA BAKILMIŞ KONUYA Bİ TEŞEKKÜR YOK AMA GENEDE SEVİYORUM SİZLERİ TEMMUZA VERDİM AYARI AMA TEMMUZUDA SEVİYOM BEN AMA REPLERİ UNUTMAYALAIM TEK MİLLET TEK DEVLET EMEĞE SAYGI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 SAĞOL KARDEŞİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 OGGHSŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 SAKAL DEDİNİZ GELDİM.. TEMMUZ KONUŞMA OLM.. GACI HAMUNDA BİLE KIL VAR SENİN SURATINDA YOK ! GONUŞMA LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 TEMMUZ KARDEŞİME LAF ETME LAN O BENİM KARDEŞİM LAN ONA LAF ETTİRMEM BEN LAN LAF ETTİRMEM ONA AMA SEMİH KARDEŞİM SENİ DE SEVİYORUM FAKAT RAR ŞİFRESİNİ VERMEMİŞİN ÖBÜR KONUDA YENİ Bİ UYDU CİHAZI ALDIM BUNDA HAYVANLI KANALLAR VARMIŞ ONLARI NASI AYARLICAM Bİ YARDIM EDİVER ŞİFREYİ DE VERSEN BANA AMA KARDEŞİM TEMMUZ SENDEDE KIL YOK AMA KARDEŞİM NAPION KARDEŞİM BENİM SEMİH KONUŞMA LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 utku bu saatte alkol mü aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 BALUUU GONUŞMA LAN ZENCİYE VERİRİM SENİ UTKU KARDEŞİM ŞİFRE MOKOKO BÜTÜN KANALLAR SENİN OLSUN RUHUN ŞAD OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 DOĞANA LAF ETME LAN ZİBİDİ O BENİM ABİM KARDEŞİM AYRICA ERALP DENEN AREA MASTER BURDAN SANA SESLENİORUM ÖLE EMESENDEN CAPS OFF DEMEKLE OLMUO GELECEN KAPATTIRACAN LAN! eralp naber abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 HERKES CAPS AÇIK YAZMIŞ. KENDİMİ TUTAMADIM. BİR DE BEN YAZİYİM DEDİM. KUCAK DOLUSU SEVGİLER HERKESE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar