evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Griswold said: evilmaddox said: Llama said: o stick bu kadar kalas bi şekilde oynanmaz herhalde : ) "kalas" derken??? "kalas" diyor aga sana bence, ben de katıldım kendisine burdan valla. hehe Levent, biliyosun sana da "emotional goregrindcı" diyoruz :D Bütün Patiye duyurulur, bu adam böyle sert takılıyo da aslında emo bu!! yıh yıh.. *koşarak kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 forgiver said: Penthesilea said: ben de koyayim bikac tane sevdicegimle ben forgiver said: ilk foto fake basınca başka bir tane açılıyor codelar normal, değişik bişey olmuş ama nasıl ya ilk tiklanmadan cikan resmi koymustum, sonra degistirdim digerini koydum da kucuk resim ayni kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Adam hakır tek karede iki resim koymuş. Vay AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kcuk resımı temp ten yukluyo diyei acaba ama ikinci foto yonetmiş birinciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 süper evet basiosun başka foto açılıo sonra tekrar basiosun başka foto! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lexle magicland. kamyona yeni yeni alışıyoz yollar uzun, trafik imba, yanımdaki muavin lex kaza yaptıracak. semih kamyonda yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Penthesilea said: Scheriff said: ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha yetmedi AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA bu ne!!! ilke tamam anladık seni de, can o yanakları nası sıktırırsın abi. olur mu öle şey insanın bi ağırlığı bi karakteri olur arkadaşım kesiyorum ilişkimi ikinizle de...abi yemin ediyorum ilk foto cok ciddi, yanaklarimi sik dedi can eğer can öle dediyse hiç dönüşü yok bu işin ztn amsterdama 1-2 orda kıyarız nikahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eyw, ilk koyulan resim forumdan yüklü kalıyor öle oluyor super bişeymiş ama ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 @forgiver fail mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yeterince büyük 1 olmadı küçültmedi fotoyu fail oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 he he.. çılgın eğlence olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 deney devam ediyor ama aslında fail lan millet kız arkadaşıyla yapıyor olayı, biz anca rakamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Image propertiese girince image olarak http://forum.paticik.com/thumbnails/420/5bf/d6f/e76/39d/2ca/d47/282/79e/ef5/0c_450xNULL nokta png Ama link olarak http://server2.uploadit.org/files/forgiver-1 nokta JPG çıkıyor. Yetiş ya nedanko. yetemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Penthesilea said: yanaklarimi sik dedi can iyi sen sıkmakla yetinmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Penthesilea said: yanaklarimi sik dedi can can öyle şey demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hep gay hem iftiracı bu lütfi asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sen demişin sly kime inancaz 5 ay beraber kaldık bi kere demedi bana gel sık yanaghlarımı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben yanaklarimi siktirmæm arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o yanaklar ne sikilir ama ha, aferin ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 olmuş bitmiş bile at tut sen daha kendi kendine adsfnhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 LEX iyi sürer o tırları falan bizde natilyüs de atlet ile kamyonet sürerdik, güvenlik atmıştı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 @serce kaşların benimkilerden guzel yahu kıskandım.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ahahah bu iyi bişey mi kötü bişeyt mi şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sefiorum len http://img55.imageshack.us/img55/3508/resimgu7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar