Goering Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 abi niye şimdiden giyindiniz otel dağın aşağısında mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aha albüm 0'landı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aha bunda warım milanoda erasmus yapan arkadaşım bu da ziyaretimde. yawşamayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 güney afrika'dan arkadaş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Goering said: abi niye şimdiden giyindiniz otel dağın aşağısında mıydı otel değil ev kiraladık 1 hafta. 500 m yukarda kar başlıodu otobüsle trenle falan oradan gidioduk kaymaya (hatta gölden geçtik bi kere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 birazdan ((((o) çekiçek ele dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu da polonyayı bastık biz arkadaş grubu olarak oradan 1-2 enstantane.ben hayatımda öyle eğlenmedim arkadaş. f.yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 taylanddan bi oç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 penthmi olcan başımıza sende dünya turunamı başladın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hah meşguldüm şimdi laf yetiştirebilirim : ) Sly-One said: bu da edebiyatçımız ve fake smile isimli çalışmam Experience is a gift ! Regal bira 3 lira efes 5 lira regal 3 lira efes 5 lira neden efes salak mısın ? fede said: dinan ve ben Ahahha.. İngiliz kraliyet ailesinden hö-dük fede : ) fede said: gene dinan ve ben Dinan : olm şu geçen karıya bak laan ! Fede : şşt ezan okunuor. Sly-One said: oyalanın diye liseden bi foto daha koyım foto adına dikkatinizi çekerim. asdasdas Siyah Saç : Of olm sen hangi shave i kullanıyorsun ya. Sly : Sırıtın sırıtın. Sarışın : Boşver aldığımız paraya değicek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu da pragdan. aşağıdaki kuul arkadaş isveç metalcisi. bu geceki çalışmamın da böylece sonuna gelmiş bulunuyorum. daha fazla foto koyardım ama yoruldum, bir kısmı da suç teşkil ediyor budweiserdan bira falan çalıoduk kasayla =((( ondan koymıyım. byes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 saol sly cım öperim! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 benim hiç yurtdışında fotom yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 üzülme lan ne olacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hep beraber irana gezi düzenliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 singapurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 HADİ bu da son olsun ilk defa yurtdışında bi gız tarafından öpülürken burada. netekim yarışma bazlıydı gidip öpersen beni 3 puan alıyorum sonra ben kazanacam dedim ok dedi saolsun gırmadı. Hani yarışma hakkaten var olmasaydı güzel numaraymış dedim şimdi. zaygılar.ek : dudaktan öpersen 10 puan olacak demiştim ama yemedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Jandor said: penthmi olcan başımıza sende dünya turunamı başladın lan bu ne be film sahnesine saklanan mesaj gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Jandor said: hep beraber irana gezi düzenliyelim Privacy hede hödö demediler mi sana ? of of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fistan sly kendinizi tekrar ediosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dediler ki hayat kısa eğriyi doğruyu bilenler dediler ki umut sürer insanları seversen eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bLackcha0s said: fistan sly kendinizi tekrar ediosunuz bu fotoları uzuun taramalar sonucunda çıkardım da, daha önce koyduysam kusura bakmayın hatırlamıyorum walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bLackcha0s said: fistan sly kendinizi tekrar ediosunuz daha kambocyayla, malezyadan foto koycaktım ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar